Brňáci!! Jaké zkušenosti a které obchody v Brně preferujete?

Obsluha, výběr atd.
Autor diskuse: Beryz - Profil , 9.12.2008 všeobecné - ostatní

Pravidla: Každý pouze jeden zápis.

Kam nakupovat v Brně

A) Lovy15%

B) Raven Fishing6%

C) Gammarus6%

D) Ryby, Rybky, Rybičky4%

E) Speciálka Zábranský21%

F) Pescado11%

G) Švábenský- Kotlářská8%

H) Milo Brno30%

Od 9.12.2008 hlasovalo 53 čtenářů.

mates4 - Profil | Út 12.2.2013 19:33:40

Milo Brno

m.i.r.i.n. - Profil | St 10.12.2008 15:39:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Chodíme na Mojmírák - Lovy, fajn prodavač, dobrej sortiment, na netu mivaj novinky a aktualní akce, krásný akvárko - na něj se chodí dívat s oblibou náš malej.

sidneyv - Profil | St 10.12.2008 8:57:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

žijem a pracujem v Brne, zatiaľ som navštívil len dva obchody a to Zábranského a MILO. Lebo ďalšie zatiaľ neviem kde sú. V MILE skúsenosť ako píše Mr. Obratlík, teda neochota predávajúceho pána...ceny primerané. U Zábranského som dva týždne dozadu nechal asi 11 000Kč, čiže vcelku spokojnosť. Čo ma prekvapilo, majú tam pekne široký sortiment. Viete mi niekto zhrnúť,kde nájdem ďalšie tie obchody? Dík

Petr Koch - Profil | St 10.12.2008 8:56:46

Já mám zkušenosti hlavně se speciálkou Zábranský na Kolišti a párkrát jsem byl v Ravenu a méně už potom v Rybičkách, Milu, Gamarusu a Lerku.
Asi to ode mě bude vnímáno tak, že se snažím stranit, ale není to tak. Koukám se na sortiment a obsluhu očima zákazníka.
1. Speciálka Zábranský na Kolišti - nemám problém zaparkovat, často vjedu přímo do dvora a místo se vždy nějaké najde, jen v době přezouvání pneu není radno kvůli návalu v pneuservisu. Obsluha u Zábranských je v pohodě jak nahoře, tak dole a sortiment nadstandartní.
2. Raven, nemám zkušenosti s borcem co huhňá a je nepřijemnej, naopak se znám s klukem v kaprařině a tam jsou v pohodě. Sortiment mají kvalitu i sračky, tak jako všude, občas něco dokoupím, dobré je sledovat akce na tu kvalitnější část sortimentu ( Shimano, Fox, JRC...) No slyšel jsem, že se mají přesouvat někam do čech k Praze, nevím co je na tom pravdy a zda to není drb.
3. Gammarus - občas jsem něco koupil jako třeba boty nebo drobnosti do byžu - neoslovil mě ten obchod, už tam nechodím
4. Rybičky - dvakrát nějaká drobnost, nechodím nemám další zkušenost
5. Milo - o provozovateli už jsem slyšel hotové legendy :o)))) Netáhne mě to tam
6. Lerk - byl to takovej malej obchůdek se vším a ničím, ale s osobnějším přístupem než v jiných velikostí podobných obchůdcích. Novej jejich obchod neznám.

Doktor R - Profil | St 10.12.2008 7:43:56 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já převážně muškařím tekže ten výběr není nic moc celkově v brně no nic méně raven bída a velmi předraženo ,Klíma pěkný ale přesto se mi zdá že kvalita vázacích materiálů ponalu upadá ,Gammarus Dukelská příjemný není problém se na něčem domluvit pokecat občas i s něčím poradí ,Zábranský moc pěkný ale pro mě trošku z ruky a občas i problém se zaparkováním .Jinak celkově brno těžká bída žádnej klounej výběr od doby kdy to zabalil Werner tak se ta muchařina stává čím dál tím víc nedostupnou.
Tento komentář se týká jen a pouze muškařiny !!!!

Holátko - Profil | Út 9.12.2008 21:17:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ja uz ted chodim jen do prodejny Lovy. Nakupuju hlavne veci na vlaceni a tech je tam velkej vyber a dobry ceny. A ten prodavac, to je fakt odbornik na slovo vzatej. Onehda sem chtel poradit kam na candaty. Dostal sem radu a jel tam. No, a candati nikde, ale lapl sem krasnou stiku. Takze spokojenost.
Driv sem chodil do Gammarusu v Brne, kupoval navijaky a pruty jen od Shimana (a uz tam nechal slusnej ranec penez), ale uz tam nechodim. Prodavaci neochotni, na objednanou civky k letosnimu navijaku sem cekal pres mesic a pak mi volali ze ji maji a stejne to byla jina. Kdyz sem se chtel podivat na batoh co byl na skrini, tak mi rekli, ze jestli si ho nehodlam koupit, tak ze ho sundavat nebudou atd. Uz sou mi tim svym jednanim k smichu.

Rados - Profil | Út 9.12.2008 21:12:45 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Raven nebrat, špatný zboží s ještě horší reklamace, není možné se s panem Kočkou domluvit. Preferuji rybařinu U sumce na ul. Kotlářská, není tam samozdřejmě takový výběr, ale stačí si zboří někde vybrat a majitel ho pro vás objedná, téměř cokoli a udělá vám velice zajímavou cenu. Na pruty samozdřejmě pan Studený z Medlánek, staví pruty na zakázku, naprostá špička.

vydra1 - Profil | Út 9.12.2008 20:41:18 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Souhlas se Slavonicem, jen bych ještě dodal, že ta nadutost a arogance není jen v Ravenu ale i u Zábranskýho v 1 patře.

aldda - Profil | Út 9.12.2008 20:10:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já chodím nejraději do Pescada. Výběr dobrej a ještě sem se tam nesetkal s neochotou, nebo s huhlavým prodavačem jak někde..... Hlavně umí dobře poradit a toho si cením nejvíc.

dosec - Profil | Út 9.12.2008 16:18:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já mám velmi dobrý zkušenosti s PESCADEM,ochotná obsluha,která poradí,slušnej výběr.Sídlili v Lerku teď se přestěhovali do Židenic na Gajdošku do většího a moc se mě ta prodejna líbí.Ceny jsou slušné,srovnatelné s jinými(všude se najde něco levnějšího,nebo dražšího),akorát Zábranský se mě zdá ze všech nejdražší ve všem.

slavonic - Profil | Út 9.12.2008 16:05:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jednoznačně Milo.Ochotná obsluha,snaha poradit a zákazník odejde spokojen.Raven nebrat,mám stejné zkušenosti jako tady Beryz.Arogance,nadutost,nic víc.K tomu očividná snaha o jediné,prodat zákazníkům pokud možno nejdražší zboží.Absolutně neberou v potaz předtsavu zákazníka.

Mr.Obratlik - Profil | Út 9.12.2008 16:04:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Z tech co navstevuji tak top je p. Pernička a Zábranský, dá se tam pokecat, poradí, ceny i výber se dají v poho. Pak bych dal Raven a podepsal bych se pod to co napsal Beryz. No a kdyz jdu kolem a není čas jít někam jinam, tak jdu do Mila. Tam mi jednoznačně nesedí ten všeznalý namachrovaný pán za pultem, kterej když už sem teda přišel, tak mě teda obslouží.

Beryz - Profil | Út 9.12.2008 15:48:23

Raven má ceny opravdu dobrý, některé zboží nic moc, ale to, co tam předvádí pár prodavačů a hlavně ten vysokej na začátku pultu, nevím jestli bych takového chlapce zaměstnal. Neochota, nepozdraví, huhlá, že kolikrát nevím co říká za cenu, když platím. Ale jinak je to tam fajn. Mám rád velké prostory. Rybky jsou hodně good.

kalaban - Profil | Út 9.12.2008 15:42:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Musím to rozdělit do dvou kategorií, dobrej nákup / dobrej nákup + dobrá rada! Dobré ceny a slušnej výběr je nepochybně Raven. Dobrá rada + slušné ceny Zábranský a Rybičky. Toť vlastní zkušenost a utracené tisíce...:o) Gamarus špatná zkušenost, Lovy malej výběr, Milo pouze eshop(velmi obtížné parkování, tím pádem nezajímavé).