MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách
Otázky a diskuse Seznam Diskuse

lín - recept

Nevíte nějaký dobrý recept na lína ?Díky

Autor diskuse: pepe17 ®
Zařazeno do: všeobecné - ostatní, 4.6.2008

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

N baitruner2 - ® St 11.6.2008 22:06:09
Vyfotit a pustit!!!!:-)))Je to opravdu KRASNA RYBKA:-)))
N lada.p - ® St 11.6.2008 22:05:07
no a co? snad na to má každej právo ne?
N ploštice - ® St 11.6.2008 22:04:20
přesně tak souhlasím s Maco :-)
N Maco - ® St 11.6.2008 21:57:56
To Vás je tady tolik schopno zabít a sežrat lína?!!!!!!

Styďte se, tak krásná ryba!!!

Ach jo...
N Holmaha - ® St 11.6.2008 21:03:58
Potřit česnekem,osolit,posipat majorankou,a obalit v hladké mouce-ale je to podle chuti každeho kolik čeho,já jsem spokojen,recept mé babičky.
N Kalous - ® So 7.6.2008 7:59:47
Určitě myslíš recept na ulovení, viď? Já je chytám na červíky :-)
N skipi - ® So 7.6.2008 7:20:38
Nejlepší recept na líny je: CHYŤ A PUSŤ!!!! Popřípadě chyť, vyfoť a pusť.....
N Flander - ® Čt 5.6.2008 17:54:44
m.b.: Tak to ti na ni neodpovim :-0
N m.b. - ® Čt 5.6.2008 17:49:24
douša 23 - ® Čt 5.6.2008 17:47:44> tak to musím zkusit, jdu si založit otázku "kde se dá chytit lín".. anebo "lín - catch & carry!" :-D
N douša 23 - ® Čt 5.6.2008 17:47:44
Zkus v " pivním těstíčku ".Rozšleháš vejce, přidáš hladkou mouku a pivo 12. Těstíčko musí být jemné a konzistence hutnější aby z ryby nestékalo.Pak v tom půlky lína obalíš a na sádle do zlatova upečeš. Dobrou chuť.
N pepe17 - ® Čt 5.6.2008 11:29:46
/Petrson/- Díky
N Petrson - ® St 4.6.2008 22:52:09
>> pepe >
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=2437
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=3025
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=2994
Výborně se lín nechá připravit i dle tohoto receptu na trumany:
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=2436
No a klasika kterou nic nezkazíš - Lín po mlynářsku. K této úpravě se lín velmi hodí - ne nadarmo je němci přezdíván "černý pstruh". Postupuješ stejně, jak psáno u okouna nebo původního pstruha:
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=3633
Dobrou chuť :)
N Maroš3310 - ® St 4.6.2008 22:35:15
Se tady budem dohadovat o žrádle,když to má rád každej jinak.
N orlas2 - ® St 4.6.2008 22:26:20
Vyfotit a pustit,to je nej recept pro líny.
N Maroš3310 - ® St 4.6.2008 22:21:54
Flander:Nejlepší co múže být!!! A nebo ještě jen tak na másle a kmíně!!
N m.b. - ® St 4.6.2008 22:20:44
v alobalu, proložit bylinkama (tymián, bazalka, libeček), upéct... mňam!
N Flander - ® St 4.6.2008 22:18:15
Maroš3310: Vůbec!
N Maroš3310 - ® St 4.6.2008 22:12:57
Našmikat po celé délce, Nasolit,okořenit a na gril.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všeobecné | ostatní ]

Co je nového - všeobecné
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniJRC Contact Camou 1 man za skvělou cenu!

Za 2.700
Bivak JRC Contact pro jednu osobu s velkým vnitřním prostorem. Limitovaná edice 2017! Tyto bivaky jsou identické jako celá série bivaků CONTACT, ale mají dnes velmi moderní maskáčové barvy.

akce, rybareniPrologic Bivak ENS Bivvy One Man (SLEVA 61%)

Za 2.699
Na kaprařském trhu je poměrně málo různých přístřešků určených pro krátké, zejména jednonoční, výpravy. Proto jsme se rozhodli vyvinout takový přístřešek sami! Díky “vyskakujícímu“ systému může být rozložen a složen během okamžiku.

Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
LOS-CORMORAN LOS-CORMORAN

Praha 3,130 00, Řipská 23