Kde se nachází soukromý revír GRUNTY.

Údajně někde kolem Brna.Prosím sdělte tel.nebo
adresu. Děkuji V.
Autor diskuse: Vojtěch - , 29.5.2004 kaprařina - revíry, cestování

Jiklos | St 2.6.2004 15:09:01

Info samozrejmne mam pres nekolik dalsich, takze jedna pani povidala, ale zakladni informace snad sedi. Nebranim se chytat na Gruntech za placenou povolenku, ale za 800 nebo kolik tam tedy nepujdu, prto jsou podle mne Grunty prodelecne.

S tou povolenkou za 50kc jsem to myslel tak, ze spodnimu rybniku v Ponetovicich by rozhodne pomohlo, kdyby bud byl soukromy a na placenou povolenku, nebo alespon RS nebyla znacne laxni. Znam velice dobre mistni pomery a vim ze vetsina mistnich i malou rybicku radeji hodi slepicim, nez by ji pustili. O tom, ze pri povolenem limitu doma prevlecou bundu a cepici a jedou znova bych mohl vypravet. A jsem si jisty ze toto RS mistni velmi dobre vi a mistni rybare musi take znat, presto je situace katastrofalni zejmena po nasazovani ryb.

hraji - Profil | St 2.6.2004 10:14:52

Jiklos: Dotazem u tajemníka MRS jsem dnes ověřil, že žádný návrh na prodej Gruntů svazu se nekonal. Stanovisko svazu, zadarmo je ta nádrž drahá, důvody jsme uvedl v předchozím.

hraji - Profil | St 2.6.2004 8:18:37

Jiklos: Rád bych potvrdil tvoji informaci, ale zatím jsem na svazu nezaznamenal žádný pokrok v této věci, ještě na poslední radě jsme probírali soudní spor o náhradu za rybí obsádku. Vůbec jsme se nabídkou na zpětný odkup nezabývali. Dovolím si uvést několik zásadních informací ke Gruntům. Jedná se o nádrž, která nemá v suchých letech, a to jsou všechny minulá kam až pamatujeme, přítok. Voda se do jezera čerpá, což je nákladné. Od svého zprovoznění se jezero nečistilo, protože nepatřilo Svazu, ale meliorační správě, takže je značně zanesené splachy z okolních polí při přívalových deštích. A hlavně, není to příliš atraktivní revír z hlediska současné obsádky, to co je tam, je kdekoliv jinde na revíru MRS. Jak si to myslel s tou povolenkou za 50,- Kč?

Jiklos - Profil | Út 1.6.2004 23:59:34

No nevim, ale Grunty jsu na prodej. Koupil to za udajne za 600 tis, a ted to chce streelit zpet svazu za 3 melouny. Svaz to ovsem nechce, protoze mu to nevynaselo. Je fakt, ze reviry jsou to moc pekny, skoda jen te spousty masaru v okoli. Myslim ze rozumnej podnikatel by prospel i spodnimu rybniku, jinak se mistni vsechno vymasari. Stacila by povolenky za 50Kc a 60% masaru odpadne.

Golem - Profil | Út 1.6.2004 14:01:50

Jo,jo. Taky sem radeji jezdil tou cestou mezi Pracema a Ponetkama. Ta o ktere mluvi Honzas je smerem na Jitrikovice.Grunty je celkem peknej rybnik, na to, ze lezi primo uprostred poli. Skoda, ze je soukromej. Doufam, ze tak nedopadne i spodni rybnik. Cosi sem zaslechl, ze na ten by byl taky zalusk.

Jiklos | Út 1.6.2004 13:15:51

Nene, prave ze tato cesta je pekna, ale v suchu prasna. Ta druha vede pres ten blbej prejezd a je narocnejsi na orientaci.

Honzas - Profil | Út 1.6.2004 7:16:22

Jiklos : A nevede tato cesta přes ten žel.přejezd, který se dal loni projel akorát tak traktorem ?

Jiklos - Profil | Po 31.5.2004 14:40:56

Existuje jeste druha cesta, jednodussi k nalezeni. Projedou se Ponetovice, pokracuje se na Prace. Presne mezi temito vesnicemi v poli je jedina odbocka na polni cestu smerem vlevo, ktera vede 1km rovne primo k rybniku.

jura | So 29.5.2004 11:03:28

Soukromý revír Grunty se nachází pod prackým kopcem, lépe řečeno projedeš dedinu Ponětovice, za ní vlevo pod lesem je rybník MO a vpravo za dědinou do polí přes železniční nechráněný přejezd přijedeš k rybníku Grunty, chodíval jsem tam, když ještě nebyl soukromý. Petrův zdar.