Východní Čechy

Dobrý den kolegové i když předbíhám času, ale při pohledu na moje nádobíčko mě už svrbí ruce, chtěl bych se Vás zeptat od začátku do poloviny dubna budu v Přelouči relaxovat a to samozřejmě pokud možno na rybách chtěl bych se Vás zeptat na nějaké kaprařské svazovky jsem ochoten dojet tak do vzdálenosti 35 km, Tak Vás prosím o dobré rady na toto roční období, Petrův zdar

Jozka - Profil | St 6.2.2008 23:54:44

Blažan39 - ® Dam Ti radu,kterou vyuzivam ja!!!Jedu k vode bez prutu a,kdyz vidim hezke misto a nikdo tam neni zakrmim a druhej den chytam!!(teda jak kdy) :o))
Pokud vidim rybare(nejlip domorodce)tak se s nim dam do reci a ver,ze se dozvim o dane lokalite vic nez s prutem.Mame vyhodu,ze rybari jsou ukecani!!!! :o))
Jinak misto za tim mostem znam vytah jsem si tam mojeho prvniho sumce.Teda sumecka,ale jednou se s nim mozna jeste potkam.
Niceho se neboj a bez k vode.

Beagle - Profil | St 6.2.2008 21:56:26

tak nahod cca. jeden kilometr od mostu proti proudu,primo do stredu reky,zakrm, nejmin 15kilama kukurice a do toho deset kilo psenice(poz. zasadne nevarit.) a uwidis,ze uspech an sebe nenecha dlouho cekat:.))

Blažan39 - Profil | St 6.2.2008 21:08:08

Jozka: Dik za info a neoj ja vim ze prs Prbelouc tece Labe:)), Ale kam bys mi doporucoval presne ja vim ze kdyz jedes uz z Prelouce ven směrem na Hradec Králové tak se jede přes most a dole vidím nějaké rybáře pod jezem, kteří nejčstěji na přívlač. A le docela mě zajíma ten úsek od mostu ''na horu'' proti proudu zatim dikes

Jozka - Profil | St 6.2.2008 12:49:20

Blažan39 - ®blažane,blažane!!!!Cez Prelouc preci teci Labe a ver,ze jsou tam nadherne ryby!!!