Kaprařina v Polsku

Kaprařina v Polsku kdo jste tam již byl?Jsou tam nějaké pískovny,štěrkovny?
.Prý tam jsou pěkné revíry s krásnými kapry.a hezkou přírodou. poradí nám někdo, nějaký revír? jak to tam je s povolenkama, s řádama a pod.Syšel jsem,že je jeden revír asi 80km za hranicemi.

ct matěj - Profil | St 23.1.2008 22:17:06

tady je foto jednoho z tech vetsich 17,5kg

ct matěj - Profil | St 23.1.2008 22:14:16

zdar nemyslis revir Pstrazna??my jsme tam s klukama jezdili 2 roky bylo to tam celkem dost fajn pekny urostly ryby!!nejvetsiho jsme ulovily18,5kg , ale byl jsem svedkem kdy jse tam vytahl kapr30kg 120cm,ale v roku 2007 jsem tam nebyl ani jednou tak nevim jak to tam vypadá ted:( vím ze ten predposlední rok uz nebyl tak dobry co se zaberu tykalo, ale porad to bylo ok. povolenku si musis objednat telefonicky do predu a pote ji zakoupis primo u vody,jsou tam i sprchy a wc.+kousek od vody je hospoda

Kaprňák - Profil | Út 22.1.2008 18:56:03

bublíček:Do Polska jezdím na kapry a amury od roku 1992 a mohu zodpovědně říci rok od roku čím dál horší.V devadesátých letech tam bylo jen pár kaprařů a stejně to neuměli.Dnes je situace katastrofální mraky rádoby kaprařů a vody vydrancované. Co se týče povolenek koupíš ji v každem rybářském obchodě.Jinak ty vody kousek za hranicema je asi Otmuchov a jezero Nisa.Tam moc ryb není a jestli se rozhodneš nějakou vodu vavštívit tak si dej bacha na vše co máš sebou.Kradou jak straky.Věř co píši mám toho mnoho projeté a znám tam mnoho revírů a vím jak to tam chodí.Dnes jsem se dozvěděl že v minulém týdnu vykradli auto na elektrárně v Rybniku a to je parkoviště elektrárny v noci uzavřené.V noci se okolo vody pohybují /kusol polsky/ pytláci a zloději.Budeš li chtít vědět více tak mi napiš nebo zavolej.Tel. v kartě.