Reference na revír Jezero Vrbenský

Nemáte někdo aktuální zkušenosti ze soukromého revíru u Mostu - Jezero Vrbenský. Hoďte popis a reference do rubriky Revíry. Dˇ.
Autor diskuse: Pavel - , 11.12.2003 kaprařina - revíry, cestování

Fery | Čt 11.12.2003 18:35:19

Do soukromáku do 10ha nemá cenu vůbec trofejní ryby dávat,maj tam prostor jak v akvárku a na každém kroku položenou montáž.Dík nechci.

Jiří - Profil | Čt 11.12.2003 16:18:01

Tak, tak.

dafo | Čt 11.12.2003 15:13:01

Kaprodrom Most. Zajímavá je určitě rybí osádka, kromě kaprů do hmotnosti 25 kg, tam můžeš chytit třeba i jesetera. Tenhle revír má svá pro i proti. Okolí je skutečně hrozné, dokonce celý den posloucháš řev motorů z nedalekého autodromu. Samotné jezero je hodně malé a při obrovském rybářském tlaku chybí jakékoliv soukromí a klasická pohoda, kterou na rybách vyhledávám. Pokud se smíříš s tím, že se nejspíš budeš kolikrát muset dohadovat s rybářem naproti o tom, kam který z vás položí montáž, že budeš při každém výjezdu lodí rušit vodu pomalu na celém jezeře (to ale bude dělat každý) a při zdolávání větší ryby bude hrozit, že pokud rovnou nezajede do vázky (odkud se dá dostat) a pak ti ješte zamotá a přejede pruty dalším třem sousedům, můžeš se připravit na požitek ze zdolávání skutěčně trofejních kaprů. Místní hospodáři se rybám věnují, pokud nemáš podložku na kapra, či klinik, ochotně ti vše zapůjčí.
Pak už záleží jen na tvém vlastním pocitu, jestli ti trofejní ryba o váze 20 kg vytažená na revíru, kam byla uměle vysazena a dovezena z Polska i s tetováním, přijde jako dostatečná satisfakce za tvé rybářské zkušenosti a umění a jestli je to ještě vůbec ta pravá kaprařina.

Seba | Čt 11.12.2003 0:27:31

Ahoj byl jsem a nikdy mě tam v životě ne dostane.Hrozni to tam je jak mista ,okoli atd.