Zkažení boilies při sušení

Prosím poraďte. Dělal jsem boilies z gammarů a po uvaření jsem jej nechal 1 den sušit v pokojové teplotě cca. 25 stupňů. Další den jsem jej dal do soli a když jsem zkusil rozloupnout jednu kuličku třetí den, smrad uvnitř mi připomínal zhnilé brambory nebo zkažená vejce.
Je možné, aby se boilies zkazily po dvou dnech sušení, jestli nebyly dostatečně provařené? Mohou se v nich ty vejce zkazit? A máte někdo zkušenosti s gammarovým boilies? Autor diskuse: Salmon - , 4.5.2003 kaprařina - nástrahy, návnady

0x v oblíbených a 0x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

Nonry - Profil | St 7.5.2003 12:50:44

Bude asi zaplísněná surovina jak říká Mário.Živočišná bílkovina se kazí rychle.Proto je nutné buď vařit déle, nebo lépe konzervovat(sušit).Ale třeba ten smrad bude to pravé co ti stáhne rybu k nástraze.

NMário | St 7.5.2003 10:11:26

Niekedy sušim aj nevarené a nikdy sa mi nieco taketo nestalo, vo vareni asi chyba nebude skor v zložení zesi alebo neakom komponente.

Nerwinius - Profil | Po 5.5.2003 8:52:49

Zvlastne. Ja susim v pivnici...tam taku vysoku teplotu nedosahujem a pivnica je lepsie vetrana...Ak boli vsetky vajcia OK, tak by to nemalo smrdiet po skazenom vajci...predpokladam, ze si vajcia kontroloval kazde zvlast.