Lázně Toušeň

Nazdar chlapi. Zase se k vám obracím s prosbou o pomoc. Potřeboval bych jake mate zkušenosti s tímto revírem,jaké boilie se vám nejvíce osvědcilo,jaký partikl a hlavně jaká místa jsou zde nejvýhodnější. Pokud někdo z vás má nějaké články o tomto revíru byl bych mu vděčen kdyby mi je poslal na E-mail. Tak díky a lovu zdar
Autor diskuse: Vašek - Profil , 23.4.2003 kaprařina - revíry, cestování

Medeo | Pá 25.4.2003 7:45:50

tess: sorry ale na soukr. rev. nechodim. V tousni jsem byl dvakrat a to na prani kamarada. Uz me tam NIKDO neuvidi. Ja vlastne dalsí ani neznám. Tousen je ma jedina zkusenost se soukr. revi. a neni moc dobra. Ryb MRAKY ale vsechno ostatni je Spatenka. Na muj vkus.

tess - Profil | Čt 24.4.2003 20:50:54

Medeo- mužeš napsat své zkušenosti s dalšíma soukr. revírama okolo Prahy??

Medeo - Profil | Čt 24.4.2003 9:24:15

Pro mě to byl ŠOK!! Nejsem krkovicka, ale kdyz mi kamarad řekl, ze den stoji litr tak jsem mu rekl, ze tam budu jen dva dny. Puvodne jsme planovali tyden. Ale kdyz jsem si uvedomil co muzu mit za bura tak jsem se orosil. No co jsem slysel a videl tam jezdi opravdu pravidelne jen TOP smetanka. Kdyz clovek aspon TROSKU umi chytat ryby, tak si zachyta za MNOHEM levneji a stejne kvalitne na dalsích soukr. revirech. Tousen je specificka svou blízkostí z Prahy. Oni si muzou dovolit NAS takhle masit.

pepa - Profil | St 23.4.2003 20:05:09

Na Toušeň jezdi jen Ti co už nevědi jak chytit kapra. Nezlob se ale cokoli tam nahodiš tak chytiš kapra to neni uměni.

Calypso - Profil | St 23.4.2003 11:07:52

medeo>pravdu diz,pod dratama vysokeho napeti,tam je to pry ok.

Vasek>Ikdyz stale si myslim ze za 1000 by sis zachytal nekde lepe-napriklad na Markete v Ricanech u Prahy-klidek ,pekne prostredi a ryby tam jsou v poho,tak hodne stesti

Medeo - Profil | St 23.4.2003 10:48:53

Uz se tady neco rešilo. Koukni se na soupis reviru. Jsou tam dva!! odkazy. Pokud bych smel radit tak nejlepsi fleky jsou 1) pri vjezdu projedes kolem boudy s "bodyguardem" a dej se doprava a asi cca 100m je spicka. Tak 70-80 metru od brehu je slusny dno. Je tam ale dost narvano a navic to neni pietni misto. 2) nejlepsi flek je na ostrove. Musis to rezervovat dopredu. Tam ma clovek KLID. NIKDO HO NETEJRA. Tam nechyta nikdo na nic jineho nez na bojli, takze ryby reagujou dobre na vsecno. Navic jich je tam tolik, ze z toho co bude lezet na dne bych opravdu strach nemel.