471056/60 Příkazská

Máte někdo zušenosti na tomhle pískáči?? Chci se tam ještě letos podívat tak jen spíš obecný info ohledně dna a na co si dát pozor..dík
Autor diskuse: Ajwosh - Profil , 16.10.2007 všeobecné - revíry, cestování

mongi - Profil | Pá 19.10.2007 8:12:23

Zdarec tak letos tam mám asi čtyři docházky a pokaždé hodně zajímavá chytačka....nechci tu hned vyklopit co jsem chytal a kde takže kdyžtak se ozvi na mail nebo icq, otrav tam bylo hned nekolik ale ryby jsou, ten rybnik nema pritok takze to tam je s kyslikem horsi....Taky jsem se bavil s jednim dědou co o tom očividně něco věděl a říkal že ty první umakartový chtaky má pronajatý nějakej rus a od příštího roku bude mít v pronájmu i ten rybník ....nevím co je na tom pravdy ale děda nevypadal , že si to tahá z prstu a chce mě krmit....jak říkám, kdyžtak se ozvi na mail..

Fredyn - Profil | Út 16.10.2007 18:18:23

Zdar, jestli mas na mysli ten rybnik nedaleko silnice tak tam sem chytal asi pred 4 lety a nic sem nechyt. Udajne to tam nekdo otravil a ryby tam nejsou, ale to sem jen slysel takze nevim jaka je pravda. Jestli vis jak sou tam ty chaty tak letos sem byl ten rybnik omrknout a jednoho chatare sem se jen tak zeptal jestli sou tady ryby. Okamzite mi sdelil ze ,, tady ryby nejsou, jed raci na naklo, tam to bere ". Osobne si myslim ze ten chatar dobre vedel ze tam ryby jsou. Sam za sebe nemuzu rict co tam je za ryby, chtelo by to vyzkouset, jestli tam pudes chytat tak napis jaks dopadl, docela by me to zajimalo.