Co je to ?

Zajímalo by mě, z čeho se vlastně skládá látka zvaná Sluis CLO. Může mi někdo odpovědět ?
Autor diskuse: Přemek - , 30.11.2002 kaprařina - nástrahy, návnady

Honzas | Po 2.12.2002 8:27:04

Tady máš výcuc z článku "Přísady do nástrah", který je tady na Mrku :
SLUIS C.L.O.

Je semeno na základě ptačího zobu s báječným rodokmenem. Je to absolutně přírodní potrava sama o sobě a shodou okolností současně i výborné pojivo, často používané v základech ptačích zobů i mnoha směsích rybích mouček. C.L.O.má zvýšený, vysoce dráždivý potravinový olej, který je důležitým zdrojem jeho výživové přitažlivosti.
Kromě základních výše uvedených přísad přidává většina výrobců své vlastní tajné přísady, o nichž doufají, že pomohou jejich výrobkům získat náskok. Například Enervite obsahuje Liver Powder (prášek z jater) a Dried Brewer Yeast (sušené pivovarské kvasnice) - obojí jsou renomovaná kaprová dráždidla, kdežto Savay Seed Mix firmy Solar obsahuje svoje vlastní charakteristický sladký atraktor a chuťový posilovač.

Alcazar | So 30.11.2002 8:12:07

Sluis clo je podle mě směs mletých ptačích zobů vysoké kvality.Dá se u nás už normálně pořídit.Lépe je však použít některou z hotových směsí fy. Jet Fish,kde např. ve směsi Žluté semínko nebo Robin Red jsou tato semínka obsažena.Sluis CLO je jen jeden kamínek ,zapadající do mozaiky při skladbě směsi při výrobě bojlí.