BOILIE - vařit nebo sušit

Jaky zastáváte nazor zda boilie vařit nebo sušit.Autor diskuse: maca - Profil , 27.1.2007 kaprařina - nástrahy, návnady

0x v oblíbených a 0x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

Nmr.Carp - Profil | So 3.3.2007 11:34:49

boilí vždy vařím a pak jej suším zatím se mi to osvědčilo.

NOndra (tloušťák) - Profil | Ne 28.1.2007 23:19:03

luboš: Souhlasím, nemám důved měnit...
A také si myslím že výrobci s určitou "dávkou" vyvaření počítají a přizpůsobí tomu o dávkování...

Nluboš - Profil | Ne 28.1.2007 22:57:00

Viktor : Áááá hele důchodce napsal:o))))) a ani né k tématu:o))))) zapni icq ty staroušu.

NViktor | Ne 28.1.2007 22:54:46

luboš: Neřikej že už dokážeš uvařit uvařit i čaj!!!!!

Nluboš - Profil | Ne 28.1.2007 22:41:10

maca - ®: Na toto téma toho tu bylo napsané už dost,stačí si přejít zpět otázky. Z mého pohledu ta diskuze skončila 1:1 vaření-pára. Já osobně vařím,možná taky pro to že jsem nkdy nedělal nad párou ale jsem spokojenej a zatím nemám potřebu měnit.

NPetr - Profil | Ne 28.1.2007 22:33:42

si myslím, že všichni výrobci přísad a všelijakých voňavek počítají v dávkování s vařením.

NKorda - Profil | Ne 28.1.2007 22:12:17

Liborcarp:No tohle je moderní metoda toho tvého návodu od babičky:-)))

Nliborcarp - Profil | Ne 28.1.2007 22:11:21

Korda-ne neznám skořápky do boilies dávám bo babička říkala že je to škoda vyhodit-)))))

NKorda - Profil | Ne 28.1.2007 22:08:44

liborcarp:Ty neznáš efekt křupnutí od ...:-)))

Nliborcarp - Profil | Ne 28.1.2007 22:07:16

Korda-to už je návod na krokety né?-)))))

NKorda - Profil | Ne 28.1.2007 22:04:46

Nebo ho usmažte na panenském olivovém oleji-krásně křupavé:-))

Npetr - Profil | Ne 28.1.2007 19:52:15

skuste dát pár kuliček do mikrovlnky.... ale opatrně:)) bezva plovoucí....

NMartin - Havířov | So 27.1.2007 14:23:59

Bachy - ® : hele bramborovej páve, máš tam mejl :o)))

NBachy - Profil | So 27.1.2007 14:09:59

Martin - Havířov - :o)) Takže nejsem páv, to se mi ulevilo. Jinak brambory vařím a boilies napařuju. :o)
Máš mail. :o)

NMartin - Havířov | So 27.1.2007 13:59:29

Bachy - ® : :o( já nejsem žádná brambora !!! :o))) EDIT : já vařím.

NBachy - Profil | So 27.1.2007 13:49:29

Martin - Havířov - No jestli ty jsi brambora, tak pak já jsem páv. :o))

NMartin - Havířov | So 27.1.2007 13:36:27

Bachy - ® : ty jsi PÁV ? :o)))

NBachy - Profil | So 27.1.2007 13:13:47

maca - Ani jedno, já jenom napařuju. :o)

NSparta_vole | So 27.1.2007 12:14:14

Jojo jak píšou chlapy...boilie je od slova boil(vařit), takže je to jasné:) Zdar

Ncarpfanatik - Profil | So 27.1.2007 10:22:19

Chlapci to vystihli, kdyby jsi boilí neuvařil tak to vlastně není boilí, ale jenon trochu lepší těsto, který bude usušený!

NĽubošM | So 27.1.2007 9:29:31

maca-presne ako píše liborcarp.V takmer každej kaprárskej brožúrke sa dočítaš, že boilies je varená návnada.

Nliborcarp - Profil | So 27.1.2007 8:50:58

Boilies-vařená nástraha.
Peleta-nevařená-stlačená směs a usušená.Otázka asi měla být jestli vařenou nástrahu nebo jen sušenou.Co já vím tak nevařená -jen usušená kulička-rychlejší rozpad,na krátkej lov pelety-na delší lov boilies....třeba...

NIvo.S. | So 27.1.2007 8:31:05

Vařit a pak sušit. Varem se mění a tudíž i stanoví chuť finální verze boilí. Představ si , že bys např. játrové knedlíčky uvařil a pak pozřel. To je naprotsto běžné a chutnaji skvěle. A nyní si tyto knedlíčky pouze usuš a pozři. Ten rozdíl je markantní. A u boilí je to obdobné.