Co dokáží peníze? Aneb konec Ejpovického lomu jako revír?

Přátelé, poslední dobou slyším, že by od příštího roku neměl být Ejpovický lom (431 014 KLABAVKA 2 A, PR 01) normální revír, ale že by se z něho měl stát soukromý revír? Prosím, pokud o tom někdo něco víte, budu rád za každou informaci (věci typu "jedna bába povídala" tu být nemusí)
Je to moje srdcová záležitost, protože jsem zde vyrůstal, učil se rybařit a dovolím si říct, že je to jedna z nejkrásnějších vod v Čechách a kdyby to mělo skončit, tak by mě to hodně zasáhlo. Proč by se z toho měl stát další kaprodrom? Díky za reakce, chtěl bych v tom mít projednou jasno co je možné v tomto státě díky penězům a co nikoli.

kakr - Profil | So 10.8.2013 10:04:28

computerfish >>
Co tak důkaz místo slibů -
na kterých revírech, jaké rybí druhy,kolik ks/kg/docházek lze dle čárového kódu povolenky zjistit a dát na MRK. Výsledek můžeme konfrontovat ze sumářem. Údaje nejsou osobní.

dun - Profil | Pá 9.8.2013 20:57:58

kakr >> Udělám si kérku a nebude se zlobit

kakr - Profil | Pá 9.8.2013 20:21:32

Bosanac >>
Zase máš Lojzíku pravdu, na fotce je "nejvyšší" sice zezadu, ale je to fakt on.
Jo a to auto skutečně řídí.

kakr - Profil | Pá 9.8.2013 19:51:07

Bosanac - 9.8.2013 19:37:51 >>
Víš Lojzíku ,počítačová ryba už neví jak z toho ven, tak vytáhne auto. Fakt MRS má Jeep, sice koupený bez čárového kódu, ale jen za 1mega.
Za dvě mega jsme Jeep mohli mít s čárovým kódem:-))
Na fotkách vidíš k čemu také "luxusní vůz" slouží....

computerfish - Profil | Pá 9.8.2013 10:11:13

Dobrý den!
Omlouvám se za nevyžádanou zprávu, ale nemám jinou možnost. Chtěl bych požádat o zrušení nicku KAKR za pomlouvačný a úmyslně tendenční příspěvek v sekci "Co dokáží peníze? Aneb konec Ejpovického lomu jako revír?" Veškerá tvrzení pana KAKR se nezakládají na pravdě. Pan KAKR úmyslně diskredituje mou osobu a moji práci kterou pro rybáře vykonávám. Je mi líto, že musím volit tuto formu protestu, ale nic jiného mi nezbývá. Pan KAKR se neomluví a já zůstávám v očích rybářské veřejnosti MRKu díky jeho příspěvku osobou prospěchářskou, která propaguje na stránkách MRK svůj byznys, což není pravda a dokazuji to například svým příspěvkem v renomovaném červencovém časopisu Rybářství. Domnívám se, že by lidé tohoto formátu šířící lži a porušující kodex MRKu neměli do diskuzí přispívat. Všem ostatním rybářům se omlouvám za příspěvek jdoucí mimo téma této diskuze.

Ještě jednou se omlouvám, že vás zaměstnávám těmito malichernými spory, ale domnívám se, že pravidla slušnosti by měla fungovat i mezi rybáři A těm neslušným by to nemělo projít. Kopii textu pro ostatní a pana KAKR jsem umístil do diskuze. Předpokládám, že tento spor nebudete umět vyřešit. Tak jen pro Ilustraci, jací lidé a jaké zájmy na MRKu zastupují. Děkuji za pozornost a přeji krásné chvíle u vody! M. Novotný, Praha