Dokázali jste v rybařině něco?

Ahoj parto,

celkem často se shledávám s tím, že se mnozí ohánějí větou typu: "ty mu nesaháš ani po kotníky, jelikož on v rybařině na rozdíl od tebe něco dokázal". Z toho jsem tak trochu jelen. Ono jde v rybařině jakože něco dokázat? Co se dá přesně v rybařině dokázat? Omluvte mou nevědomost (patrně jsem v rybařině ještě nic nedokázal) a prozraďte mi, co si pod tím mám představit? A vy jste v té rybařině dokázali již co? A co jste dokázali například v houbařině?

Zasílejte sem také fotografie toho, co jste v rybařině dokázali

věřím, že si tu hezky popovídáme a navíc zjistíme, kdo toho v rybařině nejvíce dokázal.

buďte tu hodní

Saddám - Profil | So 14.5.2011 20:44:38

V samotném lovu, přestože osobně jsem spokojen, ,, dokázalo" určitě mnoho lovců více.Chytli větší, těžší, víc...Já na rybách hlavně odpočívám.
V tom okolo rybaření jsem doufám, těm více než padesáti pytlákům a několika stovkám majitelů rybářských lístků , dokázal, že nelze stále beztrestně dělat u vody lumpárny.
Opravdu pyšný jsem ale na to, kolik bince jsem už od vody odvozil, vesměs sám, bez reklamních propagačních monstrakcí a bez toho, že by mi to nějaký předpis nebo chlebodárce ukládal.
Všem, kdo tak také činí (bohužel jich mnoho nepotkávám ) tímto děkuji.

Dring - Profil | Čt 12.5.2011 10:25:47

Totok jsem dokázal s kámošem za týden :-)

Lauri - Profil | St 11.5.2011 12:55:24

Dokázal............................................​.vždy krásně odpočinout :)

trubadurek - Profil | Po 9.5.2011 21:25:47

Mně rybařina naučila filetovat štičky

Dave> - Profil | Po 9.5.2011 16:25:38

Netipa - poslední hrdina MRKu >> První favorit je Nikl.:-)))Vágner je trubka.:-)))

Jarda 2004 - Profil | Po 9.5.2011 16:09:05

Netipa - poslední hrdina MRKu >> To je jiná o jiných ano já to chápal jako životní krédo dokázat něco v rybařině osobně a dát to na obdiv z vypnutou hrudí. No a samozřejmě že se člověk potkal a potkává do dnes s celebritou šupinatého světa třeba Kuba Wágnerovic ten opravdu něco dokázal i, když ho nemusím tak dokázal. Ten zbytek pomíjím to je moc komerční a neustále se opakující fota v tiskovinách už mne nudí jako stokrát prohlížené album.

Ale něco jsem dokázal zaseknout do trenclí kolegovi montáž při zavážení naštěstí to šlo mimo ale trencle to trefilo.

obrisek - Profil | Po 9.5.2011 14:46:41

Celá naše početná rodina rybaří.Já jsem byl v té odnoži hovnochytů.Zhruba v pubertě, jsem se ponořil do teorie a odtrhl se jiným směrem.Během několika let, jsem dosáhl pomyslného trůnu a stal se tak hovnochytů král.Co se týče ryb, tato 95ka na chemika a metr od břehu, se mě už v životě nepodaří překonat.

xmac - Profil | Po 9.5.2011 13:22:35

Já jsem dokázal a stále dokazuji ... viz. obrázek