Bivak Starbaits Terra ABM

Erva - Profil | Út 5.2.2013 18:22:35

Michal S. - Hoj tady něco máš ,ale je to jen z obýváku , koupil jsem jej v listopadu , tak ostrý test bude snad co nevidět :-))

VAN's - Profil | St 18.7.2012 9:35:55

Bogi >> Ahoj tento bivak http://rybar.braunstar.cz/bivaky--pristresky/rybars​ky-pristresek-bivak-starbaits-g-2-a-terra je vyroben z materiálu 420D a to klasická látka na výrobu bivaků, která je použita na všechny bivaky značky Starbaits. Tento bivak se pro rok 2012 dodává včetně podlážky. Druhý bivak http://rybar.braunstar.cz/bivaky--pristresky/rybars​ky-pristresek-bivak-starbaits-bivi-g2-a-terra-abm je vyroben z materiálu A.B.M. (Advanced Breathable Material) a jedná se mimořádnou akci, jelikož původní cena bivaku je 13750Kč pro jednu osobu a nedodává se s podlážkou. Pro představu posílám foto, kde můžeš vidět jak materiál A.B.M. funguje v praxi.

Petr26 - Profil | So 17.3.2012 17:28:27

Dnes jsem to už nevydržel a na rychlo bez vyšponování jsem toho novátora na dvorku postavil.Je tam opravdu spousta variat postavení a už teď je jasný, že se tam z veškerým vercajkem vlezeme.

Petr26 - Profil | Út 13.3.2012 6:20:37

Tak jsem si včera s přítelkyní udělal radost a konečně jsme zajeli vyzvednout náš první bivak,kterej jsme už dlouho měli objednanej.Je to starbaits G2-A terra včetně podlahy a k tomu jsme si uz rovnou přikoupili pár nezbytností.
1x křeslo - JRC Relaxa Recliner
2x lehátko - JRC Contact Bedchair
2x Starbaits spacák Session
2x Taška na lehátko JRC Defender Bedchair Bag
1x JRC podběrák Specialist Plus 42´
+ nějaký drobnosti.

Pokoj pro hosty je opět zaskládán a nepoužitelnej :-)

Na ryby už budeme muset opravdu jezdit s vozíkem za autem.

Bivak jsme zatím nerozložili,ale chystáme se na zahradě v co nejdříve přenocovat:-)

Jak jste s tímto bivakem spokojení?

Vše zakupeno zde:

http://www.carpextreme.cz/

Kupoval jsem tam motor, člun a teď Toto.S ničím žádnej problém, pán velice dobře ví co prodává, ochota a solidní jendání, takže mohu vřele doporučit.