IBCC - Balaton 2018 | MRK.cz

IBCC - Balaton 2018

Carpkiller - Profil | Pá 4.5.2018 8:59:21

Zrovna dnes, mají hlavní pořadatelé zasedání s majitelem závodu Radu Mora-em.
Má hlavní a největší připomínka za česko-slovenskou republiku je žádost a prosba o zvednutí minimální bodované hranice, na 10kg.
Tímto bych chtěl eliminovat jak komplexní náročnost vážení, tak hlavně i hromadné, zbytečné sakování malých ryb, a čím méně úlovků se bude vážit, tím méně a kratší dobu je bude nutné sakovat.
Obdobně to vidí i Maťo, stejně tak i Head Marshal Tamáš Csorgo coby hlavní ředitel závodu, oni mluvili o 8kg, já jsem spíše rovnou pro 10kg, takže uvidíme co dnes s majitelem IBCC domluví. Měli jsme dostatek času po závodě tyhle a jiné body probrat, takže věřím, že se nějaká změna k lepšímu v tomhle uskuteční.
Samzřejmě budu o potenciálních změnách včas informovat.

Takže kecy o sakování od lidí, kteří přenos ani nečetli nejsou na místě a jsou spíše mlácení prázdné slámy, tenhle apel už na pořadatele vyvíjíme minimálně druhý rok. A snad v každém přenosu zaznělo, že nikdo z nás ze sakování nemá radost, ba naopak, my třeba dělali maximum, abychom až na vyjímky skoro sakovat nemuseli, většinu úlovků jsem odfotili rovnou, nebo jsme ihned po naplnění saků volali a budili rozhdodčího.
Uvidíme, jak se k tomu postaví pro další ročníky. Nyní je míč na jejich straně. Snad spadne do správné branky.

Fishky - Profil | St 2.5.2018 9:03:58

metal >> K tomu sakování chtě nechtě dospěješ. Jakmile ti na závodech zabere ryba na všech prutech a rozhodčího zrovna nemáš za zády, tak je nutné rybu v rámci možností co nejšetrněji a nejrychleji uchovat - nejlepší je samozřejmě zvážit ji hned, ale když není rozhodčí po ruce, pak je šetrné nechat ji v podběráku bez zbytečné manipulace navíc, ale kdo má 4 podběráky? (nebo i víc) V podložce ji nechat nemůžeš... tak zůstává sak. A když už jsme u toho saku, máš představu jak takový sak vypadá nebo funguje? Určitě ano, kapra do něj dáš a zase vyndáš de facto zcela bez újmy. Sak se otevře do celé šířky, případně má zip z boku, nebo u kruhových verzí se otevírá i spodní část... jednoduché a šetrné pro rybu. Závody probíhají nejčastěji na soukromých vodách a kdyby sakování kaprům ubližovalo, určitě by si to majitelé nenechali líbit... Třeba takové plavačkové závody, to je úplně jiné kafe. Kruhový vezírek je dlouhý a opravdu jen vyjimečně má otevírání vespod. Používá se jeden i pro 10 kg různých ryb, kdy tyto se posléze vyberou otočením podběráku - prostě se vysypou ven. Nezřídka obsah vezírku natolik trpí, že podmínky nepřežije. A tohle lze považovat za velký problém o kterém se však nemluví a všichni se tváří, že je to v pohodě... bohužel. Když umře byť i jen jedna ryba v saku na kaprařských závodech, team se dopustil vážné chyby a je diskvalifikován - příkladně se tomu tak stalo i na těchto závodech. Naproti tomu když umře několik ryb v saku třeba na Mistrovství republiky ČR v plavané, tak se i tyto mrtvolky zváží, lovci se výsledek zapíše, případně pogratuluje k dobrému lovu a jede se dál. Mrtvolky se vyhodí a všichni se tváří, že je vše OK. A tohle mi přijde zvláštní. Chceme-li být féroví a kárat za "etickou" stránku věci, pak bychom měli posuzovat i jiné rybolovné techniky stejně přísně.

bjwir - Profil | Po 23.4.2018 11:57:22

Ondřej Macků-Maca >> 50Ah bude stále 50Ah nikoliv 105..To že máš krátkodobě na výstupu 16,5V bez zátěže je krásné v konečném důsledku ale prd platné :) Olovo ti vydrží klidně i 6-7 let když baterku udržuješ - vím o čem mluvím ( jezdíme na 14 denní výpravy a nabíjíme z jedné baterky 3 telefony- denní točka,tablet , čelovky a jedna baterka na pohodičku :) )

Takže v konečném důsledku cena/výkon tahle baterka hodně pokulhává...Ano plus jsou určitě váha/rozměry..Nicméně když s sebou vezu tunu krámů tak mě těch 30kg navíc nepřijde jako extra problém :)))
Jen pro výpočet baterka(50aH) 16k + nabíječka 2k -> 18k s pravděpodobnou životností 10 let (ten produkt ještě není tak dlouho aby to někdo dokázal potvrdit)..Jen pro ukázku Li-onové baterky u mobilů taky nedrží stejnou kapacitu po celou dobu :) počítej že po 10 letech budeš třeba na 50-60%.

Olovo baterka 105Ah pro rybáře od Varty 5,5k (trakční) + nabíječka koupim ve stejné relaci 2k + vážných 60kč za autozásuvku :))->7,5k po 5 letech baterku vyměním a mám novou=13k..

Nemám nic proti novinkám ale musejí se doopravdy vyplatit ...V tomto ohledu si nemyslím že tomu tak je..Dokud se takovéhle baterie nebudou vyrábět ve velkém aby cena spadla dolu tak se stále vyplatí olovo..Reálně bych byl ochoten za tento produkt zaplatit 6k ale je jasné že dokud ho bude na světě prodávat co do počtu firem které spočítáš na jedné ruce tak cena dolů nepůjde :)

Martin M. - Profil | St 2.5.2018 12:25:31

Fishky >> musim sebekriticky napsat, ze s temi mrtvymi rybami na LRU zavodech to je pravda a take mi vadi zavirani oci. Mrtva ryba se nema pocitat a dokud tohle nebude prisne vyzadovano a podle mne i mnohem prisneji trestano (napr. pri opakovani nepocitat cely vezirek), tak bohuzel cast lovcu nebudou mit snahu ulovek setrne uchovavat. Podobne vysypavani ryb z vezirku, ktere lze udelat prostym vyklopenim z posledni casti vezirku, aniz by ryby absolvovaly 4 metry po sitovine. Staci povytahnout spodni obruc ven z vezirku.

Flanker - Profil | So 28.4.2018 21:16:10

No pěkně... kde začít...?
od začátku čumím na Honzův (několikátý) online jak "tele na nové vráta" a říkám: ,,já to chcu vidět naživo!"
V pátek ve 4 ráno jsme se sestrou (se strouHankou) zvedli pjerdele a za pár hodin čumíme na Carpkillera s Rafanem jak dělají online... hodně zvláštní super pocit... aspoň pro mě :)
Situace.. jízda, Honza odjede pro rybu, Mára hledí přes Monarchu a hlásí úspěšné zdolání ryby, říkám hm kdoví jaký bude, Rafan potáhne cígo a řekne suše: ,,mrkni na online" :D prostě mazec :D Historky z vlnobití u Nuláků? :D... námět na knihu :D
V 8 večer doma takže takový malý fast trip ale výživný :D
Takže:
1. obrovská GRATULACE týmu Starbaits Slovakia!!!
2. velké díky, obdiv a POKLONA VŠEM CZ TÝMŮM za repre!
3. Honzo! DÍKY za epic Online! Hell Mans!!!
4. neméně velké DÍKY týmům Tropic Liberec Mikbaits Team CZ, Nikl and Carp R Us a Team nula za REAL TIME na jejich pegu (pořadí jak jsme jeli od jihu na sever nikoliv podle důležitosti :))

PS: Co teď budu dělat v práci netuším...

jeden3 - Profil | Čt 26.4.2018 12:51:30

Povedl se nam polednak 13,5 kg

Maxwell - Profil | Čt 19.4.2018 11:15:23

Carpkiller >> old shatterhand s tímhle musel jezdit...v kanoi měl díru velkou jako ústa staré ženy :-)

Carpkiller - Profil | Čt 19.4.2018 13:02:44

Přenosů bude samozřejmě hned několik, takzě si každý přijde na své...
Samozřejmě se budu snažit sdílet info o co nejvíce teamech, ale kdo sledoval náš loňský přenos ví, jak moc to může být náročné.
Každopádně já začnu s přenosem až zítra, z cesty.
Předpokládám že většina teamů aktuálně dělá to samé... balí vybavení, stejně jako já.
Aktuálně přemotávám pletenky na zavážku, pak vlasce na odhoz a první věci už nakládám do auta.
Bohužel na to letos budu sám, protože Marda nemůže jet kvůli pracovnímu vytížení, takže náš team bude mimo mě a Rafaniska doplňovat můj dlouholetý kamarád Mára - Marosak.

Carpkiller - Profil | Čt 19.4.2018 10:55:20

Myslíte si, že tenhle můj člun projde Boat checkem??? 😂😱🤯
A tohle bylo moje křeslo...
Fox si prostě zamiluje každý❤

Hanka V. - Profil | Ne 29.4.2018 19:49:02

Flanker >> já ti dám strúHanky brúdře!! ... krásně jsi to napsal, vlastně i za mě. Bylo to zprčení,ale za ten zážitek to stálo, nikdy nezapomenu na tu krasojízdu Honzi a Rafana! Na pohodku u Nuláků, a vlastně na vše, od hledání pegů a celou atmosféru na Balatonu. Super výlet a všem gratuluji a smekám bez ohledu na umístění, jste dříči do jednoho! Prostě srdcaři 🎣❤☀️

Maxwell - Profil | Čt 19.4.2018 12:47:46

tommaly >> přenosi žádný nebudou :-)

linba - Profil | Čt 26.4.2018 19:38:15

Taky jeden z odhozu 11+ magická hranice z mělčiny 200kg snad bude atakována. Na současných 173 kg bylo uloveno 26 ks a 30 ks nebodovaných ryb.

Maxwell - Profil | Čt 26.4.2018 8:18:45

Carpkiller >> a teď už ti cejni taky jdou :-)

wirgil ml. - Profil | St 25.4.2018 12:34:37

Ahoj ahoj všem,chtěl bych se vyjádřit k naší červené Karte. já jako kapitán L.T.Baits Lukáš Trnka jsem se chtěl zdržet komentáře. Nicméně píši jak to je z našeho pohledu. V první řadě musím napsat, že naprosto souhlasím s červenou kartou! Pravidla jsou pro všechny stejná! Co mě ovšem rozčiluje a proto se vkládám do komentářů je to, já to podává tým Maďarů od vedle! Zaprvé jediné upozornění bylo ze strany Marshall a po té jsme si již daly opravdu velký pozor ❗ na vodu prez zákaz jsme jeli jednou a to omylem což nás neomlouvá. Bylo to v noci nad raném? Ano! Proč to řešily odpoledne? Závist! Po upozornění Marshallem nic nebylo.... Upozornění na to že příští přestupek bude diskvalifikace. Proč upozornění nebylo oficiálně za žlutou kartu hm? Od té doby se povedly 2 ryby 10+ a jezdili jsme takřka každou hodinu za rybou. Na to se blbě kouká když máte dvě ryby bodovane a záběru pomálu co? Nebudu to víc pitvat. Na vodě jednou a prez zákaz ano... Červená? Souhlasím! Nemám problém jsme hloupí stalo se byl to omyl. Hlavní Marshall se zachoval správně a profesionálně! Zavistivi lidé jsou všude osud.... Za L.T.Baits s pozdravem Lukáš Trnka

MSB - Profil | Pá 24.8.2018 13:21:29

Zavzpomínejme s jedním z těch nekomerčních týmů, kterým je Team NULA, na letošní závod. Přejeme příjemnou zábavu. Major :-)


linba - Profil | Pá 27.4.2018 14:43:45

Přes nebodované kapry a nenažrané cejny, je těžké dostat nějakou big mamu.Když se podaří k ranní kávě tato,tak je radost o to větší a Balaton je hlavně o místu.

barometr - Profil | St 25.4.2018 23:18:41

Hosi ja nevim,delate z komara velblouda.Ja kdyz jsem ve vlaku,na letisti,v cekarne a mam vybitej mobil, tak si ho proste z nejblizsi zasuvky nabiju a nikdy ma nenapadlo ze kradu.Proste ho nemate radi, tak hledate kdejakou piichovinu aby jste se do nej mohli oprit.U me je to borec co v zivote neco dokazal a nejakou elektriku mam na haku, jak pise jsou horsi veci.Zitra jim to rano rekne, daji si spolu panaka a vse bude ok.A po zbytek zavodu bude dobijet s povolenim. Nebo jim prihodi nejakou kacku, tak to u rozumnejch lidi chodi a vse bude cajk.Ja mu preju at si to tam poradne uzijou bo jejich online hlta spousta lidi z prosteho duvodu, ze se nikdy na takovou akci nedostanou ac by treba moc chteli.Nekazte to tady prosim.

Karásek22 - Profil | Ne 22.4.2018 19:01:20

Karásek22 - Profil | Ne 22.4.2018 18:35:42

Pekná ryba pre náš druhý tím pod záštitou Carp clubu.

linba - Profil | Čt 19.4.2018 19:33:25

Carpkiller >> Honzo něco nám smrdělo v autě možná to je ta tvoje.))

Carpkiller - Profil | St 9.5.2018 13:25:47

Množí se dotazy, kdy bude spuštěna registrace pro IBCC2019.
Letos to bude později, předpokládaný termín je konec, respektive přelom Srpna a Září.
Předpokládané, ale zatím nepotvrzené změny jsou:
1, nebude se platit záloha, ale celá částka do týdne od registrace. Jinak registrace padá.
2, bude několik termínů. V prvním týdnu se budou moci registrovat pouze teamy které se jakkoliv umístili v roce 2018. Kolo znamená kalendářní týden. Ve druhém kole ti, kteří už jakkoliv i historicky na IBCC startovali. A v posledním, třetím kole se zbytek míst pustí veřejnosti.
3, dohaduje se zvýšení minimální bodované hranice, vypadá to více než nadějně.
4, zvětšení startovního pole až pro 250 teamů

A jako poděkování pro čtenáře našich přenosů, krásné video od jednoho z fotografů IBCC, které s kamarády vytvořil při svých výpravách na jezero Balaton.
Příjemnou podívanou...



Martin86 - Profil | Po 30.4.2018 10:05:07

Celková váha ulovených ryb Balaton 2018.

Fiďák - Profil | Pá 27.4.2018 21:19:18

Ted volal Sláva a snad 25+

pEkies - Profil | Pá 27.4.2018 19:29:04

Za mě asi takto :-) :-) :-)
*************************************************
Nejlepší kvalita fotek - tým Nikl Carp´r´Us
Nejlepší online na emoce - Tropic Mikbaits
Největší pupkáčovana - Carp Only
Nejvíc kapromaraton rybofotek - Mikbaits & Parys
Nejvíc na pohodu a na pána - Nikl Bikers
*************************************************
.... fakt jsem se bavil dík moc

Aleš D. - Profil | Čt 26.4.2018 0:44:23

Kluci z Tropicu jako kazdy rok vas sleduji na zavodech. Jste borci,klobouk dolu pred Vami. To co davate by 99 lidi ze 100 nedalo. Vase online prenosy jsou excelentní. Jen tedy musim trochu podotknout, ze mi letos chybi ty male, kratke videa. Loni to byla pecka.Ale chapu ze toho mate az nad hlavu takze i tak palec hore chlapi. Preji Vam za dnesni noc aspon 2 big mamy :D

sunkes - Profil | St 25.4.2018 6:14:39

Pisali ste ze tu zatial nebola ziadna sutaz, tak teda podme na nu:

O 2,5kg Mikbaits BigB Broskev BP

Typnite vahu.

Vyhodnotenie sutaze bude do zverejnenia na oficialnej web stranke IBCC

Drinks - Profil | Po 23.4.2018 9:39:06

Líbilo se mi, že má ta RebelCell baterka USB výstup, tím by se mi vyřešilo spousty problémů, ale když jsem viděl tu cenu, tak si myslím, že se s těmi problémy ještě pár měsíců smířím. :o)

spydy - Profil | Pá 20.4.2018 21:03:55

toto letí, už je zase IBCC a skvělé přenosy a ta závist té možnosti tam být a chytat, no ale skvělá doba ve které žijeme, že si to člověk může vychutnat jako by tam byl. Díky a hodně štěstí všem Vám co se snaží dělat něco pro nás, rybáře chudáky v práci nebo s rozdílnými povinnostmi.

linba - Profil | So 9.2.2019 9:02:43

jeden3 >> To jsem znal jednoho hajného a ten znal všechny ptáky v lese a jeho manželka zase všechny ptáky ve vesnici 🤣

tomik1 - Profil | Pá 8.2.2019 17:04:32

venasvit >> tak to máš dobrý tým. My jsme taky dobře sehraní jeden chlastá pak spí druhý žere a pak chrápe taky no a já dělám zbytek ...tvl ti mi dají jestli si to přečtou 😀

Fishky - Profil | Čt 3.5.2018 14:34:32

metal >> ...a fotbal taky zrušit, je také trapný jak těch 12 chudáků se honí za balonem podle toho, jak na ně pokřikují milionáři z tribuny, že? :)) to samé u hokeje, chudáci. A takový bodybuilder, ten se chudák namaká a nakonec z něj udělaj černocha a hodí ho v tangáčích na plac, ať se jako ukáže... taky zrušit. Závody v karate by se mohli taky zrušit, stejně už to není co to bývalo a samurajové už nejsou a vůbec i český slavík by se mohl zrušit, božského Karla nemůže žádný smrtelník porazit. Jako na prvního apríla by to bylo celkem dobrý, ale to dobře měsíc meškáš ;-)

jeden3 - Profil | St 2.5.2018 18:20:34

metal >> ja se zase az na naproste vyjimky nefotim s rybou,pokud nejsem presvedcen,ze by to mohla byt ta letosni top ryba....mensi kapriky do 60 pokud to jde,odhackuji rovnou ce vode v podberaku..pokud se kazdy rybar bude k rybe chovat alespon trochu s respektem jako k zivemu tvoru,ubude zaplisnenych,poranenych a nemocnych ryb

DaveX - Profil | Po 30.4.2018 9:59:15

Jarda Bee >> Je ještě mladý, možná z toho vyroste. Jeho populace tvoří většinu jeho fanoušků...

Bobin83 - Profil | So 28.4.2018 21:58:21

Onlinekiller asi bych Hubkina přejmenoval!!! Je to prostě pán! Ale klobouk dole před všema!

Fiďák - Profil | Pá 27.4.2018 21:08:16

Sláva za ním vyrazil s jedním klučinou z německého teamu. S největpší pravděpodobností jede na špatny břeh. Voda velika a světel moc. Navíc jede od kľuku ale určite ho jiz brzo dojedou

radjanys - Profil | Pá 27.4.2018 14:54:18

Carpkiller >> 16 stran kvalitní práce a zábavy . Super. Díky

Lukynys - Profil | Pá 27.4.2018 12:27:40

Rafane máš jízdu......já už nechci vole
Rafan to zabil!!

kozakpetr1 - Profil | Pá 27.4.2018 9:49:36

Carpkiller >> Jak to tak vypadá, tak Rafan se dostává do svého vytouženého překaprování :D jak říkal v dřívějším videu u Mika :D že to je jediný způsob, kdy by tohoto koníčku nechal :D Jeďte dál borci :-) Všechny Československé týmy hodně dobrá práce :-) Určitě se těšíte na naše vody, až si u nich odpočinete :D

P!F - Profil | Pá 27.4.2018 9:26:10

8 CZ/SK teamov v top 10, to začína byť celkom debakel, aby to Maďari na ďalší rok nezrušili ☺️

Kocháč - Profil | Pá 27.4.2018 6:17:49


Donn79 - Profil | Čt 26.4.2018 19:51:58

Velká POCHVALA Janovi Hubkovi,za super info,fotky a videa z IBCC . Počasí šílené a ten klučina pořád fotí,natáčí a nám aspoň kapánek dopřává toho kaprařského šílenství. Musí to být hrozně náročné...chlapi palec nahoru,jste dobří.

Bušák - Profil | Čt 26.4.2018 16:41:20

Carpkiller >> čau Honzo i ostatní srdcaři ,držím palce ,na blbce se vyser

sindeji3 - Profil | St 25.4.2018 13:39:59

[Pro pobavení] Našel jsem jeden starší rozhovor s aktuálními lídry.

sunkes - Profil | St 25.4.2018 10:44:49

Vyhodnotenie sutaze spravim ked bude chvilku casu. Vaha ryby po odvazeni rozhodcom je 21,51kg.

Jarda Bee - Profil | St 25.4.2018 0:02:56

..

Koloušek - Profil | Út 24.4.2018 16:06:40

sindeji3 >> Taky mám obavu jestli tu ryba výdrží. V každém případě si nemůžeme pomoct větší rybou, ta tu asi nebude. Ale těch malých nebodovaných kolem 4,5 kila je tu moc a stojí to hodně energie.

Karásek22 - Profil | Út 24.4.2018 11:54:07

Pedro36 >> to ano aj Kolouch boduju

Malejzub - Profil | Út 24.4.2018 11:43:11

sindeji3 >> nedošlo jim pivo? Že by z nudy začali chytat ryby? :-D

bjwir - Profil | Po 23.4.2018 15:24:26

Ondřej Macků-Maca >> Hele sorry to se omlouvám :D Já to blbec dal do úplně jiného kontextu co se týče nabíjení věcí a jen jsem rychle ten koment projel (holt je vidět že chlap může dělat jednu věc a ne deset na jednou :D ) Ještě jednou se omlouvám...

bjwir - Profil | Po 23.4.2018 13:07:54

Ondřej Macků-Maca >> Já jsem někde psal že jsi dostal zdarma??Asi tam čteš něco co tam není...Já pouze na základě svých znalostí z oboru elektroniky(studium a následně výroba a vývoj) které mám za posledních 11 let zkonstatoval že baterka ano určitě má výhody v jejich rozměrech/váze ale kapacitně to prostě nelze,fyzika tě prostě nepustí..50ah lionu = 50ah olověné baterie..Ano reálně z Lionu dostaneš víc protože udržení kapacity u olova je problematické..ale rozhodně ho nedostaneš ve tak že se navýší o 100%..bavíme se zde o 10-15%..takže reálně 50ah Lion má nějakých 55ah max 60ah olova..To že uživatel něco tvrdí je pěkné nicméně fyzika je fyzika..Sorry za koment jen jsem musel reagovat :))
A navíc pokud jsi ho četl pořádně tak já ten produkt nikterak nehaním,jen říkám že aby se vyplatil oproti olovu tak by musel být za cenu okolo 6k.

Ondřej Macků-Maca - Profil | Po 23.4.2018 10:59:24

Dida >> mám dvě 12V 50ah. Ta 50ka dává 16,5V, takže kapacita srovnatelná se 105ah kyselinou. Jezdil jsem teď koncem března týden na jednu baterku a při odjezdu jsem měl ještě 8% kapacity (až do 0% kapacity to jezdí furt na plný výkon, ne jak kyselina, která při 30% už neotočí vrtulí). Prostě úplně, ale úplně jinej vesmír.

Vikasgard - Profil | Po 23.4.2018 8:01:30

Murphy61 - večer se přejedli a teď spí😀

Karásek22 - Profil | Ne 22.4.2018 23:55:12

Prvá nočná pre nasich 😁
https://www.facebook.com/NoRespect.KimotTeam/

drvoštěp - Profil | Ne 22.4.2018 16:53:02

linba >> Dětská odřenina se nefotí ;)))

Karásek22 - Profil | Ne 22.4.2018 14:41:02

Prvá ryba závodu pre No Respect Kimotteam Sk ešte sa poriadne ani neudomácnili :-D
viac foto na https://www.facebook.com/NoRespect.KimotTeam/

Čo myslíte koľko rýb sa pochytá tento rok na balatóne?

jetam - Profil | Pá 20.4.2018 21:02:13

Carpkiller >>

Tak kluci držím palce. Hodne štestí a pevný nervy pri zlosování!

skoroprofík - Profil | Pá 20.4.2018 6:52:29

Carpkiller >> fox si zamiluje hlavně ten, kdo nakupuje v zahraničí za rozumné peníze.

MB - Profil | So 9.2.2019 7:50:13

jeden3 >> je to fakt borec...který během kapřzávodu ještě stihne po nocích uvláčet candáty....to jiný by únavou zalezl do bivi a spal jak dudek :) nebo po týdenní rybačce s online kde se evidentně moc nevyspal vypije pulllitr plzně a odjíždí na vyhlášení :) a ještě to hrdě zveřejňuje 👍

jeden3 - Profil | So 9.2.2019 7:20:13

Pvl >> on ma Honza jeste jednu velkou vyhodu-on u vody nejen,ze umi urcit kdejakeho ptaka,on zna presne nazvy hadu,brouku ,obojzivelniku i kdejake rostlinky,,tim dokaze zpestrit kde jakou reportaz
a neni to jen nejake lacine gesto pro internet :-))) on i normalne na rybach bez prenosu porad neco zkouma a prohlizi i mimo vodu :-)

Leďáček - Profil | So 9.2.2019 7:00:38

tomik1 >> Přesně , jak píšeš ! Mám to samé se vůbec k něčemu přinutit ! Musím stále něco dělat nebo pozorovat ! V loni nám to Jenda trochu fláknul , tak snad letos něco bude ! On má hlavně takový talent , nebo jak bych to napsal , na různé zajímavosti , či zážitky a tím se dost liší od ostatních ! A to zabere sakra času !!!

jeden3 - Profil | Pá 8.2.2019 11:28:31

tomik1 >> ja na to mam recept-vylosovat co nejhorsi misto,kde je malo ryb,pak se dlouze modlit,aby jich prece jen nepriplavalo nejak moc
a kdyz uz priplujou,musis je porad plasit ,hlavne nekrmit a pak uz se to da zvladnout :-))))
a kdyby i tak bylo nejhur,porad muzes predstirat,ze jsi si zlomil ucho nebo nejake podobne prohnane zraneni :-)))

Poušťák - Profil | Čt 3.5.2018 14:51:57

metal >> v něčem s tebou souhlasím,já osobně bych ten závod udělal na 5 největších ryb a tak by se všechny tyto nešvary odbourali.

jirkazez - Profil | St 2.5.2018 20:50:21

metal >> Ty budeš asi pěknej kašpárek. On-line jsi nečetl ani jeden, celou situaci jsi nesledoval, ale rejpeš. Tak proč si to před tím držkováním proboha nepřečteš ???

Fishky - Profil | St 2.5.2018 16:38:29

metal >> Že to je problém ví všichni kdo sledovali online, ví to i pořadatel. Mám za to, že proces sakování a uchování úlovku již není možné vlastně ani technicky, tedy co se kaprařiny týče zlepšit. Vezmi si, že mnohem víc kaprů se zraní při podebírání prořezáním "pilky" (prvního tvrdého paprsku hřbetní či řitní ploutve hustou podběrákovou sítí, než nějakým sakováním. Sakování sice také nemám rád, ale v celkovém kontextu škodí rybám asi nejméně. Mnohem méně, než zásek na krátkou vzdálenost tvrdým prutem, méně než některé "zabijácké" typy háčků, méně než krmení luštěninami, nebo použití pletené šňůry v plné délce návinu a dalo by se pokračovat "co zlepšovat"...

chendler - Profil | St 2.5.2018 12:17:28

jeden3 >> tohle rozdelovani a jako ze nevrazivost...je uplne trapna!!! Ono ani tak nejde i techniku,ale tohle je v lidech

ogon ESC - Profil | St 2.5.2018 10:53:22

Fishky >> palec nahoru. Sakování není v pohodě, ale ryba v ekosaku nebo jak se to nazývá trpí daleko méně jak sto ryb v plavačkovým saku, ale pak sme stále u podstatného problému a to že se tady stále dokola řeší jen kapraři. Myslím že úmrtnost ryb třeba u přívlačových závodů je daleko větší. Nevím proč se tady řeší jenom kapři :)

jeden3 - Profil | St 2.5.2018 7:12:03

metal >> jsi mimo..kdyby jsi si treba precetl zaverecnou rec Michala Kucerovic..tak by jsi to tam nasel ,za me,ja to dost emotivne resil s druhym nejvyssim marshalem jiz behem zavodu,kdyz nas ve ctvrtek navstivil a kdyby jsi pozorne cetl onliny zde vsech tymu,vsichni toto povazuji zabhediny podstatny stin tohoto zavodu

chendler - Profil | Po 30.4.2018 8:07:39

Jarda Bee >> s tim,bohuzel,nic moc neudelas. Jsou to deti a internet a takoveto....lidi,zijou diky nim,nebejt pubertaku,kteri maj penize od rodicu,tak nikdo z nich neni. On si an to kazdej musi prijit sam. Ale to ze je to idiot a co vsechno jeste,souhlasim.

chendler - Profil | Ne 29.4.2018 21:01:31

Jarda Bee >> myslis to internetoveho idiota??

jarabeast - Profil | So 28.4.2018 21:36:30

Tropic Liberec & Mikbaits celej ten týden byla to famózní jizda. Respekt a obdiv kluci. Palec hore 👍👍 i ostatním Cz/Sk týmům.
Carpkilleruv online luxusní jako vždy 👌.

Pvl - Profil | So 28.4.2018 13:48:12

Report excelentní !! Gratuluji všem zůčastněným k výsledku . I když asi všichni nebudou spokojeni . Nebuďte zklamaní ,už jen vydržet s minimem spánku je obdivuhodné ! Příště jim určitě "dáte"

Strop 330 - Profil | So 28.4.2018 12:29:30

Všem týmům klobouček a ty co nám to dávali online patří velký obdiv nechápu jak to mohly dávat 👍
Carpkiller to víš že mi to bude chybět a moc.
VELKÉ DÍKY

Bobin83 - Profil | So 28.4.2018 12:00:12

DaveX >> Hele ty si to asi nepochopil, vždyť proč ne? Já si je taky klidně koupím, nemám s tím žádný problém, ale před pár dny je vypustil do světa a teď kdyby ne háčků Predátor, tak tam nic ne vytáhnou, to ke mi na tom nejsměšnější😂😂😂Prostě si to mohl odpustit

jarda85 - Profil | So 28.4.2018 10:29:49

Díky všem za super online, a veliká GRATULACE. Tohle byl hodně náročný ročník, a jde vidět že jste bojovníci. Ještě jednou díky a hlavně v pořádku doraz te. Petrův Zdar.

Krupito - Profil | So 28.4.2018 8:54:22

nulák >> jako to chapu ale mohl dat fotku sebe .D ze je vporadku :D

Krupito - Profil | So 28.4.2018 8:51:27

nulák >> :D natacet s FH

hanyking - Profil | So 28.4.2018 1:21:30

Ultimátní výkon. Velkej respekt. A ještě hážou vodea záběrů. Luxus. Bylo by super udělat jeden díl karp time speciál o tomhle závodě. Taktika krmení, celkově logistika atd. Třeba by mě zajímalo, kolik boilí a partiklu skrmili za ten týden. Přeju Českým týmům produktivní last night zpestřenou nějakou čerešničkou jumbo 25+. Prostě Buda Spencera v rybí verzi.

vildak - Profil | Pá 27.4.2018 22:02:35

pajagogo >> pri tolika rybach a rychlosti jakou to davali do vysledku, nebude znam vitez jeste v cervnu. :-))))

eugenkorda - Profil | Pá 27.4.2018 22:01:40

linba >> to vypada na vesely rano pri scitani a vyhlasovani vysledku..

linba - Profil | Pá 27.4.2018 22:00:39

sindeji3 >> 20 metrů od našeho mista chytají domorodci normálně.jsme sice na forhontě, ale končíme u plotu kempu a za plotem ti chytá 5 rybářů denně a s tím nic neudělaš. A ještě nám nenapsali dvě ryby že středy a nějak nám nesedí váha s kontrolním lístkem

Leďáček - Profil | Pá 27.4.2018 21:50:48

sindeji3 >> To , že by si nějaký dědula nahodil , by mě ani tak moc nevadilo , ale ten vychcánek je zralej na přesdršťku !!! Minimálně !

Fiďák - Profil | Pá 27.4.2018 21:18:09

Korbec je ok, kluci uz ho slyší. Má v lodi kapra!!!

jarda85 - Profil | Pá 27.4.2018 20:28:05

Musí to být neskutečně dřina. Veliký obdiv všem, a klobouk dolů. Držte se. Ať se daří.😆

miraholda - Profil | Pá 27.4.2018 19:56:24

pEkies >> Přesně jak píše pEkies ... A ještě bych dal do každyho týmu jednoho, co bude psát jenom online 😉takhle jsem byl akorát nas...,kdyz jsem po 10 min nenašel nic novyho 🙂ale i tak vám všem děkuji za pěkný týden..mate můj obdiv 👍

Jarda Bee - Profil | Pá 27.4.2018 14:57:38

:D vyhodil jsem pampeliškovou plovku.... :D

sindeji3 - Profil | Pá 27.4.2018 14:20:10

To jsem zvědavej jak hned z vyhlášení půjdou vláčet candáty :D

Mulla - Profil | Pá 27.4.2018 11:22:38

top 5 - ct libun - 90,53kg!!

Jarda Bee - Profil | Pá 27.4.2018 8:46:29

Gratuluji panu Vaňkovi

hajanek70 - Profil | Pá 27.4.2018 8:45:17

Taky smekám, opravdu klobouk dolu musí to bejt hustý, jste frajeris. A dikes.

Maxwell - Profil | Pá 27.4.2018 7:59:44

něco na dobrou náladu...chci vidět, kdo tohle trumfne...

Koubas - Profil | Pá 27.4.2018 6:52:42

Dobré rano zBrna na Balaton všem! pro lepší start dne a více pupíku přez 20 kg Vám posílam video na posílení ducha i těla :)


Ladas78 - Profil | Čt 26.4.2018 22:06:58

Neskutečný čekal jsem až zruší ban a co bude za tohle vám přeju 25+ a že tam nějaká určitě jezdí! Jste šílenci já jak jedu na 3 dny a v noci skoro co hodinu vstávám na pípnutí (když to jezdí) tak jsem tejden rozsekanej máte můj neskutečný obdiv!

jeden3 - Profil | Čt 26.4.2018 17:23:18

Kaprik 8,5kg na severu potesil,jsme zvedavi na aktualizaci vysledku,od vcerejska nam nic nepripsali

Dandys - Profil | Čt 26.4.2018 16:01:45

Fishky >> Hele vždyť je to jedno. S tím tam přeci jedou, že to bude ten, henten...hell

Murphy61 - Profil | Čt 26.4.2018 13:36:46

Fishky >> Škoda, že tu nemají online, rád bych sledoval a třebas i víc fandil....samozřejmě to přeju všem CZ / SK teamům...

Fishky - Profil | Čt 26.4.2018 10:10:48

Hucho >> odkud máš takové info? Na stránkách ibcc je day 2 :-D tam bude asi tak někdy příští týden info o tom, co se dělo dnes...

Carpkiller - Profil | Čt 26.4.2018 8:19:59

Maxwell >> Lovely times 😅

Maxwell - Profil | Čt 26.4.2018 7:56:03

Kluci s těma cejnama mi děláte radost..alespoň něco jsem vás naučil :-)

Červené karty: Michal, LosPafkos, vaereckoff