Zakrmovací raketa fox

Máte někdo prosím zkušenosti se zakrmovací raketou fox? Váhám mezi ní, spombem a raketou od LK baits
Autor diskuse: Vikasgard - Profil , 27.1.2017 kaprařina - náčiní, doplňky
7 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NLadas78 - Profil | Po 30.1.2017 22:35:50

Vylepšení Spomba pro "plavbu" myslím že to pomůže minimálně když se vám povede utrhnout loni jsem si byl 2x zaplavat :-)

NSerjoža - Profil | So 28.1.2017 9:20:28

Našel jsem zakrmovací raketu ale nejde rozšroubovat,ještě to zkusím nahřát.

NŠpek - Profil | Pá 27.1.2017 6:36:16 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj, prošli mi rukama všechny 3 zmíněné rakety, a s klidným svědomím Ti mohu doporučit Spomb.Raketa od Krási, pokud máš namysli tu magneticky zavírací,tak to je věc když to řeknu slušně úplně na hovínko. :) Jediné co má dobré že lítá opravdu daleko ale na krátkou vzdálenost se ti neotevře. a jinak se zavírá hned . takže plnou hodíš ,a plnou vody zase stahuješ. a jelikož je zavřená a plná vody je to i na vodě neovladatelné. Od foxe raketa má jednu jedinou chybičku a to bohužel ..Jinak by to byla super raketa na dlouhé hody,a suprově se plní, ale právě ten zobáček z ní dělá také na vodě neukočírovatelnou střelu. a jak se píše níže stává se že se utrhne o hladinu..... Pokud někde jezdíš kde máš plac tak je to asi ok. ale když jí vemeš na závody a přejíždí ti přes vlasce tak se akorád naštveš. U spombu se také stane že se otočí proti tobe a taháš ji z odporem,ale co sem měl já možnost sledovat dělá to uplně minimálně, o proti zavírání rakety od LK,a honění rakety od Foxe po hladině. Jen můj názor a zkušenost.,. Je to pořád jen na Tobě. Ad se daří v sezoně a štastný výběr rakety....

Nchesper - Profil | Pá 27.1.2017 6:10:08 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vikasgard - >> jestli chceš vyhodit peníze kup si fox jinak spomb případně lk 1fox mě vydržel 28 hodů do rozpadu kde zůstal ve vodě zámek 2 vydržela 32 hodů kde vyjel čep co drží dvířka 3 sem už udělal domácí úpravy a ta má zatím pouze dvířka je naprasklé nic méně stahovat tuto raketu z5 z vody je kapitola sama pro sebe také super zážitek (jak s kaprem :-) )

Nkožich007 - Profil | So 28.1.2017 11:27:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vikasgard - >> osobně jsem používal všechny a mohu za sebe říci že jsem zůstal u spombu a lk rakety. FOX sr sice lépe plní a řekl bych že i dobře letí, ale jak zde píšou ostatní strašná práce se stahováním a k tomu vyjíždění čepu a praskání u pantu. Spomb mám ve dvou velikostech a dle mého nej raketa která nepotřebuje komentář. LK magnetická je super na hodně jemné a případně tekuté krmné kampaně, létá opravdu dobře a stahování v poho. Nevím jak ostatním, ale LK je jediná raketa která mi plave.

Nliborcarp - Profil | So 28.1.2017 8:26:31

Tak za mě raketa od Lukáše,používám 2sezony a v pohodě,někdy se stane že se při dopadu na hladinu neotevře.No ale co je stopro že?Jak tady někdo psal je na větší vzdálenost.

NFinnnp - Profil | Pá 27.1.2017 20:13:55

AdrianO >> To máš pravdu,ale Rakety se většinou používají tam kam nedohodíš ani kobrou...Na vzdálenost třeba 60 až 80m bych Raketu ani nepoužíval.

NHeršvec - Profil | Pá 27.1.2017 11:47:05

Vikasgard >> Homer Simpson, jasná volba.

NŠlapeto - Profil | Pá 27.1.2017 10:22:31

Heršvec >> až budeš psát na klávesnici, tak nepiš, nebo ji rozbiješ! Případně doporučuji pořízení mechanické klávesnice ( v každé klávese je magnet a pod ní hallova sonda, staré a herní klávesnice pracují na mechanickém přerušení obvodů )

NMaxwell - Profil | Pá 27.1.2017 9:56:57

Heršvec >> jj, viděl jsem od pana Poláka :-) věnuji ti svůj permanentní magnet a budeš s nim třást tak dlouho, dokud ho neodmagnetuješ jo?

NHeršvec - Profil | Pá 27.1.2017 8:42:20

Asi se přidám k ostatním, ale hodim sem něco od sebe. Sám jsem zůstal u Spomba, nemá konkurenci, je to nejvychytanější raketa na trhu. Foxák má zbytečně citlivý zámek, nevim z jakého důvodu je to tak dělané, ale tak už to je a je to k prdu. LKáčko nemám, ale je tu jedna věc, která se u těch magnetů může časem objevit. Pan Krása asi chyběl na základní škole při hodinách fyziky, když se probíral magnetizmus. Jsou tři možnosti jak znehodnotit magnet a jedním z nich jsou otřesy, takže se bojím toho, že časem půjdou původní magnetky v růžovejch raketách pá. Ostatně jak jsem si všiml tak toho Krása asi už využil a začal prodávat magnetky náhradní. Když nad tím tak přemýšlím, tak je nakonec možný, že na té hodině fyziky nechyběl a zúročil to v podobě takového marketingového tahu. No...čert ví...