Boilie od méně známých firem

Ahoj,chci zjistit jestli někdo z vás chytá na boilie od méně známých ,,celebrit" ... snad každy den brouzdám po netu a koukám kdo co prodává,kolikrát přemýšlím nad objednávkou,ale potom si řeknu,sakra vždyť jsem se svým boiliem spokojený,ale mám nutkání zkoušet,zkoušet a zkoušet :) ptám se i vás kdo s jakým boiliem máte zkušenosti od méně známých až neznámých značek(např.tcfbaits,jps-baits,rc-bigfish,krmiva Konárovice,bejsfish)
Autor diskuse: D-Carp - Profil , 1.6.2015 kaprařina - nástrahy, návnady

Jakou značku upřednostňujete?

A) Pompajz baits4%

B) Carp Inferno6%

C) Vasr17%

D) Imothep baits17%

E) FreeFish4%

F) JPS4%

G) BejsFish9%

H) Carp-b4%

I) Pokud jiná značka,napiš do komentáře.25%

J) chytám na to nejdražší,protože si myslím že je to TOP :D 9%

Od 4.6.2015 hlasovalo 401 čtenářů.

Vašek74 - Profil | Po 22.6.2015 22:44:23

Přemas >> Ahoj, také souhlasím...nějakou dobu už k vodě chodím, něco jsem zažil, viděl i pochytal...Nyní je všude mraky řečí o selkci druhů ryb, velikosti,mazaných kaprech...atd. někdy se musím pousmát , jak to obchodníkům vychází.Pokud jsem schopný selektovat tak jen způsobem nastražení nástrahy nebo velikosti-ale i tak se stane že kapřík 55cm slupne nástrahu 30 mm....Mám vícero zkušeností ze stejného revíru v rozmezí 4-5 týdnů fungovala úplně rozdílná nástaraha, a to co šlo předtím na 100% pak ani potah.Naopak největší úspěch byl na krmné pelety určené původně jen do spombu.Nejednou mě překvapil nádherný úlovek při lovu na bolo na brčko atd..místo cejna na zrnko kuku kapr 9kg+ atd...Není to jen o chutích a vůních, ale o lovném místě, způsobu vnadění... tlaku,počasí,teplotě vody atd.Pokud ryby přijímají potravu jsme úspěchu blíže.
Kouzelná kulička neexistuje,pokud se zadaří na jakoukoli nástrahu je to úspěch.Někdy kvalitnější nástraha může být výhodou ale ne vždy a všude. Přeji všem co chytají na cokoli mnoho štěstí a na rybařině je to krásné že nikdy není jisté kdy a co přijde..radujme se tedy i z krásného dne u vody....ať se daří a věřte že se učíme celý život....

Pitrisek23 - Profil | Po 15.6.2015 20:36:18

Lidičky jen tak trošku se zapojím do diskuse ohledně boilie od Maximus baits. Jelikož na tohle boilie chytám už dost dlouho a trošku se podílím na fotogalerii svýma úlovkama. Můžu jen říct, že by se měli naše známé značky trošku zamyslet,jakou kvalitu a za jakou cenu prodávají. Nehledně na to že jejich fotogalerie obsahují převážně fotky a videa ze zahraničních vod, o kterých bych nerad diskutoval. Né že bych je chtěl nějak napadat atd. ale upřímně řečeno,kolik trofejních kaprů mají chycených na naších svazových vodách a jakým způsobem? Já osobně mohu dat ruce do ohně za sebe i za mé známé,že se řídíme rybářským řádem tak jak to ukládá. 90%ryb je chyceno na odhoz a hlavně na svazových vodách. Nemluvně o tom že asi každý zná jak to tam chodí a jaký tlak na tyhle vody je. Zkuste to každý sám a uvidíte kolik času vám to zabere a hlavně kolik menších ryb musíte chytit, aby jste dosáhli jednoho úspěchu. jsou druhy boilie které vám pomohou k tomu aby si člověk zachytal a jsou druhy které vám pomohou selektovat velikosti ryb. Všechny tyhle druhy vám Maximus baits nabízí a hlavně to funguje.Jen krmné boilie pochytalo mnoho ryb a to i trofejních v konkurenci top produktů od českých špiček které totálně v danou dobu vyhořeli.O cenové relaci ani nebudu mluvit :-) Všem sportovním rybářům přeji mnoho úspěchů a je jedno na co chytáte. Hlavní je tomu věřit a vydržet!!!! Petrův Zdar

TWIN 69 - Profil | Út 9.6.2015 6:46:33

Vážení testeři,strčte si svoje připomínky do řiti.Ve veřejné diskusi nemají co dělat a stejně nikoho nezajímají.

hooligans - Profil | Po 16.1.2017 18:00:14

Fishky >> Pane Barát jste jen radílek"pouťový mluvka-nabíječ vzduchovek".
Všude melete ho*na a zasírate diskuse.Myslím,že bohatě stačilo ,jak jste se ukázal s Bachym na Tovačově.

1mirda2 - Profil | Po 1.6.2015 7:20:21

Ahoj no to je různé.Každej ti doporučí něco jiného.Někdo něco známé a drahé a někdo něco levného a neznámého.Všechno je to reklama.A někdo si dělá boilie doma.Já dřív rval šílené kačáky za drahé boilie.Nic moc.Z těch značkovejch zůstal ritchworth švestka nebo tak nějak se to jmenuje.Jinak jsem zkusil boilies z decathlonu.Kg okolo 100kč.Řekl bych že je to to samé jen levnější.Jinak nejraději Kuku bonduel.Je to kolikrát lepší než celé boilies.A malá neznámá firma nemusí bejt horší než ta značková a známá právě je to kolikrát naopak.Neboj se toho a prubni i ostatní firmy.

Danda05 - Profil | Čt 23.3.2017 8:13:46

new88martin >> No a ještě lepší je jak kolikrát na fotkách od vody prezentují kapry jako úlovek ze svazovky a přitom to je soukromák:) tak jde především o peníze takže je to jasný. Už jsem alergickej na hlášku: že tyto koule při testování nachytali mnoho velkých kaprů především na svazových vodách :)) to jak slyším by mě jeblo :)
Oni ti známí výrobci koulí dělají kvalitní koule to je pravda, ale ty ceny jsou směšný, tak když se zamyslíš nad tím že chtějí 500,- za kilo :)) a je pravda že jsem to taky občas koupil :)) a pak to přechytal s koulema za 200 kč/kg tak pak člověku dojde že tam nic zázračnýho nedávají a že ty náklady na jejich koule budou taky minimální, zrovna jak když si to brácha koulí v garáži, nijak to nešidí a kilo fakt pěknej kulek ho vyjde na 80kč a to nemá možnost to kupovat ve velkém to pak ty ceny surovin jsou ještě výrazně níž.. Takže asi tak :)

on-off - Profil | St 1.3.2017 21:13:30

Já používám v ČR ne až tak známou značku SBS Baits ,max spokojenost!!!

Strnda - Profil | St 1.3.2017 10:42:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Za mě velká spokojenost s produkty od fa No Respect- kimot
Jak boilie,pelety,těsta boostry tak i pop-up atd.

luboš - Profil | Ne 26.2.2017 19:41:37

Dlouhé roky jsem chytal na Mika ale pak jsem zkusil nějakou změnu Vasr.cz a za mě můžu jen pochválit. Jsem maximálně spokojen. pro mě topka je Mystery.

Vikasgard - Profil | Ne 15.1.2017 8:22:14

Až někdy někdo objeví boilie které chytá vždy a všude, tak svoje vybavení prodám, protože pak to přestane být zábava..

Pítr - Profil | Ne 15.1.2017 6:39:16

Dulf >> tohle je názor, pod který bych se taky podepsal !
Bohužel sám často propadám reklamě, kecům okolo nástah, vybavení a všeho možného kolotoče s tím spojeného.Rybář spřádá plány - kolik toho nachytá, kam se v dalším roce vypraví a nakonec si následující zimu pročítá podobná témata na MRKu a mnohdy jen negativně bilancuje o tom co chtěl a neudělal, na co neměl čas .....
Nejdůležitější je mít právě to odhodlání, čtení diskuzí na podobná témata je hezká věc, ale pouze když je takováhle zima :) Nemoralizuju, týká se to i mě a v podstatě se každý rok těším, až zase vyzkouším něco nového.Nenechte se utlouct reklamou a chytejte!!! Mnoho zážitků a krásných chvil u vody s přáteli!!!
Bez odhodlání být s rybou tady můžete donekonečna laborovat na kvalitou konkrétních boilies, každé může být v danou chvíli TOP - stejně jak to říká Chandler.

Grasel - Profil | So 14.1.2017 7:53:39

neprduch >> Tak bílá vdova se normálně prodává spíš na gramy, ale pokud toho maj pár Kg, tak zřejmě slušnej oddíl ;))

Buffalo1969 - Profil | Ne 19.3.2017 12:33:53

chendler >> mně stačí že uživím rodinu a porevoluční myšlenku zbohatnutí zlatejma českejma ručičkama v tomhle státě s platební morálkou a myšlenkama českýho zákazníka dostat všechno " v akci " a nebo zadarmo fuckt nejde..:)

luboš - Profil | Ne 26.2.2017 20:01:07

Tady je ta 90cm a něco málo přes 11kg. Ta spodní fotka s klukem je 102cm a 24kg

RK - Profil | Po 16.1.2017 18:33:12

Pvl >> Panebože,přečti si,co tady píše.Vyfiltruj si podobné i jiné diskuze s ním v hlavní roli a uvidíš tu ,,genezi,, v podobě pořád se měnících prohlášení.Co platilo včera, neplatilo předevčírem,ale bude platit pozítří.A do toho ty řeči o instinktech a tvrdé práci. Nezlob se,ale to je fakt masakr.A Hřebejk by to ze Zelenkou měli natočit.Materialu je tady dost....

RK - Profil | Po 16.1.2017 18:08:08

hooligans >> jako to už nevíš,jestli to není nějaká estráda,nebo skrytá kamera.Ja myslím,že si musí minimálně dělat prdel.Tenhle poslední příspěvek, i kdyby byl z pera génia, minimálně postrádal elementární dávku skromnosti😁

viceroy - Profil | Po 16.1.2017 16:52:04

Martian >> hele ja se bavim i lovem mensich ryb na boili .......normalne nastrazim vel 12 nebo 14 zda se ti tohle chytani lov velkych ryb ? ..... :-):-)ty uz jsi zblbly asi taky kdyz nekdo napise boili tak hned vidis ryby 15+

Fishky - Profil | Po 16.1.2017 16:02:59

viceroy >> zkoušel jsi tím někdy zakrmit? Ono to pěkně voní, ale to je vše, jak to kapři zkusí, zájem rapidně klesá a záběry jdou do kopru. Lov větší ryby na takový koule je vysloveně o náhodě a s kvalitou dnešních nástrah a možností jejich použití se to srovnávat vůbec nedá. Chápu, že někdo má rybaření, natož kaprařinu o náhodě, pak jsou takový koule naprosto dostačující.

Gebe - Profil | Út 9.6.2015 9:21:19

Krmiva Hulín rozhodně stojí za zkoušku. Chytáme na ně 3. rokem a fungují nám perfektně. Navíc za polovční cenu než většina konkurence.

Přemas - Profil | Po 8.6.2015 21:31:24

Chearly >> A kdyby si nebyl tester, tak je používáš taky? :o)

zaxxx - Profil | Ne 7.6.2015 15:29:32

Ahoj, tak já přes víkend zkoušel Progressive baits a Ghost baits (http://progressive-baiting.cz/cs/ ) , zkusil jsem od nich Bioplasma oliheň - 351 Kč/kg a katastrofa !!! Stejně tak všechny tři další od Ghost baits (pussy deluxe - fakt to stojí za p.cu :-), fucking nightmare a uzený kuře) , který taky prodávají. Koule jdou rozmáčknout na prach pouhým stisknutím mezi prsty, na PVA nit nelze vůbec nandat - nit projede koulema, do PVA punčochy taky nejde - pěchovačkou jsem koule protlačil skrz punčochu. Boilie nemá vůbec žádnou strukturu, pouze slisovanej prach, dle mě to vejce nevidělo ani z dálky. Další věcí je totální chemický zápach. Za mě určite tyto značky NE ! Máte s nima taky takový zkušenosti?

Luger46 - Profil | Čt 4.6.2015 23:54:12

Jako Brnák podporuji místní kluky z Max Carpu. Koule za cenu zlatého středu. Dřív sem chytal LK ale ty ceny mě odradily, jinak koule dobrý. Ty nejlevnější koulís sem taky nechtěl, tak druhým rokem jedu Maxa a jsem nadmíru spokojen. Minulý týden sem si chytl svýho mazlíka 18 kg na Monster Halibut. Kybych měl vyzdvihnout dva druhy od nich tak A1 a Monster Halibut.

FOUSATEJ HAT - Profil | Čt 4.6.2015 19:59:34

Kocháč >> Jj to asi né
Dal jsem si práci a vypracoval graf :-))))))

Já bych chtěl bejt nějakej funkcionář, to by mě bavilo :-))

Kocháč - Profil | Po 1.6.2015 9:29:08

D-Carp - >> U malých firem je jedine riziko a to stálost receptur v navaznosti a množství skladových zásob. Může se stát, že boilies nevykazuje stejnou rovnoměrnou kvalitu. Ale to nemusí být podstatné.

agig - Profil | Po 1.6.2015 7:34:37

D-Carp - >> Ahoj taky jsem odzkoušel všechno možný můj závěr zní všichni se snaží vymyslet něco nového ale stejně je už vše v podstatě vymyšleno jen se liší název a nepatrně složení od těchto firem co jsi napsal máš jistotu že neplatíš za věhlasnou značku oni se jí snaží kopírovat za méně peněz to je asi tak vše neni nad to si to ukoulet sám tam se potom opravdu můžeš lišit a má to potom smysl experimentovat jináč je to vše jen komerce at chceš nebo né ;-)

new88martin - Profil | St 22.3.2017 23:11:36

Největší tahy od výrobců jsou videa jak ukáží xxxx kapra ze soukromého revíru málo kdy ze státní vody k tomu neukazují jak dlouho seděli u vody a kolik tam naházeli boilies za X tisíc. A pro to stačí partikl za pár korun a hrst koulí max nějaký booster. Čím jednodušší tím lepší ..

Finnnp - Profil | St 22.3.2017 22:24:26

chendler >> Každopádě dobrý výrobek potřebuje dobrou reklamu...Nejdůležitější je ovšem nástraze věřit a je jedno kolik stojí.

Buffalo1969 - Profil | St 22.3.2017 22:18:29

Finnnp >> říct si o tu cenu můžeš, záleží kdo bude ochotnej za výrobek ala "JPP" zaplatit takový love.
Mimochodem, kdysi jsem koupil kilo kuliček od jednoho výrobce za 650,- Kč. Vzal jsem je na svazuvku a ani klep. Jelikož jsem si myslel, že je chyba ve vodě, druhej den jsem mazal na hodně profláklej soukromák. Jeden prut šestsetpadesátky a na druhým prutu moje z krmítkovky. Hádej co vyhrálo?

edit....:-) fotka

chendler - Profil | St 22.3.2017 22:14:59

Finnnp >> a supr kulicka je co?? Jak se to deli?? Jak se to pozna?? Kdyz si kulu koupis,vis co v ni je?? Nevis. Ale stoji 300ka a vejs,tak je proste dobra.

Pvl - Profil | Út 21.3.2017 17:14:47

HonzaR. >> Já je taky zkoušel ale dvakrát se mi stalo že mne kapr podrazil nohy jak k dorážel na kyblík s bolkama .Už na to prdím ...zdraví mám jen jedno :o§))

fheavy - Profil | So 18.3.2017 22:31:49

Buffalo1969 >> od te doby co neni puta u Jana uz to neni zajimavy:-)

Buffalo1969 - Profil | So 18.3.2017 22:17:21

VinOn >> já nemyslím to co myslíš ty........Já jsem bejvalej Blaňák, takže vím svoje. To chce pivko u vody a pokecat o tom. Tady ne, tady je moc vočí..:-)

viceroy - Profil | St 1.3.2017 20:45:41

Minimlok >> tekutou jatru maji slusnou .....

RomanVasr - Profil | Ne 26.2.2017 23:42:02

Luger46 >> Čau. Díky za obranu.😀 Na tři hůlky nechytám ze zásady. Nezáleží na poctu prutů ale jak kdo má tomu dava srdce, dovednost, důvěra v nástrahu a i podle toho štěstíčka.😉

RomanVasr - Profil | Ne 26.2.2017 22:30:59

Na Vasr chytáme se synem už druhý rok a jine nástrhy a návnady nejsou potřeba. 😀 Důvod? Prostě to supr jezdí.

splávkař - Profil | Po 20.2.2017 21:41:28

A plovoucí boilies od této méně známé firmy už někdo zkoušel? http://www.penam.cz/cs/nase-vyrobky/pecivo-bezne/pe​civo-nebalene/rohlik-43-g-33254.html

Buffalo1969 - Profil | Po 20.2.2017 21:23:23

Ivan. >> zdarec....člověče jo a fakt jsem na to bral jak sviňa..:-)

RK - Profil | Po 16.1.2017 18:57:20

Pvl >> a to je co za důkaz a čeho.Jedna ryba.O důvěře v kouli,důvěře kapra v kouli? Fakt nechápu.Ale o náhodě to určitě není viď? Hele,dej si tu práci a přečti si ty super vejšplechty a rady,kterejma nás tady častuje. To je jako politický vyjádření.Hezky a zajímavě ať to zní,ale je to o hovně.Ale ti politici mlži schválně,ale on tomu asi fakt věří.I když to snad ani nejde,když by si to po sobe přečetl.

RK - Profil | Po 16.1.2017 18:21:03

Asi je nás víc,kdo je překvapený.Mozna jsme i ztratili řeč.Nabíječ vzduchovek,tak to bylo?

viceroy - Profil | Po 16.1.2017 18:13:28

Fishky >> pro Tebe by to nebyla cenna zkusenost nybrž poníženi ..... pripadas mi kolikrat z jine planety proto jsi tak vyjimečny zde na mrku

viliam1735 - Profil | Po 16.1.2017 17:27:23

junyor2 >>
Pre niekoho je uz trofej 5kg kapor.A pre niekoho je mala ryba 10kg tak sa kludne hadajte :) :)

junyor2 - Profil | Po 16.1.2017 16:55:29

Fishky >> Třeba si vážit i menších ryb

junyor2 - Profil | Po 16.1.2017 16:49:02

O kuličkach to je malo kdy,za 20let kaprařiny se mi to stalo dvakrat.A ani navazec bych moc neřešíl.Zaklad uspěchu je místo kde nastraha leží

Fishky - Profil | Po 16.1.2017 15:53:59

viceroy >> v dobách Mossely a Top secret bys chytal kapry i na ovoněnou sádrovou kuličku.

Fishky - Profil | Po 16.1.2017 15:48:29

viceroy >> kvalita nástrahy je dost podstatná věc jak u plavačky, feedru, tak v kaprařině. Druhá věc jsou ceny a marže, které s kvalitou nemají vlastně žádnou souvislost. Dá se pořídit kvalitní krmení za pár kaček, ale také za dardu. Tvrdit, že kvalitní krmení nám nepomůže k lepšímu výsledku... je velmi odvážná myšlenka

viceroy - Profil | Po 16.1.2017 12:54:51

Vojc29 >> -činky a balony pro těhulky :-)

Vojc29 - Profil | Po 16.1.2017 12:53:29

hanyking >> Myslíš boty na běhání a nebo hokejky na florbal třebas? :D :D

viceroy - Profil | Po 16.1.2017 11:56:24

kopr69 >> kazda druha treti atd koule uz je krmna .....ted otazka pouze jestli za 125 nebo 500 kc ........ :-) osobne krmim tema na ktere momentalne chytam takze krmna je stejna jako chytaci ......

viliam1735 - Profil | Ne 15.1.2017 19:36:34

Píňas >>
Dopravnu a ta je daj prednost v jazde :) :)

viliam1735 - Profil | So 14.1.2017 17:00:32

chendler >>
Ja si robim viac menej len tri zakladne druhy boilies.A to masovku,sladku s korenim,cisto sladku.V zavislosti od teploty vody a dobou rozpadu len upravujem v zakladnej zmesi dve az tri polozky.A tieto tri druhy mi funguju skoro vsade.Ale keby som ich neupravoval podla teploty tak ta co mi funguje v zime by sa mi v lete rozpadla za par desiatok minut a naopak tu v lete keby som pouzil v zime tak by som sa zaberu mozno ani nedockal
Naozaj to funguje a to je velka vyhoda, ze ty co si robia bobule sami a vedia co robia, tak nemusia hladat top gule za velke love :)

chendler - Profil | So 14.1.2017 16:46:18

Dulf >> jak to pises. Neni zadna top koule,je jen vhodna chvilka a ta z ni udela tu topku....z jakekoli

Vikasgard - Profil | So 14.1.2017 16:35:41

Smrtak - Ne všechny vlastnosti, o kterých mluvíme jako o lidských jsou vlastní jen lidem. Kupříkladu já mám doma kočku, o které si troufnu říct, že je mlsná.

Vikasgard - Profil | So 14.1.2017 16:07:53

chendler U švédskýho stolu ochutnám všechno, co bude alespoň vypadat jako jídlo a pak se vrátim k tomu, co mi chutnalo.. S těma koulema to bude stejný. A když bude hlad, vezme si kapr i kouli z Decathlonu:-)

Strnda - Profil | So 14.1.2017 15:41:40

chendler >> to je jasny ze si delal reklamu, ale bylo videt a ja tomu i verim ze proste ryba reaguje na kazde boilie jinak.kdyz ti nekdo da kasi a nekdo biftek co si dáš ja bych si dal biftek :-)

chendler - Profil | So 14.1.2017 14:08:41

Strnda >> ryby pres dvacet kilo,nachytas na cokoli...

Patrik - Profil | Pá 13.1.2017 8:10:16

Pidess >> chytám na jejich boilie mixy 2 roky a můžu to jen pochválit. Beru hlavně Calypso, pak Krill oliheň, Barbarosu a Játra.

slipknotx23 - Profil | So 27.6.2015 7:39:25

Letos chytám na H2o baits a naprostá spokojenost.Koule makaj rychle a na krátkých vycházkách k vodě na svazový revír během 5ti hodin,vždy alespoň jeden záběr.Největší ryby mi pak přišli na jejich popky,který jsou zatím asi nejlepší,co jsem kdy zkoušel.

Frysi - Profil | Út 23.6.2015 22:13:23

Pitrisek23 >> Tak reklamu jim děláš pěknou,ale ty ceny mě moc lidoví nepřijdou,to si radši připlatím za gangstera od mika 100 a mám super koule který mě fungujou perfektně,tahá to krásný ryby a je to lidma ověřený a když máš nějakou slevu a to nemusíš být tester abys jí dostal,ale obyčejný rybář tak seš na stejné ceně.

Přemas - Profil | Út 23.6.2015 6:10:10

Vašek74 >> Přesně tak. Ono třeba když jsme na revíru s velkým množstvím skončili u jediné 16mm kuličky na hulváta nahozené někam mimo krmná místa, abychom se dostali k větším rybám. A jinak buď je koule fajn a chytá ryby, nebo je shit a nechytá ryby. V tom je vlastně asi jediná selekce :o) No, ale jinak je to o fajn nástraze, dobře zakrmit, správně sestavená montáž a ve správnou chvíli na správném místě :o)

mimat - Profil | Út 16.6.2015 18:30:42

Gallipoli >> Chyba bude nejspíš někde jinde, neber to zle, ale zkus se nad tím neúspěchem zamyslet a začni chytat jinak. Boilie je jen prostředek, může být lepší a horší, nejdůležitější je ale čas a místo.

Gallipoli - Profil | Út 16.6.2015 18:01:46

Hoj, sám jsem už ozkoušel dost koulíz firem, ať už velké nebo malé tak přispěji s trochou do mlýna. Souhrnem
>Mivardi- Vyzutý Tonda na 2 kg boilie 1 pěkný cejn, Halibut/Jahoda (už není v nabídce) na podzim mi na toto boilie šli na řece tloušti kolem 50-60cm. Ještě jsem měl Cherry a Kapří guláš bez úspěchu.
>JetFish- 3kg Biosquid týden u vody 1 kapr asi 7kg jinak nic.
StrategyBaits >- Ananas 3kg nic. Jen obarvená a ochucená krupice nic víc.
Dynamitebaits >- SpiceShrimp 2kg 1 kapřík, ale tohle boilie jsem používal jen po troškách a na kraťoučkých výpravách jen na pár hodin a na druhý prut jsem šil kvašenou kuku, ta boilie přechytá vždy.
ProgressiveBaiting >- letos v dubnu týden výprava bral jsem s sebou 2,5kg Witcher ( boilies příchutě rebarbora ? wtf jsem si řekl když jsem to cítil, ale což) tak 1/4 boilie se mi rozletěla na kousky už při kobrování, ani jsem ho nezdělal celé. A druhé jsem měl Uzené Kuře, na FF15 jsem se nechal zlákat koupil jsem 1kg + betain dip, tak nějak mi to vonělo takže jsem dokoupil ještě 2,5 kg. 1 kg z výstavy bylo měkké úplně se rozpadalo, měl jsem pár kuliček v dipu od výstavy teď jsem o výkendu jednu vyndal byla taková úplně blátivá, a ty v tom 2,5kg pytli jsou zase úplně betonové, že to ani jehlou pomalu neprošiju ... to nechápu, ale ani jedno boilie mi záběr nepřineslo, kuře ještě mám asi 1kg tak ho po troškách odhazuji když jedu na pár hodin k vodě.
CarpServis >Václavík- tohle bylo moje úplně 1. boilies co se tady u nás prodává v kameném obchodě nevim asi 5kg jsem toho použil příchuťe různé a nevim, že bych na to něco chytil.

Teď jsem objenal H2O Baits, nemam zkušenosti, ale ceny jsou docela fain mají jen 5 druhů boilies ve 3 řadách. Zkoušim příchutě Červivá Hruška a Švestka/chobotnice. Tenhle týden jedu na Pá-Ne, tak je otestuju a pak dam vědět. Sice si nedávám moc šancí na nějaké super úspěchy, ale kdo ví :D

TWIN 69 - Profil | Pá 12.6.2015 12:15:09

elka >> Taky ten boilies dělají lidi co by to mohli vyučovat na vysoké škole.Takže rozhodně to kvalita bude.

elka - Profil | Pá 12.6.2015 7:37:26

Karas >> Mohu jen potvrdit ze Maximusbaits zatím nejen mne,ale mnoho dalších rybaru na D5aD7 nesklamal.A samozrejne ze jejich výrobky chytaji i na jinych revírech.

Pítrsák - Profil | Út 9.6.2015 18:02:46

Přemas >> A koníčkem k radosti pak propalovat revíry....

smike - Profil | Út 9.6.2015 8:41:27

Ja jen zasnu, kolik tech firem u nas vzhledem k velikosti trhu je:-) A ze se nekteri uzivi i s tema cenama, ktere nasazuji:-) Proste u nas je kraj koulim zaslibeny:-)

bart.bm - Profil | Ne 7.6.2015 23:30:41

vikikaca >> koukam ze te Zdenda zasobuje :-)

SlavnýLovecPampalini - Profil | Ne 7.6.2015 17:01:21

Vendys 65 >> podle mě jsou dipy dobrý na plovky, jinak je lepší těsto

rover - Profil | Pá 5.6.2015 21:36:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

TCFBaits, ...už druhým rokem žasnu, jak "Heretics" přechytává jiné, "exponované" rádoby top značky.
http://tcfbaits.cz/index.php/
Pro pitomé šťouraly, ...zkouším kde co, toto "b" jsem předloni úplně náhodně vyzkoušel také, funguje excelentně !

levhan - Profil | Pá 5.6.2015 10:33:01 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

FOUSATEJ HAT - Profil | Čt 4.6.2015 20:04:56

bremic >> :-)) asi jo, ale zase kdyby mě nechali jen malovat :-))

D-Carp - Profil | St 3.6.2015 20:14:48

Piškothonza >> čauves kámo,urval jsem si při zápase menisky,tak tam mám nově titan,6týdnů s berlema ....ale postup je náš!:)

Piškothonza - Profil | Út 2.6.2015 20:56:50

D-Carp >> co ti je a jak je???? takovej mladej a už na operaci......no doufám,že ne změna pohlaví.....o)))))

Červené karty: D-Carp