Boilie od firmy Pára z navijáku

Jaké máte zkušenosti s boilies od firmy Pára z navijáku? Co víte o této firmě?
Autor diskuse: Stanley007 - Profil , 15.10.2014 kaprařina - nástrahy, návnady
35 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NColasrumem - Profil | St 5.9.2018 10:21:36

bonhof >> Ne vždycky, Radek taky dělá testera pro firmu na koulís, ale z Plzeňského kraje můžou být jen 2 testeři se slevou kolem 50%. Dohromady je jich 10 a konec, nikdo navíc už to dělat nemůže. Já si je kupuju za plnou cenu. Ani Nikl nebo Mikbaits nemají milion testerů, ale pár, jenže díky jejich obratu si mohou dovolit trochu jiný přístup. Já už tyhle velké firmy vůbec nechytám. Dovolím si tvrdit, že 85% boilie na našem trhu funguje stejně a je to jen o tom jak se trefíš na flek počasí a náladu ryb. Kupuju boilie do 200kč/kg a funguje stejně jako Starbaits a Gigantica od Nikla za skoro dvojnásobek, které jsem pár let chytal. A kecy typu, že ryba pozná moučku z Anglie, vejce ze slepic co běhají po Islandu nebo sojovou mouku z Jihu číny, protože na severu je víc dusíkatá půda. Myšleno pochopitelně nadneseně. Lidi dělají z kapra geniálního tvora s magickou vlastností. Prd, obyčený vodní prase to je a pokud má něco v cestě tak to sežere.

Narnošt - Profil | St 15.10.2014 20:04:51

Pára z navijáku??? :))) Kam tohle zajde??? ;-)
Ale tak jestli dělají boilís,které skutečně chytá kapry a cena nebude přestřelená,ať si klidně do loga firmy dají Zhnisané prsty mrtvého pastevce s.r.o.

NFOUSATEJ HAT - Profil | Ne 15.3.2015 10:58:07

Je zvláštní, že když někdo nabízí levný boilies, tak je to sračka a nikdo by to nekoupil protože za tu cenu v tom nemůže bejt nic kvalitního a naopak když někdo prodává koule dražší, tak je to taky špatně, protože je to předražený :-)))

Ještě že ten mrk je, že se člověk pobaví :-))) Poslední dobou mi tenhle webík přijde spíš jako komix než něco užitečnýho pro rybáře heh

NTloušťobijec - Profil | Ne 15.3.2015 9:20:52

Ceny, vychvalování až do nebe, dohady, různé chemické vyfikundiny atd...to vše jsou důvody proč se k boilís jen tak nevrátím...a když už budu donucen používat boilís, tak jedině to co si upatlám hezky doma....ale za poslední rok jsem nemusel...výroba boilís je nehorázný byznys a podvod, toť názor můj....

NFOUSATEJ HAT - Profil | St 10.12.2014 20:24:35

Koule ktera chytá vždycky opravdu neexistuje, to že si nechaji někteří lidi nakukat že jo, to je je taky pravda, já osobně boilies dělám a chytám na něj, ale on je taky velkej fígl v tom, kdy a kde jí tam navlíknout. Osobně si myslim že to v žádnym případě neni nějaká záračná kulička, je to přeci jen těsto, který někdo uvařil aby to tam vydrželo na tu větší rybu, z čeho vlastně vyplývá , že to nikdy nemůže bejt atraktivnější než těsto. A to se dostáváme k tomu, že si zase většina výrobců protiřečí, když vykládá že je dobrý kuličku nadipovat a nebo obalit těstem, čímž vlastně uplně odrovná tu podstatu, proč to někdo kdysi uvařil.

No je to ale prapodivný co? :-)))))

NSlavnýLovecPampalini - Profil | So 14.3.2015 23:31:55

shima >> v čem je to prosimtě lepší? :-) jenom ve tvym pocitu, rybám je to jedno

N.ada. - Profil | St 5.9.2018 14:54:56

Sem kdyz prijde nekdo kdo se chce o tom boili opravdu neco dozvedet, tak se tak mozna pobavi nad tim co se tady resi, ale nedozvi se absolutne nic :-D V tomhle je ten Mrk naprosto skvelej :-D

Nhraji - Profil | St 5.9.2018 10:08:26

bonhof >> nevím, zda to je geniální byznys plán, protože neznám podmínky pro ty takzvané testery ani pro toho výrobce. Ono je asi sporné, zda lze mít na poli prodeje boilies v ČR nějaký geniální byznys plán. Pořád velká část rybářů chodí nakupovat do prodejen rybářských potřeb a tam na ně z regálů koukají osvědčené značky probírané v reklamách. Představ si situaci, chlap jde nakupovat prací prášek. Před ním 48 metrů dlouhý regál, kde jsou ve čtyřech patrech jen samé prací prostředky. Zmatek, váhání, nerozhodnost. A pak spásná myšlenka! Co to bylo v reklamě mezi prvním a druhým poločasem utkání Barcelona versus Real? Pervol se to jmenovalo. Hotovo, vybráno. Ani ho nenapadne, aby na internetu doma hledal, kde to koupí o třicet korun levněji. A stejné je to s těmi boilies, peletami, krmením, háčky, vlasci, pruty. Akorát ta reklama byla v časopise, mluvili o ní chlapi na rybách nebo ji viděl někde na FCB.
Nikdo nebude kupovat boilies, které doporučí Jenda z Dolní Lhoty, protože ho nikdo nezná. I kdyby vložil deset fotek týdně. Nebo jo, pár lidí je možná koupí. Ale to není na byznys.

Ncabi - Profil | Ne 15.3.2015 11:16:41

Proboha co to je!!!!!! avon lady v kaprařině?kam až to zajde-sehnat co nejvíc najivních rybářů co chtějí být testerama,jistý výdělek 100 testrů kteří za rok utratí cca 5000,- dostanou slevu 20%(možná bez dokladu) a nabulíkují další rybáře kolem sebe. Tester má koule testovat né prodávat, žádná naše firma neuživí 100 testeru, snad jen když je to naopak. Já bych ty kule nechtěl ani kdyby ty kecy co píšou na stránkách byla pravda.

NKocháč - Profil | Ne 15.3.2015 10:28:18

To jsou zase slinty :o)

NVašek74 - Profil | St 10.12.2014 21:24:36

Filip Štefek >> Také nemohu soudit, protože jsem nezkusil, ale protože jsem teď při inventůře z tašek , kýblů a beden zjistil že mám 21 druhů boilie,dumblesek a pelet, tak mám skoro obavu na co budu vlastně chytat.....Prutů i času je omezené množstí:-(.No mám tam např i 3xjahodu pokaždé jiná firma a podobně, tak že udělám čistku,něco do dipu,do boosteru nebo marmelády a připravím krmné kbellíky....Vše to začalo že jsem chtěl všechno zkusit.Mám skoro vše od KN,IB,LK,JetF,a několik Chyť,Václ...a další menší.Zkusit se vše fakt nedá....to už vím.
Pokud mohu soudit mnohokrát se mi stalo že to co šlo jeden den,druhý ani ani potah, jsou kousky které fungují i pár dní a třeba i více slektivní,a taky největší ryba na výpravě na kuličku z loupáku-sladký rohlík na feeder.
Poslední šlágr bylo obalovat těstem, krásné jízdy-vždy na stejný prut i když na druhém bylo to samé, ale stejně první ryba dne byla Kapř skoro 8kg na kuku, tak se to opravdu nedá.
Kouzelná kulička není a když si někdo myslí že jí má, tak stejně pak přijde zklamání.Nic nefunguje pořád,i když někdy kůrka na hladině,nebo špička rohlíku to je nejlepší.
Chodím si k vodě i odpočinout a to bych se zázračnou koulí nemohl.
V květnu jsem byl na soukromáku a co nához to do 10-15 min kapř. -35- 45 cm.Sice to bylo zábavné, ale vrátil se domů jako po šichtě....a to jsem tam měl vše na unckle bait...ostatní ten den nic.
Někdy na to vzpomínám když jsem 8hod bez potahu, ale tak to bývá....
Tak ať se daří a opravdu to chce všeho s mírou.
P.S.Pokud bude něco opravdu fungovat , tak u toho zůstanu....

NBomber76 - Profil | St 10.12.2014 20:38:19

Špek >> V pohodě. Pamatuji sms od syna, kdy mi psal, že na vysvědčení bude "mýt" z češtiny trojku. Já mu napsal, že kdyby tu sms viděla učitelka, tak propadne. :-)

NBomber76 - Profil | St 10.12.2014 20:23:33

Mně je líto dát prachy za pravou svíčkovou, natož za kurevsky předražené koule. Proto žeru obden luxusní krkovici a chytám na svoje, nebo kupované kule z výprodejů. Když ryby žerou, tak si dají i boilies z Decathlonu za stovku kilo.

NMartin... - Profil | Čt 16.10.2014 10:47:42

Miras >> to mám pokaždé, když jdu na WC :o))

NMiras - Profil | Čt 16.10.2014 10:45:53

meteor >> nedalo mi to a taky jsem na ty stránky juknul. Tohle mě rozštípalo: " Mýt v ruce ohnutý klacek......":-)

NKocháč - Profil | St 15.10.2014 20:18:07

Tak jedna reakce bez ironie.

Věřím, že na koule se dá nachytat. Jeden známej na ně chytá a nestěžuje si. Co se týče ceny, je to takový spíš průměr. Vzhledem k tomu, že mám zdroj kvalitních kuliček za lepší cenu, víc mě tahle firma nezajímá. A co se týče názvu a stránek a těch kydů tam, to je tragédie.

Ntomik1 - Profil | Čt 31.1.2019 19:44:52

.ada. >> krásné kapřisko a ze svazu paráda to se opravdu nechytá každý den.

NRK - Profil | St 5.9.2018 18:36:21

bonhof >> já už to tady xkrat psal. Chytit kapra umí každý. Kolikrát se mi stalo, že divnej týpek s divnou výbavou a divnou filozofií, jak se tu rádo píše, nachytal nejvíc. Jednou, příště zas ne a pak zas dvakrát ne😁
Jsou určitá ,,pravidla" , ostrej háček, určitá montáž, dobre krmení konzistencí, délka navazce
V rekreačním podání toho moc geniálního nevymyslis. Většina srovnává sebe s klasickým rybářem, který nezná Mrk, nezná ostrej háček, silon má bez výměny 10 a víc let a v krmítku má knedlíčky z oběda se strouhanku, která zbyla mámě, když obalovala řízky vnoučatům. Takže se srovnává nesrovnatelné. A tak je to tu pořád. Když půjdou dva kousci se srkajdou(methodem), koupí si komerci a něco pod háček, tak chytí stejně. Ale to není ta mantra, která se tu razi. Tady se razi, že záleží na subjektu, kterej je mezi křeslem a prutem.
To je nesmysl, když teda není subjekt úplný hovado😁
Dneska, když budeš umět číst, umět vyhodnotit text, tak i když budeš hovado, budeš chytat.To je realita od vody. 😁

NRK - Profil | St 5.9.2018 15:07:13

.ada. >> Ono jde o to, jestli to chceš dostávat jenom z jedné strany, nebo se dozvědět i něco, co se ti možná nelíbí. Potom máš šanci se něco i dozvědět. Co je špatného na tom, že někdo někde má dobrou zkušenost s kuku, nebo levným boilím?
O čem se jinak chceš bavit? Každá debata, v každém odvětví, nebo prostředí má nějakou genezi, nějaké odbočky, kdy se některé zase sbíhají k tématu a některé ne. Pak to má smysl.
Jinak je to vláda jedné strany, jednoho názoru. Proč si tedy neudělat uzavřenou debatu s vytypovanými týpky a tam si vesele pochlebovat a když některej ,,vybočí" , tak ho poslat do vyhnanství a máte klid.

N.ada. - Profil | St 5.9.2018 13:22:51

libuna17 >> presne tak, misto toho aby se mluvilo k tematu, tak se zase budou resit hov*a a spamovat diskuze

Nbonhof - Profil | St 5.9.2018 11:13:46

Dědek >> Jj přesně, seděl odemně borec chytal na gule prý super gule no Krásný byli ty gule navoněný jak barová kurv.. a pry za 590kč 1kg a já jsem měl 2 matchy 3.6cm 2 splávky a u břehu chytal a krmil na kuku za 48kč 1kg od Timára a kurde tahal jsem jednoho za druhým no tak zas ne ale cca od 50cm do 65cm na 3ha rybníku dobrý za cca 4h lovu cca 10 ks a on tam sám seděl jen z pytlíkem za 590kč 1kg a byl smutný, já dobrák jsem mu daroval pár zrn kuku at také chytne a zle my bylo vynadáno, a tak jsem zbalil 1 kapra na oběd a pry jsem masař a vrah ryb, on pán sám jen z gulema za 590kč 1kg tak zustal sám, a sedí tam asi dál

NPvl - Profil | So 1.9.2018 8:06:18

Pára z navijáku nebyla ...:o§(( Ale nad vodou už ano .

NFranco007 - Profil | Pá 31.8.2018 20:58:51

koralovec1 >> Zdravím, PZN3 vyzkošenou nemám, ale PZN4 vcelku funguje, ale je to voda od vody, chce to vyzkoušet. Já chytám hodně na pískovnách. Trošku to nadipuju a podle situace přidám i obalovací těsto a PVA punčochu.
Má to prý dobře fungovat i ve studené vodě, tak jsem zvědavý.
To víte, rád zkouším nové věci a tak mi ani vcelku nevadí, že jsem "Pitomec Zítra Koupí.":-)

Nhláskař - Profil | Pá 6.4.2018 20:07:07

Danda05 >> On na nikoho nereagoval,jen se představil :-)

Narnošt - Profil | Ne 15.3.2015 12:13:53

Na druhou stranu,ten název je tak blbej,že ho nikdy nikdo nezapomene... :-) A o to jim možná šlo.

NKocháč - Profil | Ne 15.3.2015 11:52:56

Ondra (tloušťák) >> No vymyšlený to mají dobře. Mně se to líbí. Dneska chce být testerem a někam patřit kde kdo. A navíc jako tester už třeba nakoupíš za rozumný kačky. Věřím i tomu, že se na to dá nachytat, proč by nedalo. Jediné a nejzásadnější mínus je absolutně nesmyslný až dementní název. Copak naviják je parní stroj? Když už taková kravina, tak aspoň kouř z navijáku. Na druhou stranu asi buďme rádi, že ve slově naviják nemají tvrdé y.

NOndra (tloušťák) - Profil | Ne 15.3.2015 11:28:57

Nedělní zábava se tu rozjíždí :)) Ještě tu chybí nějací radikální testeři :))

NGucci - Profil | Ne 1.3.2015 16:34:56

Tak dnes dorazila zasilka z Pary z navijaku.Max. spokojenost.Chytam nane uz 2 sezonu a dobry pomer kvalita cena

NVašek74 - Profil | St 10.12.2014 22:54:57

FOUSATEJ HAT >> No já začínal okouny na hnojáky,na rybníčku0,5ha,kulička z chleba-hrouzci pod splavem na říčce 4m široké...atd.Kapř 42 cm byl na několik let trofejní.Chytalo se tak půl napůl - položená, ale kolečko kolem splávku to bylo moje první chytání-
Dnes stačí mladíkům pořádná mikyna se značkou-stojan jak na raketomet na rybníčku 2ha,
pustit hlásiče co to dá- ať každý ví že dopíná swinger a čeká že se tam uváže sama největší ryba co tam kdy byla....Nejlépe vše hned a to nejlepší a největší...
No já mám doma ještě fotku s okounem 43 cm-stojím nafouklej jak holub u š 100MB v kostkaté košili a jsem ten největší rybář asi na celém světě-tedy podle výrazu.
Doteď jsem většího okouna nechytl ... a to je to skoro 30 let.

NFOUSATEJ HAT - Profil | St 10.12.2014 22:30:07

Vašek74 >> Každej rybář by měl začít s pytlačkou a žížalou, a pak ty kolínka a housku, a pak se uvidí :-) v lednu mi v Kajmanu vyjde článek na toto téma, tak doufám že mě wostří a moderní kapraři někde nenatlučou :-)))

NVašek74 - Profil | St 10.12.2014 22:25:12

FOUSATEJ HAT >> Jjj úplně souhlasím, ale jsou mnozí jako já kteří v "pohádkách a hezkých filmech" co nám,Karel,Lukáš,Jarda,Aleš,Tomáš...prezentují,podle​hnou a nakoupí od nich.To nadšení někdy porazí i selský rozum,ale když tomu nachvilku uvěříme..tak to máme. Bohužel se na ryby víc těším než chodím, protože den má pouze 24hod a ne jen rybolovem jsem živ.O to víc si užívám hezké chvíle u vody.Samozřejmě v praxi to je jinak než ve filmu a i když natěšený rybář tam hází vše čemu věří , někdy to vyjde, jindy ne.
Pokud by to bylo jak každý na obalu píše"probudit žravost u ryb,jen velké kapry....naše chytá nejlép...atd"tak bych nebyl svědkem toho že na soukromé velice dobře zarybněné vodě skoro celý den-11 míst x 3 pruty a někde i 2rybáři za dopoledne 1 dorostenec na feeder.Jinak ani ťuk.Koule všech výrobců-NIC
Pak změna tlaku a stačil nám každému 1 prut aby si nádherně zachytal.
Bohužel je dnes všechno o "kšeftu" a všichni výrobci zkouší nové a nové věci ....Nebo přijde nový výrobce.. a snaží se zaujmout jak umí nejlépe....Někdo koupí podle ceny-levnější přeci nemůže být dobré-někdo dá na vlastní nos,radu kamaráda, co kde viděl.Kdo si troufá koulí doma-zasluhuje uznání.Pocit že jsem chytil na svůj výrobek asi nic nenahradí.Já tedy dříve vařil jen kolínka a pařil housku, ale to "vyráběl" každý.
Někdy si připadám že - rybáři co vybíráme jsme ti "kapři" a prodejci "rybáři"....ale je jen na nás kdo se chytne, nebo na co a kdy jim skočíme..

.Ať se daří....

NŠpek - Profil | St 10.12.2014 20:29:44

Bomber76 >> Ty, a mě jse to zdálo divné:)))

NBomber76 - Profil | St 10.12.2014 20:26:49

Špek >> Špeku, sedím v hospodě, mám v sobě čtvrtý nefiltr, ale napsat kritiku z tvrdým, tak za to seřežu i syna. Nic ve zlým.

NPavao - Profil | St 10.12.2014 20:10:54

Bomber76 >> koule, který fungují vždy a všude prostě neexistují! To nám můžou výrobci mazat med kolem huby jak chcou:-)

Nkoralovec1 - Profil | St 10.12.2014 15:04:05

Jinak neřikám že jsou to špatné kuličky ale pokud budou stát kolik stojí lidi to kupovat nebudou. Já chytám 250kč za kg. Jsem zpokojen a neměnil bych. Zkusil bych kdyby byli levnější.

ND-Carp - Profil | Út 9.12.2014 19:54:55

za ty prachy raději pelety nebo kukuřici :)

NŠpek - Profil | Út 9.12.2014 19:53:50

Já už sem o tom slyšel ale zkušeností s tím nemám.:) Nic méně bych je nehanil, protože se může stát že za pár let budou známější i na trhu.. takže bych jim šanci dal. Na ceny jsem nekoukal takže nevím.

NProgramátor - Profil | Út 21.10.2014 12:16:18

tak to mě pobavilo... ale na druhou stranu lepší název, než tuctové XY Baits

NFilip Štefek - Profil | Út 21.10.2014 12:06:34

Já bych také nové výrobce nezatracoval, můžou mít kvalitní nástrahy, a pokud se časem ukáže že se na ně dá pěkně nachytat, nemám problém je zkusit. Ono to není jen o tom přijít k vodě, nahodit, vytáhnout. Bez toho, aniž bych při lovu na boilies neprokrmil, si chytání skoro neumím představit. Jde to třeba na soukromce, kde jsou ryby zvyklé a v hojném počtu. Ale na svazovce je to vždy těžší. Možná se mnou někteří nebudete souhlasit, ale mám takovou zkušenost.

Nmesser - Profil | Út 21.10.2014 10:54:44

Kdyz ma ryba hlad,vezme vsechno...o tom to vubec neni....Ale je pravda,ze prijit k vode v mikine s velkym napisem treba Nikl,mit jeho cepici taktez s logem....ma to neco do sebe...to potom vsichni koukaji,co to prislo za superhrdinu a superrybare,co vsechny hrave prechyta....... :))))))

NTWIN 69 - Profil | Čt 16.10.2014 14:43:20

Stanley007 - >> Vážený kolego,na Slovensku máte tolik dobrých firem s koulísem,že nějaká Pára jim nesahá ani po kotníky.

Nchendler - Profil | Čt 16.10.2014 8:48:55

Koukam,jak jsou nekteri prekvapeni z prezentace. Na kterych gulickach,je napsano,nekupujte to,nic na to nebere... Na kazdym baleni ruznejch kouli,je napsano,jak jsou uzasny,jak to rybu vybudi ke zravosti atd.... kolik je dodavatelu na koule!!?? A kazda chyta vsude?? Takovej nesmysl!!! Kazdej chce prodat jen to svoje,ale neni zadna 100procentni koule. Jisty je to,ze kdyz ryba nechce,proste ti neveme nic a porad dokola se resi jaka koule funguje. Nekde to,nekde to,ne ze kazda vsude,podle toho,ck rika reklama.

NKocháč - Profil | St 15.10.2014 21:26:47

Stanley007 >> Takže jsem se trefil. Tester je každej, kdo si řekne. Nemyslím to zle. Šikovná krátkodobá strategie. Všichni zákazníci jsou testeři. Mi přišlo hned divný, že nějaká garážovka pálí koule po 280,- až 370,- Kč.

NTavris29 - Profil | St 15.10.2014 20:55:09

metalbrute >> Nebojím, je mi to jedno. Jen konstatuji. Jejich výrobky vůbec neznám a něco mi říká, že ani nepoznám. A co se testerů týče, chtěl bych vidět který z testerů páry z navijáku sedí měsíc u vody :o)

Nmetalbrute - Profil | St 15.10.2014 20:44:28

http://www.rybaripodebrady.cz/ tady máte jeden výsledek testerů

NAleš10 - Profil | St 15.10.2014 20:06:57

Stanley007 - >> ahoj koule nejsou špatný ale jak píše kolega podemnou dostat se k nim "normálně" se nedá je to celkem dost složitý pro lidi co nemají moc času

NPiškothonza - Profil | St 15.10.2014 20:01:16

Stanley007 - >> ahoj,koule jsem viděl přímo u výrobce,dostal k nim i patřičnou přednášku...následně jsem viděl i testéry na to chytat.... no co k tomu napsat...výrobky se daj koupit pouze přes testéry,v žádném krámě ani na eshopu je nenajdeš....politika majitele,působí na mě jako snílek....koukni se na stránky....špatný to není,ale hit taky ne,vzhledem k ceně...