Musím platit za brigády?

Dobrý den , prosím o radu, loni jsem si vyřídil veškeré potřebné papíry k lovu ryb, zaplatil jsem si členské příspěvky i brigády, ale povolenku jsem si nebral a tak se chci zeptat jestli musím letos opět platit brigádu když už budu brát i povolenku. Děkuju Mařenka
Autor diskuse: Mařenka 4 - Profil , 15.2.2013 všeobecné - ostatní
16 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NSven - Profil | So 16.2.2013 12:57:23

nofish >>..... A brigády pro ženy to samé. Jaká ženská? Půlka jich má páru větší než "moderní rybáři" mužského pohlaví, třeba od tahání igelitek s nákupem a papírů v kanclu, tak šupaj k lopatě :-)...

To si piš, že jo :-))

Njiri22 - Profil | Ne 17.2.2013 11:04:43

Mrknato >> Reagoval jsem na nesmyslná a stará hesla - socialismus. Bohužel mám stále více možnost vidět, že o tom plácají lidi, kteří v té době asi ani nežili. Ale jinak mně tady dost zaráží, kolik lidí hází špínu a opovrhování na celé MO a snad i ČRS a také lidi, kteří se starají a měli bychom jim spíše říci-díky. Někteří jsou patrně dost mimo a neuvědomují si, že ta rybařina je o práci, kterou někdo dělá. Aby ti, co bzučí měli kam jít chytat a vůbec něco chytit. Kolikrát si říkám, co je to za členy, kteří vůbec nechápou, že ty ryby musí někdo pro ně pořídit, vysadit a ten rybník udržovat? Nechme to být a za čas ho ani nenajdeme a to co v něm zbude-snad pár těch Plotic. Každý chce chytat kapry K90 a kdo je musí vysadit? Jestli se jim líbí soukromáky, ať tam jdou, tahle rybařina se také jednou zají, ale nedosáhnou tam zase ti normální, kteří jsou rádi, že si vůbec tu povolenku můžou dovolit. Je to o lidech, pro lidi a někdo dělá za lidi. A ti co takhle blbě plácají, by měli raději mlčet, protože je vidím stále. Ruce v kapsách, kecy na nic a neustálé tahání trenek.

Nkakr - Profil | Ne 17.2.2013 10:56:43

FockeWulf >>
Fakt mě hlava nebere, proč jsi členem takové zločinecké organizace?
Povolenku si přece můžeš koupit jako nečlen a nemusíš chodit, nebo platit brigády a dostávat kopřivku když se koná členská schůze MO.

Ntuzemak - Profil | Ne 17.2.2013 13:39:42

Mrknato >> už toho tady nechej,jen tu diskuzu zkurvíš,se divím,že tě tu zadavatel ještě trpí.....

Njiri22 - Profil | Ne 17.2.2013 13:26:09

Mrknato >> Otázka zněla, zda si mám platit brigády? Lidé, kteří se patrně nudí v tento čas, posíleni grogem a nenávistí tady chrlí perly. Já tvrdím jedno, že tu brigádu si může každý udělat ku prospěchu všech (dělají se přece na vlastním), když chce zaplatí jí a nevím, proč se zde stále počítají nesmysly? A ti co napadají za tento systém (buď odpracuj a nebo zaplať) všechny funkcionáře ČRS by měli opravdu brzdit. Je to dané jako všechno okolo, ale mnozí stále mají potíž respektovat jiná pravidla-než ty jejich. Tak se do nikoho prosím neobouvej a uvědom si, že OPAKUJI:
dělá se pro lidi.

Njiri22 - Profil | Ne 17.2.2013 11:44:11

Hlubočepy >> myslím, že by už někdo jednou měl zvážit členství opakovaných průšvihářů, kteří dostanou stopku na sezónu a další jsou schopní se mstít ještě horším přestupkem. Ale to je asi na jinou a delší debatu. Opilci za volantem se berou papíry, sportovci za doping už nesmí na hřiště a rybářů je stále mraky a tady v diskuzi stále čteš, co jsou schopní si vědomně a nestydatě dovolovat. Takoví mezi námi nemají myslím, co dělat. Je to hypotetická myšlenka.

Njiri22 - Profil | Ne 17.2.2013 11:23:29

Mrknato >> ještě jsem chtěl jedno, některá MO má možná kačák, ale ta naše má pěkných pár revírů a věř, že je stále co dělat. A i já hodím klidně zadkem a jdu dělat, třeba sekat nálet. Nemám s tím problém a ruce se nezkrátí. Za mně všem funkcionářům MO, kteří to myslí dobře a dělají i dobře svou práci veliké díky.

Nmlíčnák - Profil | So 16.2.2013 12:46:57

FockeWulf >> A ty profíky nabereš kde prosím ? Si trošku mimo . Spočítej si kilometráž pstruhových chovných vod a pak zaplať a sežeň ty profíky . stačí jen v rámci MRS . Držím palce v hledání .

NShark´s - Profil | Pá 15.2.2013 16:58:36

Tak proč si nezavoláš, anebo nezajdeš přímo na Rybářský svaz, pod který spadáš a budeš to vědět přesně? :-)

Njiri22 - Profil | Ne 17.2.2013 13:17:38

Mrknato >> Patrně jsme každý z jiné planety. Proč stále hledáš rozdíly? Jsme z jednoho těsta a už moje babička pravila, že stejného lejna. Tak si pořádně přečti moje odpovědi a drž se fazony, protože mně neustále podsouváš něco, co nemá význam.

NFockeWulf - Profil | So 16.2.2013 21:00:32

jiri22 >> Jiri 22, ty si onikáš??? Nebo jsi kádrovák??? Tebe asi probírali od mala....
Možná, že žereš, jak píšeš, ale já jím. k vodě chodím pár desítek let a jsem rád, že takové kádrováky a zkratkovité chytráky už nemusím ani vidět. Jen se těším, až půjde i ta povolenka koupit on line, abych takovými relikty jako seš ty nemusel ztrácet ani tu hodinu, co tam musím v té MO pobýt. Jinak vždy platí podle sebe soudím tebe a tvá reakce je výmluvná, hlasuj, choď na schůze, mudruj, slučuj se, ja ve svém drahém volnu chodím na ryby.

Nnofish - Profil | So 16.2.2013 13:30:11

mlíčnák >> a tonda1953--- no očividně se bude muset zachovat současný stav "bez ženských", protože to vypadá, že by byly spíše jako rušivý element a udělalo by se prd :-)

Njiri22 - Profil | So 16.2.2013 12:54:37

FockeWulf >> být tebou raději budu mlčet protože nevíš o čem MO vůbec je a je mně líto, že vůbec takové rybáře máme ve svých řadách. Buď rád, že MO nezačínají své členy probírat- někdy bych to uvítal podle toho co u vody vidím. Rybařina je bohužel masový sport a tak je také vše masové. Podívej se kolik se ryb vysadí a masaři je sežerou. Podívej se kolik lidí lítá kolem toho, aby jsi mohl k nějaké vodě jít a vůbec to mělo alespoň tu socialistickou úroveň, jak tlučeš. Myslím si, že by každý měl konečně hodit zadkem a začít u sebe (nedělat u vody bordel a hlavně na tu brigádu jít-těch 10 hodin je opravdu nic) Zaráží mně, že tady pořád někdo řeší peníze, které MO hlasováním o rozpočtu musí účelně využít, třeba na to, aby jsi byl aspoň trochu socialisticky spokojený. Až budeš mít na talíři toho svého kapra, tak si vzpomeň, že ho někdo pro tebe musel koupit. Ty sociálizme- nevíš co plácáš.

Ntuzemak - Profil | So 16.2.2013 12:34:38

FockeWulf >> hmm to je smutný co píšeš,u nás to je naopak,bohužel rybář je dobytek,proto ty brigády je nutnost.o))

Ntuzemak - Profil | So 16.2.2013 12:19:50

FockeWulf >> svaz nebere peníze za brigády,to zůstane v MO,ale kdo udělá pořádek okolo vody,když se to zaplatí,najatá nějaká úklidová četa???to by stálo ranec prachů.o))

NFockeWulf - Profil | So 16.2.2013 12:15:42

považuji brigady za posledni relikt sociku. ČRS ma peněz dost, aby si najala profiky na veškeré práce. Po pravdě nevím kolik platím za brigádu, ale moc by si asi mé práce nevážili za tu hodinovou sazbu a já bych za tu almužnu nikdy nepracoval. Ať to raději zruší, platí všichni ( stejně se tam asi pantáti většinou jen ožerou ) a platí všicni. Pak je ale pořádně kontrolujme!!! Schválně si někdy spočtěte, kolik peněz každá MO vybere ( povolenka, brigada, členství, mimořádné známky ... ) a kde asi ty prachy jsou???? Kam je ten svaz dává?????

Nmlíčnák - Profil | So 16.2.2013 11:31:40

Kdyby bylo po mojem tak brigády neplatíš ale odmakáš poctivě . Taky se mi to někdy nelíbilo ale mělo to něco do sebe . Sešla se parta a šlo se makat . Dnes si to hodně lidí rači zaplatí a o práci neví zhola nic ale kafrajů statečně . Jen by chtěli chytat . Takovým bych přál bývalého hospodářa v .. .. ani na cigárko nebyl čas jak nás honil :-)

Nlevhan - Profil | Pá 15.2.2013 16:53:04

Mrknato >> no on to ma trebas ze hodne kouri marku tak proto :-) dit je to fuk stejne bude platit :-)