Rybářské prodejny - Praha

Jak jste spokojeni s nákupy v pražských obchodech? Vaše zkušenosti s nabídkou,šířkou sortimentu, cenami a jednáním prodavačů? Zaujalo Vás něco, co jinde není?
Kritizujte, stěžujte si, ale i pochvalte dobré služby.
Hlavně slušně, díky.
časem bude i anketa - vaše návrhy na nej prodejnu v Praze jsou vítány
Autor diskuse: grizzly72 - Profil , 18.3.2010 všeobecné - ostatní

vaše nejoblíbenější prodejna

A) Raven Čestlice8%

B) Tomi-Korda14%

C) Black Bass34%

D) Kapr. speciálka Sluneční námestí6%

E) Fish-Pro Horní Počernice9%

F) Zelenka - Francouzská ul.8%

G) Zlatá rybka - Lidická6%

H) Ryb. prodejna - Žateckých5%

I) Ryb. prodejna - Podolí6%

J) Gammarus3%

Od 21.3.2010 hlasovalo 64 čtenářů.

pedrouš - Profil | So 20.3.2010 13:57:15

Bydlím na Praze 8 takže se orientuji na obchody spíše v této oblasti.Korda dobrý ale problém něco sám najít a přitom nic neschodit je to strašně přecpaný a výběru to spíš škodí než pomáhá. Maniny oproti éře" Zrzouna "zlepšení hlavně v přístupu k zákazníkovi.V Mivardi Počernice se rád zastavím je to hezká a velká prodejna.No a jinak klasika pro gumy do Lidický,pro anglickou vločku do Podolí atd.Jo jinak jsem se tento týden zastavil v malým krámku na Zličíně obsluha super a dobrý ceny

paia - Profil | Pá 19.3.2010 15:33:05

škudy >> zásobení ještě neznamená, že je ta prodejna kvalitní a zákaznicky příjemná. když mám v tom krámu strach se otočit, abych neshodil celej stojan s prutama nebo aby mě nezasypaly židličky či jiny věci, tak to prostě podle mě není moc dobrej krám. schválně si někdy zajdi k Zemanovi třeba jen na kukačku, aby jsi poznal, jak má vypadat opravdu kvalitní rybářská prodejna. ten rozdíl je až neskutečnej.