Italská klika - smetánka jižních lovišť

Volná diskuse všech přátel a fanoušků italských revírů, kteří se chtějí příjemně pobavit a vyměnit si určité informace! Příspěvky s kvalitní fotografií budou preferovány!

Pavel ,,Bobrman"
Autor diskuse: bobrman - Profil , 30.10.2009 všeobecné - revíry, cestování
62 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NHrdobec - Profil | Čt 12.4.2012 1:24:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

čus klikaři,tak už jsme zpátky.Počasí na pikaču takže záběrů moc nebylo,ale dobrá nálada nás neopouštěla a wo tom to je:-)

NJAH - Profil | Po 12.10.2015 13:37:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

A aby toho nebylo málo, tak hned druhý den přišel tenhle macík 234cm. S ním už se dalo lépe pracovat Asi ta čepice MRK.cz mi přinesla tolik štěstí :-)

Ncarrrrp - Profil | Ne 21.4.2013 21:37:30 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

tenhle mazák asi lupnul kance :-)

NJarda Kučera - Profil | Čt 31.7.2014 20:26:48 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

bobrman - >> Matteo De Grandi Itálie Po 265 cm.

NJAH - Profil | Po 12.10.2015 13:33:27

Tak se nám taky povedla pěkná rybka, nejspíš životní rybka. 242cm. Byl to mazec. Váha by možná přehoupla i magickou stovku...

Nmapass - Profil | Čt 12.1.2012 12:37:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Hrdobec >> první letošní ryba 9.1.2012

NSklipkan - Profil | Út 20.11.2018 23:53:31

Když tu Dalas nakousl naši letošní 2 týdenní výpravu do Itálie, tak se s ní pochlubím. Jeli jsme ve dvou s Filipem, každý tři pruty na sumce a taktika byla jasná. Lov z lodi a každý den jiné místo. Vrátili jsme se domů s výsledkem 0 záběrů od sumce. Zážitků z ní máme možná víc, než kdyby jsme něco chytili a nikdy na ni nezapomeneme. Byla povodňová voda, tekly stromy a teplota vzduchu přes den 4-10°C a teplota vody klesla z 10°C na 7°C za dobu naší výpravy.

Celé to začalo letos 15.3., kdy jsme dojeli k Pádu a dali sraz s borcem z jedné české společnosti, který nám měl zajistit parkování pro přívěs a povolenky. Povolenky zajistil a na zbytek se vykašlal. Přivítání znělo "Pád je nechytatelný, nikdo na něm nechytá, plavou stromy, je ochlazení a voda má jít ještě nahoru". Kdy se bude dát chytat? Odpověď zněla: "Asi za týden". Když uviděl naši loď, jak ji máme plnou a 5HP motor, tak nám řekl, že loď nezvládne jet proti proudu. Dále nás varoval před 1-2m vlnami, které na hlavním toku můžou přijít, což jsme mu v ten moment nevěřili, ale měl pravdu. Po únavné cestě, kdy jsme jeli bez přestávky, ať co nejdřív chytáme to s námi otřáslo. Se slovy, že sereme na takové řeči jsme jeli a hledali, kde koupíme řetěz a místo, kde zaparkujeme a odběhneme přívěs na loď.

Z informací, měli jít chytit nástražní rybky na každém menším kanálu bez problému, ale při teplotě vody 7-10°C se to ukázalo jako velký problém, tak jsme zkoušeli víc míst, až na jednom soutoku kanálů jsme chytili velké karasy a kapry, Spát jsme šli asi až po 30 hodinách od posledního spánku v ČR.

Přiznám se, že pro kluky co nikdy neviděli pořádnou řeku, byl Pád nezkutečný, ještě pohled z mostu jak valí a barva je jak kafe plné stromů nám naháněl strach.Na Pád jsme vyjížděli poprvé prázdní jen otestovat, jak loď zvládá překonávat proud. Rychlost krokem byl pro nás úspěch, tak jsme komplet vybavení a zásobu na 2 týdny dali do lodi a už jeli naostro přejet hlavní tok Pádu napříč, aby jsme se dostali od kotviště do Maiestry, kde by pro nás bylo reálné odchytat celou výpravu. Hlavní tok se nám povedlo přejet v pohodě. Ten den se nám naštěstí, až na Maiestře posral motor (ucpaný kaburátor), toto se nám opakovalo na výpravě ještě 3x. První zavážení probíhalo za tmy a za deště, ale to nám vůbec nevadilo.

Nástražní ryby byl velký problém nachytat i na kanálech, na které jsme jezdili skoro každý den chytat, ať máme nástražky které si přejeme. Měli jsme jen velké karasy, kapry a oukleje. Pořád jsme obvolávali okolní společnosti, jestli nemá někdo na prodej nástražní ryby. Byli jsme v druhé polovině výpravy a dostali jsme info, že si můžeme dojet pro cejnky kolem 25-30cm, což pro nás byl přesně ten impuls, který jsme potřebovali. Foukal vítr jak prase, nevím kolik, ale byl to hukot a z Maestry byl problém přejet hlavní tok, ale celkem bez rozmyšlení jsme na něho vjeli a až pak si uvědomili, jaký to je průser. Poslední slova zněli: "Drž se co nejvíc a nespadni do vody" , pak už jsme byli ticho a měli tak nasrané v gatích, že jsme ani necekli. Mezi klasickými metrovými vlnami, byli dvě fakt opravdu hodně velké, při kterých jsme nabrali hodně vody. Nejde to jen tak popsat, kdo to neviděl si těžko dokáže představit.
Při příjezdu do kotviště jsme začali v euforii křičet, jak kdyby jsme vyhráli jakpot. Během přejezdu jsme utopili převaděč elektřiny na 220 a nabrali 50L vody a měli všechno mokré. Jeden z okolních rybářů co byl v kotvišti nás označil za borce z Pádu, kteří přejeli Pád v tom hnusu s "5koňákem", tak jsme byli na sebe pyšní, ten den jsme spali v kotvišti a sušili celou noc oblečení a spacáky.

Nové rybky jsme měli nakoupené a ráno trochu ustál vítr, tak jsme vyrazili znovu do Maiestry. Takové zážitky jako, že jsme si zdolali 10m stromy na prutu a že v noci jsme museli znovu vyvážet všecky potrhané trhačky, nebo že nám strhl strom celou zakotvenou loď a táhl nás, to jsme brali spíš za odměnu a kvůli tomu se tam přece jezdí.
Nechutný zážitek byl, když natažené trhačky borec přejel a vymotal jeden celý prut. Neměli jsme je mít natažené ke druhém břehu, ale někdy pokušení zláká, byla to první loď po týdnu co jela. Byl to stejně zmrd, protože přibrzdil a jak viděl situaci, tak dal plný s 90HP motorem a tím zvedl příď, aby vzal co nejvíc trhaček a pak ještě víckrát stejným způsobem s bedýnkou na hlavě přejel kolem a vítězně vyhodil chuchvalec pletenky 5m do vzduchu.

Už při cestě do Itálie nám v autě praskla hadice se vzduchem, to jsme nějak dojeli a na cestu zpět opravili. Horší přišlo až při cestě domů v Rakousku, tam se nám tak rychle ztrácela voda, že jsme každých 20 minut zastavovali a dolévali vodu. Nakonec to ani už nemělo smysl, protože voda byla pryč hned při rozjetí, takže jsme uvařili motor na totálku. Ve 2hod. noci 10km od Vídně na dálnici jsme zůstali trčet i s přívěsem. Naštěstí měl kámoš parádní asistenční službu, která pro nás do dvou hodin dojela a odvezla auto k servisu a nás zavezla na 4 hvězdičkový hotel. Bylo to jak z filmu. Po dvou týdnech, neumytí, smradlavý jsme dojeli do takového luxusu. Po zjištění, že auto nejde opravit pro nás poslali odtahovku z ČR. Domů jsme se nechali dovést jak páni a všechno zaplatila asistenční služba.

Bylo to nezkutečně náročné, strašně krátké dny v tom březnu a hodně nám pršelo. V té zimě jsme potřebovali víc spánku než v létě, celkově hodně jiné rybaření, než na co jsme zvyklí. První polovinu výpravy jsme každý den jezdili na kanály chytat nástražky a pak zase hledali nové místo na sumce Pořád se hnali, ať to stihneme do tmy, někdy až po tmě vyváželi na sumce.
Kdybych měl udělat něco jinak, tak jen to že si vezmu nástražní ryby z domu a pořádný řežez a záměk, ale i tak jsme odchytali 8 nocí na 6 prutů bez záběru na různé velké, malé i top nástražní ryby pokaždé na jiném místě i na jamách a i na nenápadných místech, trhačky pěkně o břeh roztahané pruty, podvoďáky do hloubek, pokusy s vertikálkou, ale záběr nepřišel. Nejlepší na celém výletu bylo, že jsme měli Maiestru sami pro sebe a projeli ji celou. Nebyl tam jediný rybář, až při odjezdu začali přijíždět. Nechutné bylo, že z každého stromu vysel trhací silon.

Celý rok žijeme ze vzpomínek na Itálii, protože to byla prostě prdel, průser na který se dobře vzpomíná. Někdy se tam ještě vrátíme, asi to bude na kanál, možná někdy někam jinam na hlavní tok, ale příští rok na jaro bude Ebro.

NPavel.B. - Profil | Ne 30.4.2017 9:20:55 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Taky hlásím návrat.....a vydařilo se...sumečků kolem metru dvaceti bylo dost už jsme mysleli, že nic většího nechytneme a pak to cinklo. 230CM! Jinak teplota v kanále se šplhala k 17stupňům, nejhezčí den včera, v den odjezdu...jinak vítr a déšť.

Nbavorak - Profil | Po 25.1.2016 13:09:01 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jen pár starších snad budou letos nové

NJAH - Profil | Po 19.10.2015 13:14:15 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Posledních pár fotek a už to tady zasírat nebudu... Mějte se, zdar :-))

NRudy 61 - Profil | Út 21.4.2015 23:17:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj vespolek. Tak v sobotu bohužel návrat z IT. Počasí celej tejden docela slušný, stav vody byl docela nízko, teplota skoro16 stupňů. Žádnej šlágr to nebyl , ale pár sumíků se nechalo ukecat.
Dva hodně do metru , jeden lepčejší se mi poved na fertikoulu , bohužel nám třetí den odešel motor a bylo po !! Radost nám však udělal sumec s dýlkou 242 cm ,chycenej na bojku. Další rybka nad vytouženou stovku. Takže velká spokojenost.Jako vždycky tam bylo krásně, o to hůř se jede domů.

NDalas - Profil | Pá 18.4.2014 14:53:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

mik UTD >> je to o štěstí, Itálie je veliká a Pádu i kanálů mega kilometry. Já tam byl chlapi asi po stopadesáté (nadsázka)) a mám odtud jedinýho sumce. Sumečků stovky.. jednoho přidám..

NTRUHLÁŘ - Profil | Út 31.3.2015 22:23:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

voda fakt ledová

NTRUHLÁŘ - Profil | Út 31.3.2015 13:18:33 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

bobrman >>
ahoj taky ti sem přihodím jednu

NOsvin - Profil | Ne 6.4.2014 12:09:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

22kg

NJarda Kučera - Profil | St 27.2.2013 9:10:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

bobrman - >> Ahoj paffko, jeden den staré foto z jihu:-)

Nblecha39 - Profil | Čt 3.5.2012 8:40:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Hrdobec >> loni zdrhnul tak letos jsme ho lapli po 7 letech nej rybka hlavně to nevzdat cau

Nsvena - Profil | Út 2.5.2017 21:02:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

To mi taky :-D ale jen na noc ;-) pěkná rybka ;-) A tady jeden lamač prutů 247cm. :-)

NHolátko - Profil | Po 4.4.2016 15:00:45 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Letos nám počasí skutečně přálo. Snad jen té vody mohlo být víc. A trochu kalnějčí.
Na prvním místě byl hned první noc záběr, asi menší ryba kousla mimo v tlamce nastražený háček. Druhou noc už nic.
Pátrali jsme tedy po okolí a hledali další "tutové tympl". Ten jsme po chvíli našli, bylo tam na břehu o hodně víc bláta a tak jsme se tam přestěhovali. Pobyt v holínkách - to je moje. Při vybalování věcí jsem na zemi našel něco špinavého, podivného tvaru. Po omytí předmětu jsem si řekl, "no to vypadá jako Puškvorečkova pravá nožka!". Byla malinký, ale pravá. Schoval jsem si ji do krabičky s háčky a pak už jen netrpělivě čekal, co v noci příjde. A ono to opravdu přišlo! Určitě to byl krásný záběr který sem teda neviděl, protože jsem spal. Probudilo mne až hrčení navijáku. Asi po půlhodině už byla ryba vtažena do člunku. Jupíí, kousek z kategorie dva plus! Dvouchlapový "sladkovodní sráč". Druhý den ukázal metr krásných 230cm. Díky řeko!
Další dny následovaly parťákovy úlovky 90cm a po dramatickém uvíznutí motoru zdolávacího člunku na mělčině ryba 193cm.
Napětí před poslední nocí stoupalo. Hlavně z toho důvodu, že ve středu v televizi jeden mladík říkal, že poslední noc se chytají největší ryby výpravy. Ještě před setměním skutečně přišel krásný záběr. Trhačka se přetrhla, prut se narovnal, rolnička cinkla. Vše bylo tentokrát vidět. Následoval zásek a skok do člunu. Za hurónského křiku "Velká ryba, Velká ryba" a komandování lodníka u motoru "nemám kontakt s rybou!" a "pomalu, pomalu!" se podařilo vtáhnut sumce do člunu. Bylo nám jasné, že je to ryba z kategorie jedna plus. Metr na břehu ukázal 129cm. Pak už byla tma, ale nic se nedělo, nejspíš jsme motorem tu opravdu velkou rybu vyplašili. Nevadí, alespoň jsme se mohli vyspat a ráno před cestou v klidu sbalit věci.
Na parkovišti na nás čekalo překvapení v podobě píchlého kola. Naštěstí výměna proběhla rychle a za chvíli už jsme mohli vyrazit domů.
Díky fiume grande. A presto!

NJAH - Profil | Čt 15.10.2015 13:22:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jedna momentka po boji, když jsem málem vypustil duši :-)))

Nkokosek - Profil | St 6.5.2015 22:40:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

bobrman >> Kokoskovi se nepovedlo vyrazit na jih, tak si šel aspoň na dva dny zalepit dušičku ke kanálu)A vono mu to vohýbalo fííídr)Díky za obrázek stréčku!

NHrdobec - Profil | Út 31.3.2015 11:30:11 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ještě jedno foto do kliky a už dám s drobkem pokoj )) At se daří klucí

Nluboš - Profil | Po 2.6.2014 16:42:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dalas : Tak ať neřekneš ,jedna z rodinné dovolenéé :o)) 193cm. Fčerá kolem 22hod.

Ndizlektik fídža - Profil | Út 13.5.2014 18:40:55 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bušák >> tam je to raz dva.....jak začneš zlobyt hned seš vysazenej na nástražkách a máš po pi.i :-)))

NDalas - Profil | Ne 28.10.2012 18:28:30 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

no a toto je prý ten oný sumec, teda sumeček. Fujtajbl potvora slizká

Nkudrlinka - Profil | Út 3.4.2012 8:22:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

bobrman >> prý už se na jihu znova vyčasilo a carpios najíždějí na mělčiny )))

NPádík - Profil | St 11.1.2012 17:42:37

Když už jsme u těch fotek ))

NHrdobec - Profil | Po 18.7.2011 22:25:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

A kapitánka)

NDalas - Profil | Pá 15.4.2016 22:49:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vanous >> na oplátku)

NChiquita - Profil | Ne 3.4.2016 20:44:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak hlásím návrat ze slunné Itálie. Počasí super, povolenky jsme koupily jako vždycky na poště bez problémů, nástražní ryby dovezené na první dva dny přežily jak cestu tak i noc ve vodě a nakonec se i něco chytlo.

Ncormoraan - Profil | Čt 4.2.2016 10:27:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

radek9 >> Dvakrát jsme tam byli, asi před třemi roky, takže aktuálně k pravidlům ti moc nepovím. Chytat jsme mohli jen na jednoháčky a na tři pruty. Bivaky tolerovali, Ohniště se jedný kontrole moc nelíbilo, druhá v pohodě i s radou, že sumce máme dělat (nebo možná jen tak pálit) hned červstvý na ohni.
Z úlovků to byli kapři do devadesáti, většina ale tak 60 - 80, sumci hodně malý, ale měli jsme i pár lepších od 175 do 215 cm. Pak pár trumenů, kámoš pěkný céčko na čtyřicítku cejna, nějaký karasy, občas slunečnice, sumeček (myslím že skvrnitej) a na hladině byli vidět slušný amuři.
Znova bych tam dneska asi nejel, prej je tam dost tlačenka a celkově dost živo.

NRudy 61 - Profil | Ne 10.1.2016 10:40:58

YE >>Asi pojedu začátkem dubna , mám to letos trochu komplikovaný, moje čubinka čeká začátkem března štěnda , tak bude záležet na tom jak to všechno půjde. (Pejskařina je můj druhej koníček) Ale doufám že to všechno klapne jak má a já pojedu v tomto termínu, pokud budou problémy pojedu pozdějc.

Nblecha39 - Profil | Út 7.4.2015 12:19:31 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Rudy 61 >> tady je kamoše

Ntomasbor - Profil | Po 16.3.2015 8:27:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

ještě pěknej macek 222 cm

Nluboš - Profil | Út 3.6.2014 11:58:45 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak včerá večer 155cm.

Nluboš - Profil | Ne 1.6.2014 15:53:48 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Čerstvé info z Po di Gnocca, od včera jsme ale zatím bez záběru. Nástražky není problém chytit a na mělčinách se třou nádherní kapři. Ale je tady krááásně. Není nad to si zajet s rodinkou na dofču:o))

Ndizlektik fídža - Profil | Po 5.5.2014 13:04:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jinak výprava byla super ...hlavně moto týdne ......nééé vpohodě nic se nemůže stát :-) na tyto slova nejde zapomenout :-) celá parta byla super první 3 dni jsme byly bez záběru 4 noc Michal z Vlaďkou protrhli smůlu 2 koťatama 100,110 cca k ránu tam byl ještě jeden další noc zase hrozná bouřka až jsem měl staženou pr.el jak to práskalo blízko na a po ránu jsme skočili na loď já a Michal a Michal opět lapnul 2 koťata vtom nám zazvonil telefon že se máme vrátit a Lasťa který původně měl jít na loď semnou se radoval že nešel a čapnul 222

Ncalipo1 - Profil | Út 29.4.2014 14:59:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Hekit >> To není ... ale člověk musí mít i za takových podmínek nadhled a dobrou náladu. Pak to dřív nebo pozděj cinkne.

Nmacek1 - Profil | Ne 27.4.2014 8:16:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

V noci návrat z It. a dopadlo to skvěle všichni tři jsme si chytli pěknou rybu a to 192,210 a 218,

NHrdobec - Profil | St 9.4.2014 14:43:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Aktuálně z Itálie....kámošovo 221 cm....

Nhakin - Profil | Čt 9.5.2013 18:40:08 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak sme sa konečne odhodlali isť na juh po niekolko nasobnom odložení kvôli počasiu. Aj napriek tomu sme si to pekne užili, každý deň pršalo a plavalo množstvo bordelu, napriek tomu sa nam podaril jeden krásny sumík 225 centimetrov.

NHrdobec - Profil | Po 18.3.2013 21:01:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jedna ze zdolávačky toho krakena

NHrdobec - Profil | Pá 15.3.2013 9:40:21

To je ON chlapci

NHolátko - Profil | St 18.4.2012 7:26:46

Losek >> Zdar Prde! Doplnim nejaky fotky ze zdolavacky te zizaly :-)

NLosek - Profil | Út 17.4.2012 17:01:33 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

...Remorker....

NRanař - Profil | Čt 29.12.2011 20:15:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak vám všem Tálošům popřeji vše nej do Nového roku a bohaté úlovky, foto vzniklo včera v garáži při zkoušení nového bojlí ( víc se pilo než dělalo )

NVena 1 - Profil | Ne 24.7.2011 17:55:48

A jeden malej s mým synátorem

Nsvena - Profil | Út 2.5.2017 19:59:35 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nám to taky kouslo :-D 235cm

NJAH - Profil | St 16.12.2015 20:51:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Italskej úhoř :)

Nmario31 - Profil | Po 6.4.2015 9:45:30 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jinak přeji všem, kteří propadli kouzlu této krásné řeky hodně loveckých úspěchů a návrat domů ve zdraví. Už mám zase třesavku, máme to za 7...

NTRUHLÁŘ - Profil | St 1.4.2015 20:19:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

P!F >> gumák 300 cm (:

NPádík - Profil | Út 29.7.2014 21:57:56 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nejdůležitější je být u zdroje

Nrichi69 - Profil | So 12.7.2014 12:21:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

zdroj FB italové 2.6m 120kg

Ndawe4 - Profil | So 5.7.2014 21:46:07 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

nástražky nachytány :)

Nwrco - Profil | Út 3.6.2014 13:42:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jedna 150tka z včerejší noci..

Ndawe4 - Profil | So 17.5.2014 13:09:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

pro mě jsou zatím jižní loviště uzavřena, všem odjíždějícím přeji pěkné úlovky a pohodu u vody ... až budu moci jet taky tak doufám že tam najdu totéž ... trocha nostalgie z FB

Nhagi77 - Profil | Ne 27.4.2014 11:56:18 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

....

Nhagi77 - Profil | Ne 27.4.2014 11:53:33 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

...

Ncalipo1 - Profil | Po 21.4.2014 21:44:21 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Rudy 61 >> paráda. To bych vyměnil i za talíř filet z cípalů na cibulce

Ndizlektik fídža - Profil | Pá 4.4.2014 12:46:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

tak jsem nas.anej jako sviň parťák co jsem sním měl jet tak mi to před chvílí zrušil ach jo :-((((.......takže kdyby se ňákýmu cvokovi chtělo jet semnou tak to mužem prubnout akorát to auto se zahrádkou je potřeba na loď muj modrák se obávám aby se někde nevys.al ale když bude nejhůř tak jsem nevyspitatelnej :-))) jo můžu už 17.4 večer nejdřív odjezd a návrat 24.4

NPádík - Profil | Út 1.4.2014 22:09:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já bych si s tím hlavu nelámal, kdo se těší do bahna, tak pojede. Kdo to zná, tak koupí jako dřív a komu se nechce, tak koupí u lidí, co to zařizují.

NJAH - Profil | Út 2.5.2017 20:30:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

svena >> Pěkná rybka. My měli asi větší zimu :))

NChiquita - Profil | Ne 23.4.2017 11:58:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

JAH >> Já se vrátil dnes ráno a celkem to nakonec vyšlo. V pátek už to vypadalo, že pojedu domů bez ryby, ale nakonec v pá. odpoledne jeden na vertikál a v so. ráno na rozloučenou jeden na trhačku. Bylo krásně, ale v noci byla slušná kosa.

NChiquita - Profil | Út 23.4.2019 20:34:57

Každoroční velikonoční výprava za Italskými obry je za námi a tak sem dám aspoň pár fotek pro oživení.

Nkokosek - Profil | Čt 3.11.2016 21:59:06

Skomírá to tady, tak zkusím trocha oživit a nabudit ;)

NHolátko - Profil | Út 10.4.2018 17:09:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Velikonoční prodloužený týden. Bojovali jsme co to šlo, vyváželi všude možně, dopředu, dozadu, za roh. No větší ryba nepřišla. Teplota vody 12°C, dva dny pršelo, hladina šla o 60cm nahoru, voda brala větve a trávu a to šlo pochopitelně do šňůr. Ale užili jsme si to.

NPádík - Profil | Po 15.1.2018 15:54:53

Zdar ve spolek. Chtělo by to tu trošku oživit.
Tak jeden letošní přes 260cm z jihu.
Jede někdo v blízké době na jih?

Nbavorak - Profil | Út 9.1.2018 13:18:43

Čau chlapi, letos se chytáme po pěti letech do IT na Goro, a chci Vás poprosit o nějaké informace ohledně změn v rybářském řádu, sehnání povolenek a nástražních ryb.
vždy jsem to řešil přímo v rybářství v Arianu u Carly, ale ta už snad rybářství ani nemá.
nemáte někdo nějaký kontakt? díky moc Mara

NJAH - Profil | Čt 3.11.2016 22:15:14

V Itálii je základ mít čepici MRK :)

Nkaprus - Profil | Po 15.1.2024 16:44:25

abcdddd >> pruthodin je na několik rozvodů 😆

Nmario31 - Profil | Pá 24.1.2020 12:43:03

miroB12 >> A to myslíš jako fakt vážně??? :))))))))))))))))

NChiquita - Profil | Čt 5.12.2019 20:36:25

keltt >> Ten určitě a ke každé dobré radě ještě přidá nějakou pěknou pohádku :-)

NDalas - Profil | Čt 15.11.2018 15:58:18

Viktorin >> Jožko itálie není jen Pád. Itálie je taky stovky kilometrů kanálů, jezer, jiných řek, než Po, kde všude jsou sumečci, sumci. V drtivé většině tuctové ryby, jaké znáš, poměrně snadno ulovitelné stadartníma, defakto debilníma metodama, jako třeba tvoje oblíbená činka. Pak je samotný Pád, kde všecko co znáš, včetně činky je uplně k ničemu. Uplně jiný level, jiné ryby, opravdoví sumci.., kterých jsou tam mraky, ale ulovit je bývá většinou nesmírně těžké, protože se často doslova koupou v megatunách žrádla. Do toho nekompromisní proud, často plující bordel, stromy, dole 2x denně příliv, odliv.. Vždyt vlastně tvůj syn, který je už velká vydra tam letos byl.. chytl taky prd, věřím, že kdyby stejný čas a usilí věnoval sumcům tady, nebo někde na zmiňovaných kanálech, nachytá hodně.. Osobně si každé větší ryby z PO vážím nejmíň 10x víc, ne stejně dlouhé třeba z Espaňol..

Nsumcar1 - Profil | Út 13.11.2018 11:40:22

Tento bol trosku krajsi.

Nsvena - Profil | Po 9.4.2018 15:32:55

Tady to asi zdechlo tak hodim fotku aspoň 😀

Nsvena - Profil | Po 15.5.2017 22:53:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak ještě hodím jeden double :-D

Nsvena - Profil | So 29.4.2017 20:58:35 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Mi jedeme domů zítra a poprvé jedu rád domů za holkama :-D

NStupin - Profil | Ne 2.4.2017 21:22:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Hlasim navrat, neco malo se povedlo. Vsechno ale kolem metru...

NChiquita - Profil | Čt 26.1.2017 22:31:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

A jeden s úsměvem

NChiquita - Profil | Čt 26.1.2017 22:29:33

Jeden Ital s lehce křivou hubou

NTypek - Profil | So 21.1.2017 8:14:00 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

JAH >> Podobná sestava a počasí.

NJAH - Profil | Pá 20.1.2017 21:41:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Pěkný místo = 3 kačeny = 0 záběrů :)

NJAH - Profil | Čt 3.11.2016 22:05:24

Rumuni na sumcích :)

NStupin - Profil | Po 3.10.2016 20:06:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak pocasi krasa(bohuzel az moc) a pohoda u vody byla. Ryby sice nic moc, ale ne vzdy je posviceni =)

NStupin - Profil | Pá 30.9.2016 10:40:11 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Na pocet trosku lepsi, dalsi ctyri, ale nejvetsi 115. Porad se jim nechce.

NP!F - Profil | St 24.1.2024 21:44:29

kaprus >> tečie, ale je to moc slané... Sú tam akurát cípaly. Na reálne chytanie je to moc ďaľeko, ak sa ti teda nechce zabiť 3-4 hodiny cestovaním tam a späť, mne nie. Chodíme tam celkom pravidelne a už ani cajk neberiem, v mori rybky max dlaňovej veľkosti, sladká voda ďalej než sa mi chce ísť.
Ako je tam možnosť zaplatiť si výlet loďou na tuniaky a keďže Taliani majú dlhé roky hodne nízke kvóty tak je aj reálna šanca na slušné ryby, ale stojí to pomaly toľko ako celá dovolenka.

NPeter36 - Profil | Pá 13.1.2023 14:49:00

Zdravim, tak pokus o sumce v lednu probehl, bez uspechu. Ale bylo fajn 🙂

Nhamer101 - Profil | St 10.2.2021 10:58:02

sur >> prídu policajti a v tom lepšom prípade Ti stan dajú zbaliť a ak sa im aj niečo iné nepáči, tak Ti dajú aj mastnú pokutu. Ja som zatiaľ vždy obišiel s napomenutím s tým, že hneď som si stan rýchlo pobalil.

Nsvena - Profil | Čt 4.2.2021 20:23:48

sur >> Podle mě to bude pořád stejné,pokud budeš mít pořádek a všechy povolení nebude na 90% problém. Ale zakázané to je tak i tam se může policajt špatně vyspat.

Nroman - Profil | St 18.3.2020 12:47:47

sumcar1 >> díky takovým hrdinům sedím doma .....hlavně že jsi byl na rybách....ty keci že za všechno můžou ty ostatní si nech na doma
dík a není zač

NOskarenko - Profil | Po 24.2.2020 14:33:49

Vanous >> Seď doma na prdeli a vyčkej. Není to žádná sranda.

NPavel.B. - Profil | Po 3.2.2020 17:17:33

sur >> Ahoj. Loni proběhla kontrola, měli jsme dva bivaky a na klid. Bez problémů.

NHolátko - Profil | St 29.1.2020 15:06:22

miroB12 >> Když seš tam v době povodní, tak písek nenajdeš. Pokud se chceš válet na písku, musíš jet při nízkým stavu hladiny. Ale to zas většinou nejdou sumci :-)

Nmario31 - Profil | Út 28.1.2020 19:18:29

Piesočné pláže kam se podíváš.....

Nstarka4 - Profil | Pá 21.12.2018 9:23:41

Taky přidám nějaký :)

Nabcdddd - Profil | Čt 22.11.2018 16:23:58

Dalas >> Pojebat sa moze vsetko, otazka je ci chces takto poddimenzovanou vybavou ist naproti problemom, tvoje argumenty su ako keby si obhajoval trhackovanie na 0.3mm snuru sak ved aj 100 kilova sa moze roztrhnut, nechapem. Stratit respekt z vody (a hlavne takej akou je rozvodneny Pad) je hlupost...

Nabcdddd - Profil | Čt 22.11.2018 11:55:30

sumcar1 >> jasne, ze je to malo, o tom vobec nemusime polemizovat, ist s 5hp do takych podmienok je strata pudu sebazachovy, ale pre niektorych si velky srdcar. chvalabohu sa nikomu nic nestalo

NDalas - Profil | Čt 22.11.2018 8:48:00

.. s motůrkem ze sekačky..) Tomu říkám Srdcař! A přežil..))

NDalas - Profil | Čt 22.11.2018 8:46:21

sumcar1 >> To je na uhlu pohledu, já s tebou nesouhlasím, Sednout do auta a přejet přes D1 je podle mě hazard se životem taky a větší. Chce to mít srdce na správným místě- tento kamoš na tomto přejel Z PV do Maistry, týden z toho odchytal a pak zase zpět, ve vlnách, kdy jsme nabírali vodu vrchem do Marin

Červené karty: rover, asitožeru, Vondyš