Halibut pelety - kvalita a výrobce.

Jaké Halibut pelety používáte? Viděl jsem už spoustu typů a kvalit. Pokud budete mít fotku vašich oblíbených, budu rád. Já preferuji řádně "voňavé" a mastné. Nejlepší se mi zdají ty, co prodávají ve Španělsku na sumce. Znáte někdo adekvátní náhradu u nás? Dík.

tomo - Profil | Po 26.8.2019 14:28:31

pochvalim sa :D a zaroven sa pokusim ozivit diskusiu.
Par dni dozadu som chytil osobaka na coppens peletu 20mm zaliatu krillovym liquidom. Nahodene v plytkej vode. Na druhom prute iba par m vedla som mal boilies velmi dobrej znacky tiez preliate krillom. V noci som na coppensky chytil 4 ryby, na boilies ani zaber.
Verim, ze v teplej vode su dobre. V studenej som ich este nepouzil.
Kaprik mal 93cm.

El Duffus - Profil | Čt 1.3.2018 17:09:31

Knedla12 >> k peletám Coppens, nikdy jsem je nebral z Ravenu, protože ty, které jsem tam viděl byly suché, vyschlé a staré. To poznáš velmi snadno, čerstvej Coppens je mastnej a tmavě hnědej. Netvrdím, že na starší nechytneš... Coppensy jsem bral od solidní firmy, vždy si zjistil, aby se jednalo o čerstvou dodávku, datum je vždy na etiketě, ale dá se snadno smazat... Jednalo se o klasické halibutky, tedy nejlevnější co dělají, když se podíváš na jejich web, mají mnoho druhů. Z mého pohledu je tato peleta mnohem lepší nežli levné koule, které jsou stejně násobně dražší nežli pelety. Štastnou ruku při výběru