Kakáte u vody ?

Kakání k životu patří asi jako ke kapraření spánek a bylo by tedy vhodné předat si zkušenosti, jak s u vody vyloučeným exrementem naložit.
Přidejte Vaše zkušenosti, tipy, rady a další vychytávky, ať my ostatní nemusíme objevovat objevené.
Vhodné budou zejména příspěvky ohledně toho, jak daleko od lovného místa se do toho pustit, zda zohledňovat směr větru, jak hluboko kopat apod.
Předem díky
Autor diskuse: Knapík - Profil , 27.9.2018 kaprařina - revíry, cestování

Nejlepší kadící on-line report dělal :

A) Carpkiller31%

B) Blažek52%

C) Krása2%

D) Nikl2%

E) Kučera1%

F) Bobrman2%

G) Vágner6%

H) Někdo jiný4%

Od 27.9.2018 hlasovalo 85 čtenářů.

Serjoža - Profil | St 3.10.2018 9:37:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Někdy se příroda sama babídne,aby to tam nebylo samé lejno!!

Attila - Profil | Čt 27.9.2018 14:55:00 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tohle téma je na hovno .

1Mara - Profil | Čt 27.9.2018 13:03:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

No a když už jedu někam k vodě na více dní, tak aby po mě nezůstalo vůbec nic, bereme sebou chemický WC !! Myslím si, že když už kapraři či sumcaři jedou na delší dobu k vodě a mají sebou spousty kravin co stojí tisíce, tento chemický záchod by se do jejich výbavy taky vešel. Nestojí to moc a nemusím se dohadovat s nikým, že mě čumí hajzlpapír ze země, protože jsem měl malou jamku na sraní ! Tak asi tak.

dyndy - Profil | Čt 27.9.2018 12:56:30 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

runaway >> Děkuju, mluvíš mně z duše. Není to o tom, jestli jsi kaprař, plavačkář nebo vláčkař, ale o tom, jestli jsi dobytek nebo ne. Pokud někde bivakuju, lopatka je nezbytnost, pokud mně to přepadne při vláčce, a lopatku pochopitelně nemám, tak hledám místo, kde nadělám "nejmenší škody". Problémem myslím je, že dnes je velké množství novodobých rádobykaprařů, kteří jsou schopni zabivakovat v podstatě kdekoliv i v pro mne naprosto nepochopitelných místech (v zástavbě chatových oblastí, měst atd.) a pokud k tomu navíc dokáží obes.at okolí, tak je averze ostatních rybářů a obyvatel na světě. Jsem z Čelákovic u vody (převážně u Labe) trávím spousty času a tak vím, o čem mluvím. V bivaku jsem strávil stovky dní a možná by byl Knapík překvapen, jak místo, kde jsem týden vypadá po mém odjezdu a možná by pak přestal všechny "kapraře" házet do jednoho pytle. Zároveň také trávím spoustu času vláčkou a výše jmenovaným "dobytkům", kterých je na březích více a více bych z místa sbíral povolenky.

drvoštěp - Profil | Čt 27.9.2018 11:59:00 - SKVĚLÝ ZÁPIS!


Jak pravdivé😂

vydra Lucky - Profil | Čt 27.9.2018 10:15:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak tahle debata je fakt o hovně. Ale chodím také, jako všichni i když to někteří popírají. Lopatečka vojenská skládací je dobrá přítelkyně. Kope, hloubí, seká, dobrá pomocnice v terénu. Je dobré zákop vyhloubiti předem, je-li akutno, špatně se kope .... :-)

Martin02 - Profil | Čt 27.9.2018 8:54:21 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vylučování u vody má svá úskalí, nepodceňujte je. Vyslechl jsem historku o tom jak jednoho chlapce přepadla velká potřeba při koupání s kamarády. Všude plno lidí, nebylo kam si nenápadně odběhnout. Tak mu kamarádi poradili ať udělá potřebu do vody. Času nebylo nazbyt, tak chlapec vlezl do vody a jal se plavat co nejdále od lidí aby si mohl ulevit. Když se vrátil, nic neříkal a vypadal, že prožil něco moc ošklivého. Kamarádům to neuniklo a naléhali ať se se svým trápením svěří. Chvíli odolával a pak začal povídat. Zde si dovolím jeho vyprávění citovat. "Hned jak jsem vlezl do vody bylo mi jasné, že doplavat daleko nebude jen tak, prsa nepřipadala v úvahu vůbec s kraulem to bylo o trochu lepší. Když se mi zdálo, že už jsem dost daleko stáhl jsem plavky a přišla úleva. dokonce jsem mohl ihned udělat intimní hygienu. Vyrazil jsem ke břehu a liboval jsem si jak jsme to pěkně vymysleli. Měl jsem ale pocit jako by mě někdo sledoval, ohlédnu se a vidím svůj výtvor jak plave za mnou asi se vezl na vlně. Tak jsem zrychlil, ale hovno bylo stále za mnou, ani kraul nepomohl. Břeh se blížil, bylo potřeba něco vymyslet. Tak jsem ho vzal do ruky, potopil jsem se a na dně ho uložil pod kámen." Chvíli bylo ticho a pak jeden z kamarádů řekl: "to je dobře, že sis toho všimnul, jinak by s tebou to hovno přišlo až na deku."

Bacha - Profil | Čt 27.9.2018 8:27:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Na delší pobyt a na místech, které navštěvujeme takto opakovaně, zřídíme latrýnu. Jinak skládací rýč.
Jak myslíte, že to dělají skautíci na táborech:-)

libuna17 - Profil | Čt 27.9.2018 8:18:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

No tak to se podivejme kakaji pouze kaprari a zbytek populace asi vylucuje jinak...hhhmmmm.tak ja jsem kaprar a poridil jsem si tohle.samozrejme pro hnidopichy z jinych oblasti rybariny do kyble patri biologicky rozlozitelny sacek.