Výběr prsaček spíše na letní období

Zdravím,
Chtěl bych Vás poprosit o radu ohledně výběru svých prvních prsaček. Chtěl bych je využít na řece kde teplota vody bude +/- 18C°především v létě a brzkém podzimu. Po přečtení diskuzí, bych zřejmě zvolil materiál PVC, ale narazil jsem také na Nylonové http://www.tropicliberec.cz/obuv/prologic-prsacky-max4-nylo-stretch-chest-waders
ale pokud byste i na toto období roku preferovali neopren prosím napište případně i jaký výrobek rád se poučím a dozvím se pro a proti těch nebo oněch tipů.
Po projítí rybářských obchodů jsem narazil na tyto možnosti:
http://www.tropicliberec.cz/obuv/prologic-prsacky-max4-nylo-stretch-chest-waders
http://rybar.braunstar.cz/akcni-slevy/prsacky-cormoran-s-taskou-100--nylon-s-pvc
http://www.tropicliberec.cz/lehke-vlakno-pvc/jaf-pvc-prsacky-fluence

Jak jsem psal klidně bych se nevyhýbal i neoprenkám,ale co sjem si doposavaď přečetl tak při tloušče neoprenu 4mm (jak jsem zatím v obchodech v dané cenové relaci viděl) nejsou pro dané období roku tou optimální dobou. Byl bych rád kdybych se cenou vešel do 3 000Kč.
Předem děkuji za tipy, názory a Vaše rady.
Autor diskuse: T-Mc - Profil , 12.9.2012 dravci - náčiní, doplňky

zdeko - Profil | Ne 16.9.2012 20:10:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

T-Mc - >> Z tich trojích tebou vybraných prsaček mam už třetím rokem ty od Cormorána a nemůžu si stěžovat. Maj šikovnou přepravní tašku, malou náprsní kapsu a dobrá je ta malá připínací brašna na drobnosti.

nofish - Profil | Čt 13.9.2012 17:02:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

T-Mc - >> tyhle jsem viděl a špatné nejsou http://www.rybarske-nej.cz/rybarske-potreby/brodici​-kalhoty-holinky/brodici-kalhoty-spro-pvc-chest-wad​ers

Řeknu ti to asi takhle. Pvc není zrrovna terno, ale na léto stačí. Když jsem v nich mohl absolvovat nesčetně hodin prací okolo vody, letních odlovů ryb, kopání podmočeného kanálu, nevidím důvod proč by se v nich nedaly chytat ryby. Jsou i lepší materiály, ale ne každý na to má prachy.

Bosanac - Profil | Čt 13.9.2012 15:18:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Čodiš - Profil | Čt 13.9.2012 13:45:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

T-Mc >> Já jsem měl tyto akorát to byl asi model před tím byli perfektní guma silná vypadali že je budu mít na věky pak jsem je nechal jednou v druhým stanu na rybách bez dozoru nalezli nám do něj myši a prokousali kde co výsledkem bylo asi 30 děr jak kráva tak šli to popelnice jak budu kupovat nový vezmu zase tyto za ty love mě přišli hodně kvalitní pokud to teda s tou sílou materiálu něšlo dolů doufám že ne

fraisix - Profil | Čt 13.9.2012 12:44:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

T-Mc - >> jestli to chceš na léto, tak při chození po břehu je stejný vedro ve všech prsačkách, pokud nedýchají. V létě ti nemusí dělat starost tepelná izolace, tudíž bych vyřadil neopreny, které nemají většinou úplně nejdelší životnost a koupil bych nějaké ty PVC/guma - vydrží věky. Osobně mám kromě dejcháčů gumové prdelačky a řekl bych že mě asi přežijou :)

jiri22 - Profil | Čt 13.9.2012 10:04:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Teď jsem si je pořídil, jsou lehké a překvapila mně cena a kvalita.
http://www.rybarskysvet.cz/z3461-prsacky-gumove-cer​ne-fagum-stomil