Už vám někdy výbavu zaneřádily myši ?

Letos se mi stalo, že mně myšky totálně zaneřádily svymí výkaly skoro veškerý vercajk. Stalo se vám něco podobného? Jak jste to řešili?
Je to smrad, že by jeden pad..........:-(
Autor diskuse: GRUPA - Profil , 22.2.2012 všeobecné - náčiní, doplňky

Parcipal - Profil | Po 17.7.2017 11:07:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdravím, jedinkrát jsem nechal futrál s pruty ve skládku v garáži přes zimu.
Naštěstí mne napadlo se jít v půlce ledna podívat, jestli se něco nekalého neděje. Odnesl to jen futrál a jedna mechovka na prutu. Futrál letěl a mechovka zůstala jako varování na roky příští.

Pastičkovaná trvala do jara. Teď už je klid, ale i tak vše již pro klid duše ukládám do speciálně vybudované místnosti :-).
Ať se vám daří.

Carpmasters138 - Profil | Čt 5.9.2013 21:32:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

GRUPA >> Jo, tak s tím mám velké zkušenosti. Nebyl problém pro ježka přebulit kýbl s tygřákem, aby si na něm pochutnal. Nebo, srna přišla pře bivi s doměním že tam nikdo není a vzala si zbytek rohlíku ze stolku-odhodila kopýtka a zmizela v lesním porostu a to jsem byl za bivakem vikonat malou potřebu. Přesně tak, když je u vody klid, příroda sama napoví a ne jen o zvířatech na souši.

arnošt - Profil | Čt 5.9.2013 21:13:26 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

GRUPA - >> Já vozím a skladuju věci,jídlo i krmení pro ryby v těhle uzavíratelných boxech.A nemám problém nechat je venku před bivakem,havěť se dovnitř nedostane,déšť tomu nevadí,od bláta se to utře.Dovnitř by se prokousali snad jen potkani,a i těm by to zabralo dost času.A přes zimu taky žádný problém,zavřu,zacvakám 4 zámky a myši ještě nic nezkoušely atakovat...

Carpmasters138 - Profil | Čt 5.9.2013 20:31:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdarec, s tímto problémem se potýkám už řadu let a vyřešil jsem to tím, že vždy vezmu půlku chleba navíc a rozhážu ji kolem bivaku ve větší vzdálenosti, což odhaduji na 2-3 metry. Některé krajíce přikurtuji k zemi, aby to ty myšky, hraboši a rejsci neměli jenoduché. Jsou rády za každý žvanec, ale ještě mi nikdy nerozkousaly bivi, penály, nebo tašky. Snažím se je držet dále od svého přidomku, ale že bych jim chtěl ublížit to ne! Mnohdy odhodím i kousek salámu, nebo Anglické slaniny za bivi, abych měl jistotu, že nepříjdou k hlavnímu zdroji. Zasílám foto kamaráda Jeryho z lovu na řece, kdy si přišel opravdu proto, co mu patřilo-neopovážil se jít dále, ale zůstl mím společníkem po zbytek mé výpravy a myslím, že jsme byli oba spokojení.

hraji - Profil | Čt 5.9.2013 10:20:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Thom Alva - Profil | St 22.2.2012 16:18:08 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdar , měl jsem stejný problém v prosinci .Donesl jsem si dvě myši v batohu do garáže. Zde se zabydleli, rozmnožili... svině si užívali. 6 malých smradochů přivedli na svět.
Posrali bivak, lehátko, křeslo, batoh, kufr...
Připravil jsem pasti a chytil jsem je na boilie. Za pár dnů byl pokoj a začal jsem poklízet zasranej bordel. Použil jsem dezinfekci, kterou jsem poslal v odkazu. Savo nepomáhalo.
Přeji Ti příjemnou zábavu.

http://www.zdravotnicke-potreby.net/detail.php?id=2​1567

Neznaboh:-D - Profil | St 22.2.2012 15:34:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

GRUPA - >> zdar kolego. Přímo zaneřádění jak píšeš ty se mi nestalo,bohužel jsem jednou v batohu onu myšku donesl domů... Když se ještě tehdy můj žijící pes ochomejtal pořád okolo batohu,tak jsem ho zahnal. A potom to všechno začalo... V noci divné šramocení,stíny,strach:-) Asi za dva , tři dny to přestalo. Akorát potom chudák moje Bobika nechtěl 3dny nic žrát a jen stukal... asi vím jak myška dopadla:-)