JRC Oblek Extreme 3v1

Máte někdo zkušenosti s tímto oblekem: JRC Oblek Extreme 3v1
Nebo by jste doporučili za něco jiného v podobné cenové relaci?
A kde nejlevněji koupit?
Autor diskuse: Gočik - Profil , 9.3.2011 kaprařina - náčiní, doplňky

JOP - Profil | Po 23.1.2012 17:31:08 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Takže ... při mé postavě 188 cm a 110 kg jsem si koupil velikost XXL, tenhle oblek mám zhruba od července 2011. Bundu jsem měl párkrát na rybách, ale využíval jsem spíše samostatně mikinu.
Až s příchodem plískanic (listopad) jsem začal soupravu hodně nosit. Chodím na denní procházky se psem a tak jsem nejdříve začal nosit bundu a teď v lednu nosím i kalhoty.
Procházky cca od 3 do 5 km. Ty procházky jsou opravdu denní a tak mohu bez přehánění tvrdit, že jak bunda tak i kalhoty už ode mne dostaly zabrat (myslím, že je víc zatížím takovými pochůzkami než sezením v křesílku u vody).
Shrnutí: za ty prachy (cca 2900) hodně dobré, hustý déšť - vítr - chumelenice ... bez problému. Všechny namáhané části (rukávy, podpaží, rozkrok u kalhot, otěr nohavic) bez jediné chyby.
Dost se při procházkách zapotím (při mé konstituci spojené s tím, že v lese lezu dost do kopců a nebo chodím rozbahněným polem) a pokud mám jen termotriko a pak tu mikinu s bundou, tak to stíhá i odvětrávat. Jak jsem si vzal pod mikinu ještě svetr - byl jsem mokrý jako myš (takže zcela postačuje termo prádlo). Při procházkách si sedám i do podřepu - při komunikaci se psem. Tam dostává zabrat rozkrok, ale ještě se mi to nepáře jako zde některým a ani náznak jsem tam zatím nenašel. Zpracování by mohlo být o malinko lepší (kapuca mi bez nasazené čepice padá až přes oči, zapínání až ke krku mám dost na fest), ale to si na každé věci něco najdu.
Za mne bych řekl, že poměr cena/výkon = 98%.