Mistrall X-Treme Carp

Zdarec lidi. Chci si koupit tyhle pruty a pořebuji o nich něco vědět - co vydrží, jak jsou kvalitní, jak je dobré provedení atd.? Jakákoliv dobrá informace bude oceněna, tak se snažte.
www.tropicliberec.cz/pruty-delene/prut-mistrall-x-treme-carp-3-6m-3lbs--1-1-zdarma-

zewlbába - Profil | Po 9.8.2010 14:23:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

obecně nemám k polským výrobkům příliš důvěru, čimž nechci řící, že musí být špatné - zarazilo mě však jedno - prodejce v CZ uvádí, že pruty jsou osazeny dvouramennými SIC očky, což v katalogu výrobce není uvedeno. SIC očka používají až od vyšší řady kaprových prutů - Amundsen nebo Red Line

katalog ke stažení zde:http://www.mistrall.eu/

vypadá to, že to je nejnižší řada kaprových prutů tohoto výrobce. přes velmi výhodnou cenu bych si od nich nesliboval zázraky, popř. bych jak tu už koneckonců zaznělo doporučil řádně ošahat a hlavně vyzkoušet akci - není trojlibra jako trojlibra. Nevím, jestli opravdu chceš trojdíl, pokud tě neomezuje transportní délka, vybíral bych spíš z dvojdílů.

Každopádně i v této cenové relaci se dá pořídit kvalitní prut, i když ne v 1+1akci. Pokud tě tlačí peníze, doporučil bych alespoň raději:

http://www.kaprarskaspecialka.cz/kaprarskaspecialka​/eshop/2-1-Pruty/7-2-Kaprove/5/2060-Daiwa-Black-Wid​ow-3-6m-2-75lb

které jsou taky trojdíl, ale máš záruku kvalitního výrobce (značky), v případě reklamace apod.

whoau - Profil | Po 9.8.2010 14:22:35 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ja chytal tak 2 roky na Mitchell z akce 1+1 ... jako pokud zvazujes koupit tehle prutu predpokladam ze taky s delickama kaprima zacinas jako tenkrat ja :))) a proste di do nich ... tady nic nevymyslis ... asi tyhle lacine sou vsechny cca stejne a proste na seznameni s tim to pujde ... kdyz te bude s nima lov bavit jako me :)) sam si o tom najdes inforamce ... sam si "prohmatnes" nekde v obchodech par prutu :))) a sam si pak najdes to prave orechove ... di do nich