Chyby při závodech

Co vám nejvíce vadí při závodech(hluk, korupce...), a jakých chyb jste se dopustili při závodech, které vás třeba stály dobré umístění?
Autor diskuse: robin-red - Profil , 28.12.2009 kaprařina - závodní sektor
4 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NKocháč - Profil | Pá 1.1.2010 16:16:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

robin-red >> Já pořád ještě nevím o jakých závodech mluvíš. Jestli o feederových, plavačkových nebo kaprařských. A to je dost zásadní. jestli máš na mysli závody všeobecně, tak mně vadí, když závody pořádá diletant a když se závodů účastní gulášoví alkáči co si přijeli ožrat hubu s kamarádama.

NHP - Profil | St 30.12.2009 13:23:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

robin-red >> Zajmavě jsis tady tu diskuzi pohlídal. O závodech toho tu je fakt hodně. No malokdy se povede udělat výsledek z fleku kde to nejde nikomu, maximálně že se jedná o náhodnou rybu. Ted mě tak nenapada moc případů, že bych seděl vedle někoho komu to jde a mě nic, a obraceně se to taky zas tolik nestavá. Závody ovlivní mnoho faktorů a dost často i štěstí když o celkovém umístění rozhodně jedna spadlá ryba.

Ncaprmachine - Profil | Út 29.12.2009 21:53:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

moje nejvetsi chyba se mi vymstila na podzim kdy jsem stale nepodebiral male ryby ktere byli za jeden bod a obcas naka spadla a to bylo osudove protoze mi na prvni misto schazel 1 bod :-/

Npopop - Profil | Út 29.12.2009 21:18:23 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

zažil jsem závody na jedné soukromé přehradě a bylo to super. ůčastníků tak akorát (omezený počet) a i když to byly závody non-stop tak to někteří klidně v 21:00 smotali a nahodily ráno v 8:00. hold brali to sportovně a o tom to je. byl tam sice jeden (a vyhrál to) který i když to byl závod dvojic měl k sobě kočku aby on mohl chytat na 4 pruty a další 2 nohsledy kteří mu nosili vážit ryby, chystali montáže nosili občerstvení ale o tom ty závody nebyly a tak na něj ostatní i pohlíželi. vyhrál ale byl za ůplného idiolta.

NP!F - Profil | Po 28.12.2009 16:58:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zasady pre preteky v love kaprov (tzv gulasovky)

1 : Nechodte tam chytat ryby, ale stretnut znamych a na pokec, nic ine nema zmysel

2 : Zoberte si najsilnejsie naradie co doma mate, idealne 2x sumcova udica so snurou aspon 100kg nostnost

3 : olova aspon 200g. Mensie vas len strapnia

4. cca 2kg najlepivejsieho krmiva ake sa vam podari zohnat, idea je nalepit 1 kg na kazdu udicu tak silno ze vam vydrzi az do konca

5 : nelamte si hlavu zvyskom montaze, ale nejaky hacik tam naviazte a nieco na to aj napichnite, je to "in". Hlavne je to nieco napichovat tak aby to nikto nevidel, ked nahodou nieco chytite vsetkym bude strasne vrtat v hlave co to je.

6 : Velmi dolezite je zvolit spravny sposob nahadzovania. Ideal je aspon 3m dlhy previs a bocny svih. U vsetkych vasich susedov zanecha hlboky dojem. Nahadzovat doporucujem so zavretymi ocami, takzvany system "boh aj tak vie lepise kde su, necham to na neho". Samozrejme nahadzujeme najdalej ako to ide, ved pri nas je predsa hluk. POZOR!!! idealne miesto nie je v strede, skorej 0.5m od brehu oproti.

7 : Velmi dolezite je mat elektronicke hlasice zaberu. Jedina ich dolezita funkcia je aby boli co najhlasnejsie - ved ked vam berie aspon to nemusite kazdemu vraviet, rovno to pocuju.

8 : ZABER!!! Prichadza ten dlho ocakavany moment na ktory sme cakali. Pochopitelne ze nasleduje ZASEK.

9: ZASEK sa prevadza tak ze z drepu prechadzame do stoja zo sucastnym zdvihnutim udice nad hlavu. Co najrychlejsie. Co najrazantnejsie. Treba ukazat kto tu je kurva chlap!!! Netreba sa obavat toho ze by sme vytrhli hacik kaprovi z huby, oh ho tam predsa nema. Zasek sluzi na to aby sme toho kapra ktory zabral tomu susedovi/rybarovi oproti/napravo/nalavo ziskali pre seba - na co je jedina moznost, utrhnut mu jeho trapnu tridsiatku silon, ktora pravdaze nema ziadnu sancu proti nasej stokilovej snure. idealne je vytrhnut mu jeho udicu z ruky, udica zadara sa hodi a este sme vyradili konkurenciu z boja!

10 : Zavod sme samozrejme vyhrali. Ved ako inak, na tom pol hektarovom rybnicku proti vasim medvedobijkam ostatny rybari nemali sancu. Pojdeme si prevziat ceny, nasledne sa nechame nadsenym davom pozvat na pivo. POZOR!! udice ziskane pocas priebehu zavodu schovat, pokusy o zamenu za flasku rumu hned po zavode mozu mat negativny vplyv na vzhlad vasej pleti.