Jak upravujete těstoviny na ryby ?

Chtěl bych se dovědět jaka je vaše oblibená úprava těstovin na ryby.
Autor diskuse: marphoo - Profil , 15.6.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

Chytli jste nekdy na kolinku kapra nad 55 cm ?

A) Ano48%

B) Ne52%

Od 15.6.2009 hlasovalo 29 čtenářů.

DejF - Profil | Út 16.6.2009 19:54:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Kolínka vařim ve vodě s vanilínovym cukrem ... pak je hned horký nasypu do misky se strouhankou s perníkovym kořenim ... luxus na cejny.

tomfisherman - Profil | Po 15.6.2009 21:10:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Klasicky, uvarena jeste tepla kolinka obaluji ve strouhance, vanilkovem cukru ci pudinku anebo treba take ve sladke paprice. Moznosti v cem obalit je vice.
Pokud se chce temito kolinky i krmit, tak pozor zejmena u tech mensich kolinek se nesmi zalepit ty otvory, aby uvnitr nezustal vzduch a kolinka neplavala.

Chucho - Profil | Po 15.6.2009 20:09:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Recept na cejny : smíchám pražené mleté konopí s kukuřičnou strouhankou (k dostání v Intersparu) a obalím v tom ještě horká kolínka. Cejni a plotice na to jdou dobře, občas i nějaký kapřík se splete.

1kolda1 - Profil | Po 15.6.2009 19:29:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

já na těstoviny nechytám, ale soused dělá zajímavý experimenty... třeba do kolínek sype grylovací koření.. maggi...sul...cukr...obcas vanilkovej.. atd záběry teda nemá no.. holt bobkař:P

Anýzový dědek - Profil | Po 15.6.2009 19:28:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nic zvlastniho. Kolinka uvarim na sladko s anyzem a obalim ve strouhance s trochou skorice. Muzes pridat semlete vlasske orechy a anyz. Tot vse.

strecek - Profil | Po 15.6.2009 19:26:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já je uvařím a pak jdou ještě za tepla do strouhanky, která může být smíchaná třeba s vanilkovým cukrem nebo cukrem a skořicí.