For Fishing 2020

- Redakce

Již tento čtvrtek startuje největší rybářský veletrh ve střední Evropě FOR FISHING. Letošní ročník bude historicky největší. Pojďme se spolu s ředitelem OT sport Michalem Sedláčkem podívat, co na nás v PVA EXPO PRAHA od 20. do 23. února čeká.



Michale, jaký bude 11. ročník veletrhu FOR FISHING?

Určitě největší ve své historii. V pěti halách se na výstavní ploše 18 000 m2 představí více než 200 firem. A to jak těch skalních, které na veletrhu nikdy nechybí, tak i úplných nováčků.

Jaké nováčky na veletrhu letos uvidíme?

Nováčkem na veletrhu bude firma Parys.cz, která chystá největší expozici na veletrhu – celkem 700 m2. Dále se bude veletrhu účastnit anglická firma Korda, dánská firma Svendsen-sport, italská firma Rolly carp, polská firma Mikado, slovenské firmy Balogh big fish a Fishmania a v neposlední řadě nové české rybářské potřeby AZ FISHING.



Budou haly opět tématicky rozděleny?

Ano, i v roce 2020 usnadníme rybářům orientaci v nabitém letňanském výstavišti. Hala 2 bude univerzální, kde budou zastoupeny všechny rybolovné techniky. Hala 3 bude zaměřena na kaprařinu. Hala 4 na kaprařinu, přívlač a feeder. Na konci Haly 5 najdou návštěvníci obří akvárium a přívlačovou arénu. V Hale 6 bude probíhat doprovodný program veletrhu.

Na jaký program se můžeme těšit?

Pestrý, jako každý rok. Nově jsme navázali spolupráci s Biologickým centrem AVČR. Příchozí mohou v Hale 6 navštívit mobilní laboratoř, kde nahlédnou pod pokličku výzkumu vodních živočichů. Odborníci z Akademie věd i známí rybáři chystají každý den přednášky. Chybět nebude ani návštěvnická soutěž, oblíbená přívlačová aréna, AQUA – DEMO nebo rybářské kino.



Potkají návštěvníci na veletrhu i nějaké známé tváře?

Ano, i letos se na veletrh chystají známé tváře z Čech i ze světa. V pátek potkáte na stánku Savage Gear Madse Grosella, v sobotu bude mít na veletrhu přednášku Alan Blair, po celou dobu budete moci potkat Jakuba Vágnera. Svůj um předvede v Hale 6 Kateřina Marková, jedna ze světově nejúspěšnějších závodnic v casting sportu. Své přednášky chystají i David Štrunc, Josef Konopásek nebo Roman Matula. Veletrh si nenechá ujít ani zápasník MMA Attila Végh, který je vášnivým rybářem.



Bude opět živé vysílání z veletrhu?

Ano, jsme hrdí, že i v letošním roce můžeme všem, kteří na veletrh nezvládnou dorazit, představit všechny žhavé novinky prostřednictvím živého vysílání. FOR FISHING LIVE poběží v pátek od 11 do 15 hodin na webu www.forfishing.cz a své novinky představí celkem 16 vystavovatelů. Přesný harmonogram najdete na ZDE.



Kde mohou návštěvníci koupit vstupenky na veletrh?

Vstupenky jsou k dostání v předprodeji na webu vstupenky-pva.cz/for-fishing-2020 za zvýhodněnou cenu 200 Kč, a to až do středy 19. února. Návštěvník se tak vyhne frontám u pokladen. Na místě budou lístky v prodeji za 250 Kč. Děti do 140 cm a ZTP a ZTP/P mají vstup zdarma. Veletrh bude pro návštěvníky otevřen ve čtvrtek a v pátek od 10 do 18 hodin, v sobotu od 9 do 18 a v neděli od 9 do 16 hodin.

Více na www.forfishing.cz.

Autor: Redakce

Diskuse k článku (558 reakcí)