Westin mění zastoupení v ČR a na Slovensku

Kategorie: Všeobecné

Známá skandinávská rybářská značka Westin oznamuje svůj přímý vstup na český a slovenský trh.

Westin s hrdostí oznamuje, že Radek Filip, počínaje 1. srpnem 2022, výhradně zastupuje značky Westin a Kinetic Fishing v České republice a na Slovensku. Radek Filip je velmi dobře známým rybářem po celé Evropě a mimo jiné šampiónem World Predator Classic. Westin vybavení používá už dlouhá léta a na Westin nástrahy a pruty chytil opravdu velké množství velkých ryb. Pro rychle rostoucí Westin tým je velkou posilou.



Thomas Wæver, export manažer firmy Fairpoint říká:
“Podepsání kontraktu s Radkem Filipem je pro Fairpoint Outdoors velkým krokem. Radek je totiž komplexní osobností. Má za sebou úspěšnou kariéru v marketingu, prodeji a distribuci. Je schopným novinářem a velmi respektovaným rybářem. Jakožto dlouholetý člen našeho Westin PRO týmu perfektně zná naše produkty a sám několik Westin nástrah navrhl. Nejenom že velmi dobře zná český a slovenský trh, ale hodně nám pomůže i v evropském marketingu a vývoji produktů. Jsem si jistý, že naše spolupráce bude úspěšná hned od prvního dne. Těším se na blízkou spolupráci s Radkem v následujících letech a o tom, že přispěje k ještě většímu mezinárodnímu úspěchu Westinu a Kineticu nemám žádné pochybnosti.”
Toto posílení prodejní a marketingové síly v České republice a na Slovensku bylo pro Fairpoint Outdoors strategickým krokem. Radek bude v těchto zemích obchodním vedoucím jak značky Westin tak Kinetic Fishing. A spolu s dalšími 5 členy Westin PRO týmu zůstává naší “marketingovou tváří”.

Radek Filip je nadšený ze svého vstupu do Fairpoint týmu a říká k tomu:
“Stále si vzpomínám na to, když jsem před lety poprvé vzal do ruky první Westin prut a nástrahu. Už tehdy jsem věděl, že držím něco velmi speciálního. Všechny svoje klíčové úlovky dravců jsem v následujících letech chytil na Westin nástrahy a pruty. Westin je bez debat mojí nejoblíbenější rybářskou značkou. Udává trendy v kvalitě, designu, stylu, šetrnosti k životnímu prostředí a zákaznické podpoře. Když stojím u vody ve Westin oblečení a nahazuju Westin prutem naši nástrahu, připadám si jako o něco lepší rybář. Rád bych tento zážitek poskytl co nejvíce zákazníkům. Mám také velký respekt ke značce Kinetic Fishing, která díky fantastickému poměru ceny a kvality výborně pasuje na naše trhy. Ještě o ní hodně uslyšíme. Je pro mě velkou ctí, že budu teď už na plný úvazek pracovat jako člen obchodního, marketingového a vývojářského týmu značek Westin a Kinetic Fishing. Udělám všechno pro to, abychom to nejlepší posunuli ještě dále.”

Raf, 12.8.2022

Diskuse k bleskovce

Raf - Profil | Po 15.8.2022 16:32:19

Káceč >> Díky. Já to jenom překládal a pak sem vložil :-)

Káceč - Profil | Ne 14.8.2022 21:40:55

Raf - >> je dobře, že se chválíš sám. Nikdo jinej to za tebe neudělá :-)

Tak ať se daří.

FISH HOBO - Profil | Ne 14.8.2022 8:58:47

Mám prut westin W 3, funguje parádně a je prostě krásný. Samozřejmě super akce, pevný přitom lehký atd. Hodně štěstí, Radek je "Pan Rybář" a borec na správném místě.