Upozornění: Rybolov během Velikonočních svátků

Kategorie: Všeobecné

Vážení rybáři,

vzhledem k velkému množství dotazů připomínáme, že na základě aktuálních vládních opatření je prozatím povolen lov ryb udicí v době mezi 5:00 a 20:59, a to pouze na území okresu bydliště rybáře. Zároveň upozorňujeme na výklad Ministerstva zemědělství, dle kterého bivakování není součástí výkonu rybářského práva - v době omezeného pohybu osob v čase od 21:00 do 4:59 je bivakování považováno za porušení vládních opatření a jako takové může být Policií ČR sankcionováno.

Důrazně apelujeme na rybáře, aby i během prodlouženého víkendu důsledně dodržovali všechna vládní opatření. O podobě pravidel výkonu rybářského práva po 11.4. 2021 budeme informovat po jejich zveřejnění příslušnými orgány státní správy. Děkujeme za pochopení.

Zdroj: https://www.rybsvaz.cz/beta/index.php/119-vseobecne/750-upozorneni-rybolov-behem-velikonocnich-svatku

MAXXSKATER, 2.4.2021

Diskuse k bleskovce

Pumprdelník - Profil | St 7.4.2021 15:07:38

Hlavne abyste se vy bando mazana zase nezeptali,jestli smime k vode. Svaz je neco jako aktivni sprt,ktery je zaroven tridni idiot, takze cekam co padne dvanacteho za dotazy...

nofish - Profil | So 3.4.2021 7:31:00

MAXXSKATER - >> Byl bych rád, kdyby alespoň oficiální informace vedení svazu dávaly smysl a ne že si i tam, pletou pojem a průjem...
Pravděpodobně by našim vrcholným činitelům měl někdo vysvětlit, že podle názvu stanu se nejmenuje činnost, kterou v něm vykonávám. To já bych teda shelteroval.... O tom nepsali, že je to zakázané.
Zpráva spíš měla znít něco jako že táboření u revírů po 21hod je zakázáno. Případně pobyt u vody.