Gratulujeme českým muškařům ke stříbru na mistrovství světa v Tasmánii!

Kategorie: Všeobecné

Česká reprezentace v LRU Muška se na letošním mistrovství světa dokázala v tvrdé konkurenci 23 muškařských velmocí skvěle prosadit - z Tasmánie si odváží stříbrnou medaili.

Mistrovství světa v muškaření, které se konalo od 2. do 6. prosince, se zúčastnilo 130 závodníků z 23 zemí. Tým České republiky obsadil těsně druhé místo se součtem umístění 191, mistry světa se stali Francouzi (190) a třetí skončilo Španělsko (192).

Českou republiku reprezentoval tým pod vedením kapitána Antonína Peška ve složení František Kouba, Tomáš Adam, David Chlumský, Pavel Chyba a Vojtěch Ungr.

V soutěži jednotlivců zvítězil Angličan Howard Croston (19), druhý byl David Garcia (19) - Španělsko a třetí Kristian Švéda (22) - Slovensko.

Nejlepším českým jednotlivcem se stal David Chlumský, který obsadil deváté místo. Šampionát probíhal za nepříznivých klimatických podmínek ve velmi silném větru a za občasného sněžení.

Gratulujeme vicemistrům světa a přejeme mnoho úspěchů v dalších závodech!

Zdroj: https://www.rybsvaz.cz/beta/index.php/aktuality/sport/592-gratulujeme-ceskym-muskarum-ke-stribru-na-mistrovstvi-sveta-v-tasmanii

MAXXSKATER, 11.12.2019

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.