Země Živitelka: Největší český agrosalon otevírá brány už ve čtvrtek

Kategorie: Všeobecné

46. ročník výstavy Země Živitelka klepe na dveře; brány Výstaviště v Českých Budějovicích se otevřou již tento čtvrtek v 9:00. Tuto největší českou expozici v oblasti zemědělství mohou zájemci navštívit až do úterý 27. srpna.

Stejně jako každý rok nebude chybět bohatý program - kromě prezentace firem působících v oblasti zemědělství bude k dispozici i pestrý program pro děti, řada populárně-naučných přednášek a panelových diskuzí, ukázek řemesel i bohatý kulturní program.

Český rybářský svaz se této výstavy účastní již tradičně - na naší expozici v pavilonu R3 se můžete těšit na akvária s živými exponáty sladkovodních ryb, simulátor zdolávání úlovku i laserovou střelnici kormorána. Samozřejmostí je celá řada propagačních a výukových předmětů s rybářskou tématikou nebo informační pult, kde budou zaměstnanci ČRS připraveni zodpovědět vaše otázky z oblasti sportovního rybolovu a příslušné legislativy.

Program pro děti
Každý den probíhá celá řada akcí, určených nejen pro nejmenší návštěvníky. Děti se tak mohou těšit na množství her a vzdělávacích soutěží. V rámci Dětského zemědělského světa organizátoři výstavy v letošním roce připravili následující atrakce:

Hravá farma
Děti a zemědělská technika
Knihovna Antonína Švehly
Lesní pedagogika
Dýňobraní –
Zemědělství žije!
Skákací kombajn
Skákací kráva
KUTIL JUNIOR
Dětská farma
Poznej svého farmáře
Program pro děti bude k dispozici každý den výstavy mezi 9 a 18 hodinou.

Celý program výstavy najdete na oficiálních stránkách Země živitelky (https://www.zemezivitelka.cz/ ). Podrobnosti o průběhu minulého ročníku najdete také v našem článku z loňského roku (https://www.rybsvaz.cz/beta/index.php/119-vseobecne/327-45-rocnik-zeme-zivitelky-je-uspesne-za-nami ).

Zahájení výstavy proběhne ve čtvrtek v 10:00 v Pivovarské zahradě za účasti čelních představitelů Vlády ČR a dalších zástupců politické reprezentace.

Nezapoměňte se zastavit v pavilonu R3 u expozice ČRS, těšíme se na vás!

Zdroj: https://www.rybsvaz.cz/beta/index.php/119-vseobecne/540-zeme-zivitelka-nejvetsi-cesky-agrosalon-otevira-brany-uz-ve-ctvrtek

MAXXSKATER, 20.8.2019

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.