ČRS na vzestupu: počet členů dále roste, počet celosvazových povolenek je rekordní

Kategorie: Všeobecné

Statistiky vývoje členské základny z roku 2018 byly v uplynulých dnech uzavřeny a jejich výsledkem je velmi pozitivní zpráva; počet členů se opět meziročně zvýšil o 2.400 příznivců Petrova cechu. Počet prodaných celosvazových povolenek je v posledním desetiletí nejvyšší.

Podařilo se tak nejen udržet trend nárůstu členů posledních let, a členská základna se tak pomalu vrací k původním počtům před poklesem po roce 2010, ale nejdůležitějším ukazatelem je nárůst počtu členů v kategorii dětí, kterých je nyní historicky nejvíce od roku 2006.

Český rybářský svaz tak patří nejen mezi jeden z největších zájmových spolků v ČR, ale jako jeden z mála eviduje narůstající zájem o členství; vysoké počty členů z řad dětí a mládeže také slibují pozitivní vývoj i do budoucna.

Velmi vysoký nárůst také zaznamenal prodej celosvazových povolenek (statistiky prodeje územních povolenek nejsou zatím k dispozici). Celosvazové pstruhové povolenky v prodeji stouply o více než 6% a mimopstruhové celosvazové povolenky dokonce o 13% a poprvé od roku 2009 překročil počet rybářů preferujících celosvazovou povolenku hranici 50.000.

Petrův zdar a mnoho úspěchů v nadcházející sezóně!

Zdroj: https://www.rybsvaz.cz/?page=aktuality%2Faktuality&page_menu=&lang=cz&fromIDS=&test=&menu_id=&aktuality_tabulka=aktuality&aktuality_id=726&aktuality_zac=0&aktuality=rozbalit

MAXXSKATER, 11.1.2019

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.