Horní Bečva přivítala malé rybáře - Setkání rybářské mládeže

Kategorie: Všeobecné

Od 14. do 16.9.2018 se konalo již tradiční Setkání rybářské mládeže ČRS, kterého se účastní vždy šest dětí z každého územního svazu ČRS. V pořádání se územní svazy střídají, letos připadlo na Moravskoslezský ÚS ČRS. Pořadatelé vsadili na osvědčenou lokalitu (setkání se zde konalo již před 7 lety), a to Horní Bečvu, rekreační zařízení Retaso. Organizátoři připravili nabitý program, který plnil jak naučnou, tak zábavnou funkci.

Po pátečním slavnostním zahájení byl připraven turnaj v bowlingu a šipkách. V sobotu ráno vyrazila všechna družstva na Pustevny a Radhošť.

Při výstupu plnila družstva úkoly spojené s naučnou stezkou, která vede právě na Radhošť.

Odpoledne, po návratu z túry, čekalo na družstva několik zábavných her a soutěží. Nakonec byly výsledky ze všech soutěží sečteny, vítězové dostali krásné ceny, ale s prázdnou neodjeli ani ti poslední. V neděli se všichni ůčastníci přemístili do Kopřivnice, kde navštívili Technické muzeum Tatry Kopřivnice. Po obědě už následovalo jen loučení a odjezd domů. Velké poděkování patří pořadatelům, za které jmenujme aspoň Bonislava Bartoše a Lenku Bartošovou, kteří připravili krásné Setkání rybářské mládeže, na které budou děti určitě rády vzpomínat. Akce byla částěčně finančně podpořena MŠMT.

Odd. sportu a mládeže

Zdroj: https://www.rybsvaz.cz/?page=aktuality%2Faktuality&page_menu=&lang=cz&fromIDS=&test=&menu_id=&aktuality_tabulka=aktuality&aktuality_id=693&aktuality_zac=0&aktuality=rozbalit

MAXXSKATER, 21.9.2018

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.