ČRS MO Kladruby: Dětské rybářské závody

Kategorie: Všeobecné

Místní organizace ČRS Kladruby je jedinou organizací ČRS, která sdružuje handicapované rybáře, pro které pořádá celou řadu akcí. Byla založena v roce 1985, v současnosti sdružuje 170 členů, z toho dvě třetiny členů jsou z řad handicapovaných rybářů. Její členové i vedení organizace odvádí obrovské množství práce nejen v činnosti s handicapovanými rybáři (včetně úpravy bezbariérových přístupů k revíru), ale pořádá i závody pro děti a mládež. Podobně jako v soutěži Zlatá udice jsou tyto závody kombinací lovu ryb udicí, znalostních disciplín i rybolovné techniky. I díky perfektně připravenému zázemí jsou tyto akce populární nejen mezi soutěžícími, ale i mezi jejich doprovodem a veřejností.

Kalendář závodů, které tato organizace pořádá, najdete na jejich stránkách www.handicap-rybari.cz .

Text příspěvku a fotografie přebíráme s laskavým svolením Tomáše Kučery, předsedy MO Kladruby. Jemu i všem dalším členům organizačního týmu patří za velmi profesionální přístup v práci s mládeží i handicapovanými rybáři uznání a dík.

Zdroj: https://www.rybsvaz.cz/?page=aktuality%2Faktuality&page_menu=&lang=cz&fromIDS=&test=&menu_id=&aktuality_tabulka=aktuality&aktuality_id=656&aktuality_zac=0&aktuality=rozbalit

MAXXSKATER, 7.7.2018

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.