Vánoční kapr bez kostí? Jde to

Kategorie: Všeobecné

Šéfkuchaři zítra předvedou zájemcům, jak správně vykostit kapra a jak jej připravit, aby chutnal. Tajemství tkví v tom, že kapra je nutné porcovat na filety, ne na podkovy. Kapr patří na vánoční stůl stejně neodmyslitelně jako dárky pod stromeček. Spousta Čechů jej však v posledních letech nahrazuje raději vepřovými či kuřecími řízky nebo rybím filé.
http://metro.cz/domov/4011-vanocni-kapr-bez-kosti-jde-to

mexik, 23.12.2010

Diskuse k bleskovce

nikco - Profil | Ne 26.12.2010 15:15:22

Kapr bez kosti,vynikajici,hlavně když jsou malé děti.Hlavně kapří hranolky,ty s kostí nejsou to pravé ořechové !!!!!!

peco - Profil | Pá 24.12.2010 13:39:26

U mna bude vanocnin kapr bez kosti mnik na paprike a salat.

Tomáš - Tom - Profil | Pá 24.12.2010 13:02:51

Článek se mi nelíbí protože dávát si na vánoce kapra s nějakým pyré no nevím a proč nekupovat kapra na výlovu,protože není vysádkovaný no to není žáden chycený na udici a taky je všichni jedí a chutnají dobře.A rozpitvat kapra na kousky bez kostí je úplně zbytečné a vzniká při tom spousta odpadu.Kapr se má vychutnat a ne spolknout jako hamburger.

Rytíř - Profil | Čt 23.12.2010 14:26:47

Jo de,specialně takovy ma Blatenska Ryba.-)