8 000 Kč za rybářské prodejny

12.8.2006 - 30.9.2006
Vkládejte prodejny a vyhrejte zboží za 8 000 Kč!
Hlavní výhra
Rybářské zboží za 8 000 Kč (nebo 6 000 Kč v hotovosti)Rybářské zboží za 8 000 Kč (nebo 6 000 Kč v hotovosti)
Sponzor soutěže
Cílem soutěže je vytvořit rozsáhlou databázi rybářských prodejen v ČR a SR. Soutěžící mají za úkol vkládat prodejny do našeho systému přes jednoduchý formulář, povinné údaje jsou název a adresa prodejny. Vložené obchody se budou zobrazovat na MRKu v rubrice Prodejny, kde si každý může zkontrolovat, jestli ji již dříve nezadal někdo jiný (první zápis, tj. nižší ID záznamu, vyhrává), duplicitní záznamy před vyhlášením vítězů promažeme. Také provedeme kontrolu správnosti údajů, takže výsledky se dozvíte tentokrát s mírným zpozděním - předpokládáme 1-2 týdny po ukončení soutěže.

Vítěz soutěže se bude losovat - způsob losování bude upřesněn.

Pokud pošlete více prodejen, budete v souboru soutěžících uveden také vícekrát, takže s každou vloženou prodejnou zvyšujete svou šanci na výhru.

Aktualizováno 13.8. Ten kdo nás upozorní na to, že v databázi máme neexistující (přestěhovanou, zrušenou, neúplně zapsanou atd...) prodejnu bude zařazen do slosování o vyjimečnou výhru také. Toto se netýká duplicit (1 prodejna přidaná několikrát), ty odstráníme sami.

O co se soutěží

1. cenaRybářské zboží za 8 000 Kč (nebo 6 000 Kč v hotovosti)zboží dle vlastního výběru z e-shopu milobrno.cz nebo hotovost


Výsledky nejlepších

1.Patrik

Diskuse k soutěži

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]