Jak kapra zbavit téměř všech kostí?

Jak je to jednoduché o:)

mates202 - Profil, 25.3.2013

Uživatel není autorem nebo spoluautorem tohoto videa.

Diskuse k tomuto rybářskému videu

marmyš - Profil | Po 29.4.2013 13:44:02

Lauri >> Já to chtěl slyšet od tebe:-)

bremic - Profil | Po 29.4.2013 7:34:43

Kapra zbavuju kostí snězením jeho masa...v podstatě je to nejlúčinější metoda :) Zárověň je to nejméně pracná metoda...

Lauri - Profil | Po 29.4.2013 7:04:44

marmyš >> vím co je filet z kapra, na gůglu máš dost a dost odkazů. Líp bych ti to nevysvětlil

rover - Profil | Ne 28.4.2013 22:13:54

nofish >> No tak dobře, ...máš to mít :-)

sportsmen - Profil | Ne 28.4.2013 22:11:22

Na to, že se s tím chlubí v televizi, tak kvalita zpracování hrůza. Při seřezávání slyšíte jak překrajuje konečky žeber, při seřezávání kůže, když mu ujede nůž a nechá na kůži maso, tak to raději střihnou. A ani neukáže případné rozřezání drobných kůstek ve tvaru Y. A o to nám při přípravě ryby bez kosti jde nejvíce. Proč to nenechají odborníkům? Nezlobte se na mě, ale kdo ví o čem je řeč, jistě se mnou bude souhlasit. Hrozné!

nofish - Profil | Ne 28.4.2013 22:02:15

mazar >> To video je určitě daleko lepší než ty dvě. a to o 100% minimálně. Tohle je postup, který učí střední škola, víc bych nekomentoval. Prostě to tak asi lidem vyhovuje takhle. Můj osobní názor je, že to jde jinak a jednodušeji. Ale to usuzuju podle těch lidí, které jsem to učil, stejně jako to tak naučili mě. Asi je to o zvyku. V tom videu to není špatně, to zas ne :-)

nofish - Profil | Ne 28.4.2013 21:57:55

rover >> proto jsou tam ty uvozovky :-)
Nazveme to pak třeba "klub pravých rybářů" - pracovní název :-)

mazar - Profil | Ne 28.4.2013 21:55:39

nofish >> Je to možné já jsem to ještě nezkoušel, tak vůbec nevím, každopádně se na to chystám, tak hledám nějaké rady, mi to takhle nepřišlo složité a video více přínosnější než ty dvě co tady byly:).

rover - Profil | Ne 28.4.2013 21:55:37

nofish >> Ty už také, ...jak "masařskou" !? Herrgoot, vzchop se chlape ! :-)

nofish - Profil | Ne 28.4.2013 21:49:18

mazar >> Zbatečně pracné a co jsem zkoušel, když jsem ukazoval klukům z učňáku jak na filety, tak taky složitější na naučení. Deset lidí najednou nemohlo být tak nešikovných aby jim to takhle šlo hůř :-)))

Asi je na čase na mrku založit "masařskou" sekci a fakt začít jak ten seriál o feederu. Tedy od začátku.

mazar - Profil | Ne 28.4.2013 21:32:23


rover - Profil | Ne 28.4.2013 20:55:22

Přiznávám, že jsem tuto diskusi dopodrobna nestudoval, nicméně, ...ryba bez kostí, je jako ženská bez ku..y, víc asi dodávat nemusím.

marmyš - Profil | Ne 28.4.2013 20:47:32

Lauri >> Já to chtěl číst od tebe--tvými slovy. Ten odkaz mě nějak neučinil chytřejším.

marmyš - Profil | Ne 28.4.2013 15:07:44

Lauri >> Tak prozraď,co je filet z kapra. Budu chytřejší.

Lauri - Profil | Út 23.4.2013 6:37:59

nofish >> netvrdím , že je fileťák na nic. Taky ho používám, mám jich několik. Už jsem též něco vyfiletoval. Ale jen si myslím, že si ho rybář nemusí pořizovat kvůli jednomu dvoum kaprům. Moc rybářů kteří vědí co je filet z kapra neznám :)

Lee-Haney - Profil | Po 22.4.2013 22:22:52

nofish >> Tak jak efektivně zpracovat rybu by bylo pro společnost větším přínosem jak trika s logem pouštěním ryb a vymývaní mozků mládeži .)