Výroba Legend

Moc hezké. Opravdu precizní práce...

Standey - Profil, 3.9.2011

Uživatel není autorem nebo spoluautorem tohoto videa.

Diskuse k tomuto rybářskému videu

Erva - Profil | St 14.9.2011 19:49:36

Majo86 -Ahoj pruty jsem zkoušel přímo u vody,na jedné předváděcí akci ,jak jsem psal pro mě tyhle pruty jsou opravdu hodně tvrdé i když jsou hodně povedené, jak jsem již psal v zimě si ještě koupím proutky Sportex ZYLON CARP tyhle pruty jsou opravdu hodně povedené a navíc mě ve všech směrech vyhovují.

Majo86 - Profil | Út 13.9.2011 20:39:36

Erva >> Ahoj, to ako si skušal FS ? Niekde na výstave? toto "testovanie" je trochu neobjektývne ja som moje 2,75Lb E-Classy tiež spochybnoval že su to tvrde palice ale ryby a správanie pri vode ma uviedli na pravu mieru, s tým že su tvrdšie treba len suhlasit ale platí miera ked je človek zvyknutý na konkurenčnu firmu napr. SHIMO 3Lbs tak zoberem FS 2,75 tak ako v mojom prípade ... Takže S-RANGE su plnoparaboly takže ich vlastnosti zistíš až u tej vody a po prvom pupkáčovy :)

Erva - Profil | Út 13.9.2011 10:56:18

Majo86 - Ahoj v jednom s tebou souhlasím a to že opravdu kvalita už není co bývala,já jsem asi měl na pruty Bond Girl štěstí,našel jsem jen o malinko ujetou nit na vázání u očka jinak nic,nevržou při nahazování,očka pěkně sedí jinak bez problémů,ale ukáže čas co se projeví ,doufám že nic,co se týká těch prutů Bond Girl tak starší model tam opravdu problém byl ,od jara letošního roku by prej měly být bez problémů,já je kupoval právě letos na jaře, co se týká prutů FS tak to byla taky moje volba, měl jsem v ruce všechny řady ,ale bohužel pro mě byly všechny moc tvrdé a to dokonce i řada S-RANGE u které uvádějí že je zdolávací a to jsem je zkoušel i ve 2,5lb ještě se dívám po prutech SPORTEX ZYLON CARP taky hodně povedené proutky.

Majo86 - Profil | Po 12.9.2011 22:21:57

Erva >> Zdravím, povodne som sa do tejto debaty vôbec nechcel zapájat ale ked čítam ako tu niekto píše že na každom prute je niečo tak s týmto musím velmi nesuhlasit a rád by som do toho trochu niečo vniesol. Na počiatku som chcel tieto pruty (BOND GIRL) aj som si ich kupil boli to BG 3Lbs de-luxe nepripadalo mi nutne kontrolovat takýto "Mercedes" ako sa to prirovnáva "klenot medzi prutmi" :)) až u vody som zistil že mi vrže celý prut pri nahadzovaní OK budem reklamovat, reklamoval som bolo zle uviazane očko na blanku dostal som druhý tam bolo nespočetne množstvo bublin dostal som další a tam bolo na krivo uviazane prve očko tak aj toto je zanedbatelnýjav na prutoch ktore maju byt Spica medzi palicami ? To ako keby som si kupil najnovší BMW a bola na tom popráskaná koža bolo by to OK? ako keby mi nakrivo namontovali nápravu tiež by to bolo OK? ved prečo nie ved aj škodovka má na krivo :))) Druhu variantu FS Hi-S to iste dodraný lak duplon zajebaný od lepidla čo si o tom mám mysliet? Tak som jebal na cele kaprove špecialy a kupil "obyč. E-Class do 4000kč a služia isto tak ako 10 000 a viac drahe pruty a za zbytok love investujem do iných veci. Dnes treba vediet natrefit na kus ! Kvalita už nieje asi čo bola ...

Čítas01 - Profil | So 10.9.2011 20:21:51

Zajímavé, poučné video :-))

Panto - Profil | Čt 8.9.2011 19:45:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Pre mňa je Sportex najväčšia legenda, odkedy som si ich kúpil neolutoval som. Na obrázku sú FBCčka 3lb.

fbc - Profil | Út 6.9.2011 16:23:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Velmi pekné videjko a prútky.V Čr a Sr ako čítam v diskusii však stále vládne nesmrtelný Sportex.
Aj ja som za ne hlasoval kedže moje Fbc-čka ma sprevádzajú na rybách už 8-rokov.Až raz odídu do večných lovíšť-pôjdem možno do Leona.
Dávam za 1*.

roman - Profil | Po 5.9.2011 22:57:23

mám už pár let Sportexy FBC 2,15lb-supr hračka,nemněnil bych, neprodám ooo))))

Erva - Profil | Ne 4.9.2011 20:57:24

Ještě jestli můžu jeden názor taky mám v hledáčku pruty Sportex ZYLON CARP několikrát jsem tyhle pruty držel v ruce a můžu o nich za sebe napsat jenom chválu ,podle mě tyhle pruty o docela dost předběhly dobu jedním slovem super pruty a za docela rozumné peníze ,tak hodně přemýšlím o jejich koupi ,ale to si udělám asi zase radost až příští rok.

alda2211 - Profil | Ne 4.9.2011 20:35:42

Standey >> ha uz vidim prvne jsem to nevidel od zacatku pardon

Erva - Profil | Ne 4.9.2011 20:17:21 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj letos jsem si udělal radost a koupil si pruty Leon Hogendijk-Bond Girl a jsem naprosto spokojen, i když mě od nich spoustu lidí odrazovalo,po jejich prohlédnutí nebylo co řešit, hned mě padli do oka i ruky,mám rád měkčí pruty a můžu říct že jsem zatím nic lepšího neviděl,podle mě kdo tyhle pruty pomlouvá, tak jsou jen prodejci jiných značek prutů a nějací testeři a proto co můžu poradit, tak před koupí prutu jakékoli značky si jej pořádně prohlídnout a nejlépe ještě odzkoušet,lepší rada prostě není,co se týká nějakých vad prutů tak se najde na jákémkoli levnějším ,ale i dražím prutu vždy něco,jinak video je opravdu velmi povedené.