Panský Dům - rybářská rekreace

Adresa:
Tyršova 15
Kostelec nad Orlicí
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Královéhradecký

Druh: kemp, ubytovna

Kompletně zrekonstruovaný, rodinný tříhvězdičkový hotel je umístěn v centru historické části města Kostelec nad Orlicí, 5 km od Rychnova nad Kněžnou a necelých 25 km od Hradce Králové. Stáří samotné budovy je více než 500 let a není proto žádný div, že "genius loci" se Vás zmocní sotva do hotelu vstoupíte.

Hotel poskytuje ubytování ve dvoulůžkových pokojích, třílůžkových pokojích a několika prostorných apartmánech. Všechny pokoje jsou po kompletní a nákladné rekonstrukci, mají vlastní příslušenství s moderní koupelnou a WC. Samozřejmostí každého pokoje je minibar s bohatou nabídkou chlazených nápojů, které jsou již v ceně pokoje, TV se SAT programy, rádio, lednička k volnému použití. Na přání hosta může být pokoj bezplatně dovybaven kávovarem s možností přípravy kávy a čaje. Všichni hostů mohou po celou dobu pobytu bezplatně využívat vlastní hotelovou posilovnu.

Všichni hosté mohou bezplatně využívat vlastní hotelové parkoviště, které je trvale uzamčeno a pod stálou kontrolou kamerového systému. V případě potřeby můžeme nabídnout některou ze svých garáží. Hotel je situován v těsném sousedství dvou městských parků a jeho poloha zaručuje všem hostům naprostý klid a ničím nerušené soukromí.

Město je význačným rekreačním střediskem Podorlicka ve východních Čechách. Vodáky je hojně využívána řeka Divoké Orlice, na své si přijdou vyznavači pěší turistiky i cykloturistiky. V lesoparku Lipová stráň byly vybudovány 3 výletní okruhy - stezky Dr. Jiřího St. Gutha - Jarkovského, Husova a Erbenova. Okolí města je protkáno celou řadou značených cyklotras s různým druhem obtížnosti.

Milovníci koupání jistě nepohrdnou novým koupalištěm, které je vzdáleno 10 minut chůze od hotelu, nebo v Třebechovicích pod Orebem nově vybudovaným aquaparkem, který je od hotelu vzdálen necelých 15 minut jízdy osobním automobilem.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Hradec Králové (30 km).

Stravování: snídaně.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

12,5 km - Bělá 1 - MP
9,9 km - Metuje 1 - MP
2,7 km - Metuje 2 - MP
9,8 km - údolní nádrž Rozkoš - MP
8,8 km - Zlatý potok 1 - MP
2,2 km - Metuje 3 - P
2,2 km - Metuje 4 - P
8,7 km - Metuje 5 - P
2,8 km - Olešenka 1 - P
8,5 km - Zlatý potok 1 P - P