Prodejna -TROPIC LIBEREC

Dr. M. Horákové 11/76, Liberec
okr. Liberec,
tel.: +420 483 104 444
email: prodejna@tropicliberec.cz
web: www.tropicliberec.cz

Prodejní plocha: 500 m2
Počet míst k parkování: 10

Popis cesty, spojeni s MHD

200m od prodejny Kaufland směr centrum, v prostorech budovy označené nyní Urban Sport.

Popis, sortiment

Základní popis: Specializovaná prodejna rybářských potřeb, založená v roce 1993 (dříve Třída 1. máje). Najdete zde kompletní sortiment rybářských potřeb. S výběrem vám kromě šikovného personálu odborně poradí také vedoucí prodejny Honza “Carpkiller” Hubka, kterého na prodejně zastihnete vždy od ponělí do středy.

Popis sortimentu: V naší specializované rybářské prodejně, naleznete kompletní sortiment pro klasický i moderní způsob rybolovu na plavanou, přívlač, feeder, sumcaření a kaprařinu. Samozřejmostí jsou živé nástrahy všeho druhu. Doplňkovým sortimentem je ucelená nabídka sortimentu pro zimní rybolov, stejně tak camping a pobyt v přírodě, oblečení pro rybolov i volný čas, kvalitní obuv, nože a rybářskou elektroniku od hlásičů záběru, přes čelovky a lampy až po echoloty, motory a zavážecí lodičky. Během krátké doby rozšíříme sortiment i o produkty pro mořský rybolov a muškaření. Díky našemu e-shopu, jsme schopni našim zákazníkům do maximálně 48hodin doručit na prodejnu či jejich adresu dalších až 70 000 unikátních produktů!!!.

Najdete u nás zboží těchto značek:
KAPRAŘINA - FOX, Nash, Prologic, Mikbaits, Taska, Enterprise tackle, Gardner, Karel Nikl, Starbaits, Dynamite Baits, Shimano, Wychwood, Ridge Monkey, Carp ´r´ us, Trakker, Mivardi, NGT, Z Fishing, Giants Fishing, Bait tech, Cukk, Chytil, a mnoho dalších
PŘÍVLAČ - Savage gear, Berkley, Rapala, Mepps, Illex, FOX Rage, DAM Effzet, Atoka, Storm, Relax, Mistrall, Kamatsu, a další…
PLAVANÁ, FEEDER - Shimano, Sensas, Trabucco, Delphin, Mivardi, Z Fishing.
SUMCAŘINA, MOŘSKÝ RYBOLOV - Penn, DAM Mad cat, Catkong, Tica, Shimano.
VLASCE - Stroft, Trabucco, Finn, Asso, Awa-Shima, Climax, Sufix, Mivardi, Prologic.
NÁVNADY a NÁSTRAHY - Krmítkové směsi Mivardi, Sensas, Timár, Traper, Lorpio. Halibut pelety několika výrobců v balení od 1 do 20kg, Boilie Nikl, Mikbaits, Starbaits, Dynamite Baits, Mivardi Rapid atd…, živé nástrahy červi, žížaly, rousnice a po celý rok živé rybičky.
OUTDOOROVÉ VYBEVENÍ - Petzl, Led Lenser, Pinguin a dalš
OSTATNÍ - camping, vaření a stolování, oblečení, obuv, dalekohledy, puškohledy, nože, el.paralyzéry a mnoho dalšího sortimentu pro váš pohodlný a úspěšný rybolov.

Systém slev:  Pro naše stálé zákazníky připravuje věrnostní slevový systém, s možností individuální slevy v rozmezí 5-20%.

AKČNÍ NABÍDKA: Na naší nové, kamenné prodejně prodáváme veškeré zboží za internetové ceny! Pro první měsíc otevření naší prodejny, počínaje  20.2.2017 nabízíme každému slevu na první nákup ve výši 10%!

foto prodejny
foto prodejny
foto prodejny

Provozní doba

Pondělí - 9:00 - 18:00
Úterý - 9:00 - 18:00
Středa - 9:00 - 18:00
Čtvrtek - 9:00 - 18:00
Pátek - 9:00 - 18:00
Sobota - 8:00 - 12:00
Neděle - zavřeno

Rozsah sortimentu

Plavaná -
Kaprařina -
Feeder -
Muškaření -
Přivlač -
Sumcařina -
Mořský rybolov -
Outdoor -
Na splátky -
Věrnostní slevy -
Žive nástrahy -
Půjčovna -
Komise, bazar -
Povolenky -
Platba kartou -

Interaktivní mapa