Prodejna -Království rybářů Brno

Koliště 276/59, Brno
okr. Brno-město,
tel.: KAPR-FEEDER: +420 732 529 900, DRAVCI-MOŘE: +420 732 568 399
email: info@kralovstvi-rybaru.cz
web: www.kralovstvi-rybaru.cz

Prodejní plocha: 400 m2
Počet míst k parkování: 30

Popis cesty, spojeni s MHD

Prodejna Království rybářů se nachází téměř v centru města Brna asi 500 m od obchodní galerie Vaňkovka směrem do centra. Prodejna je rozdělena do dvou pater. V přízemí je část zaměřená na lov dravců, muškařinu a mořský rybolov, vchod z průjezdu. Druhá část je v prvním patře se zaměřením na kaprařinu, feeder, plavaná, oděvy, outdoor, vchod výtahem ze dvora.

Popis, sortiment

Základní popis:
Prodejna na ploše 400 m² + skladovací prostory 100 m² nabízí komplexní sortimentem českých a zahraničních produktů pro maximální uspokojení požadavků každého rybáře a pro každý způsob rybolovu. Prodejna rybářských potřeb na osvědčené adrese Koliště 276/59 v Brně, má tradici již více jak 16 let. V naší prodejně Království rybářů, nalezne každý rybář vše, co potřebuje do své výbavy. V naší prodejně najdou rybáři skutečně širokou nabídku zboží. Největší výběr sortimentu pro lov kaprů, plavanou a feeder, oděvů a outdoor doplňků pro rybáře, a to nejen na Moravě. Za zmínku jistě stojí také největší výběr zboží pro muškaření, přívlač a mořský rybolov. U nás si vyberou nejen začátečníci a běžní rybáři, ale i rybáři specialisté a závodníci. Veškeré nabízené potřeby jsou v osvědčené kvalitě, odpovídající ceně a návnady a nástrahy vždy čerstvé. Zkušení prodavači vždy ochotně a odborně poradí a rádi se podělí i o své vlastní znalosti a zkušenosti. V návaznosti na kamennou prodejnu funguje i internetový obchod. V nabídce zboží figuruje několik desítek tisíc položek a veškeré zboží, které je v nabídce internetového obchodu, si samozřejmě můžete „osahat“ a zakoupit i přímo v kamenné prodejně Království rybářů v Brně.

Popis sortimentu:
Nabízíme kompletní sortiment zboží pro lov kaprů, feeder a plavanou od všech předních českých a zahraničních výrobců. Nejširší nabídka vláčecích nástrah a doplňků pro lov dravců. Bohatý výběr všeho, co potřebujete pro lov sumců. Největší výběr nástrah a doplňků pro jakýkoliv mořský rybolov. V naší prodejně také najdete největší a nejkomplexnější výběr sortimentu pro muškaření a to nejen na Moravě. Dále Vám můžeme nabídnout odborné poradenství, navíjení vlasců a pletených šňůr, stálé čerstvé živé nástrahy, rousnice, dendrobény, hnojní červy, a bílé červy, které také nabízíme volně v prodeji v minimálním odběru 0,5litru, dárkové poukazy, možnost plateb platebními kartami. Náš e-shop zasílá zboží po celé ČR i na Slovensko, při objednávce nad 1 000 Kč je poštovné v ČR zdarma. Prodej povolenek na Dyji 6. Pro naše zákazníky máme věrnostní program, kdy po registraci získáte doživotní slevu 7% na nákup v kamenné prodejně Království rybářů, Koliště 276/59, Brno a na našem e-shopu www.kralovstvi-rybaru.cz. Registrovat se můžete přímo na kamenné prodejně Království rybářů Koliště 276/59, Brno, nebo v našem e-shopu www.kralovstvi-rybaru.cz Stále pro Vás připravujeme mnoho akčních nabídek, slev a prezentaci značek a produktů přímo na prodejně. Staňte se našimi fanoušky na facebooku a buďte první, kdo se dozví o atraktivních akcích, soutěžích a slevách.

foto prodejny
foto prodejny
foto prodejny

Provozní doba

Pondělí - 9:00 - 18:00
Úterý - 9:00 - 18:00
Středa - 9:00 - 18:00
Čtvrtek - 9:00 - 18:00
Pátek - 9:00 - 18:00
Sobota - 8:00 - 12:00
Neděle - zavřeno

Rozsah sortimentu

Plavaná -
Kaprařina -
Feeder -
Muškaření -
Přivlač -
Sumcařina -
Mořský rybolov -
Outdoor -
Na splátky -
Věrnostní slevy -
Žive nástrahy -
Půjčovna -
Komise, bazar -
Povolenky -
Platba kartou -