Poslední zbytky ticha - Full Carp Fishing Movie

Autor diskuse: Martin M. - Profil , 24.12.2018

bobco - Profil | So 21.9.2019 14:24:39

Nebolo to zlé. Taká oddychovka :-)

karvo - Profil | St 22.5.2019 16:02:16

Dart Ness >> to nevadí, život jde dál

Dart Ness - Profil | Ne 28.4.2019 16:19:15

karvo >> Hm, nic o mě nevíš. Víš houby, co je pro mě rybařina a jak ji vnímám. Stejně tak nevím, jak vnímáš rybařinu ty.... Poměřování ptáků skončilo. Ať ti berou.

karvo - Profil | Ne 28.4.2019 7:07:37

Dart Ness >> To jak vnímáš ty rybařinu ve svém srdci není nic proti tomu, jak vnímám rybařinu ve svém srci já...!

Dart Ness - Profil | Ne 28.4.2019 1:05:12

Přelouskal jsem celou diskuzi.... Zařadím se názorové k sortě lidí co pofidérního Nikla absolutně nemusí a nikdy nebudou podporovat jeho předražený byznys. A pokud je pravda, že se spřáhnul s Vágnerem (nevím, nesleduju ani jednoho), tak tím tuplem nikdy nebudu mít ani zrnko respektu k těmto rádoby rybářům. To u mě nejsou a nikdy nebudou rybáři v tom smyslu tak jak já vnímám rybařinu ve svém srdci.

K videu - Nikl - na co si tam vlastně hraje? Já mu nevěřím ani "Ň". To co říká,to je vyloženě nepřesvědčivě nabiflovaný scénář. Váhal jsem, jestli si video vůbec pouštět. Dopadlo naprosto podle mého očekávání. Typický Nikl. Když pominu ty kecy, tak samozřejmě PÍPÁK a KOULE.....
Tohle video NENÍ o hledání pravého ticha. Do pravého ticha si normální člověk neveme PÍPÁKY.

A teď mě můžete ukamenovat. Děkuji za pozornost.

frost862 - Profil | So 5.1.2019 13:32:03

sven >> Čau svene, ohledně toho křesílka na muškaření se neozvu, dneska sem jedno získal zadarmo a bez boje, asi ho tam pohodil nějakej muškař 😁😁😁doufám, že ne ten z videa 🤔😁😁

RK - Profil | Čt 3.1.2019 15:36:13

Mrknato >> Je to, jako by ses bavil s homosexuálem a chtěl mu vysvětlit potřebu heterosexuálního soužití. Je mu to u prdele a to doslova-:)
Myslím, že každý, kdo pobral trošku zdravého rozumu Ti musí rozumět. Ale jsou názory, které se prostě nehodí do kapř krámu.....

supinna - Profil | St 2.1.2019 12:27:52

Petr.J >> Zvážím to :)))

Petr.J - Profil | St 2.1.2019 11:20:36

supinna >> S těmi blbci komunikovat je ztráta času. Tam žádné protiargumenty nefungují.

supinna - Profil | St 2.1.2019 10:23:40

Petr.J >> Možná na tom něco je. Zatím si myslím,že dokážu i na blbosti najít jakýs takýs protiargument,tak si do ignoru nedávám nikoho. Oni je to v pár případech udělali sami, takže se to pomalu vystříbřuje :))

Mrknato - Profil | St 2.1.2019 9:33:51

Slavíček >> Na většině velkých písáků má svaz koupený nějaký pozemeček a skrze něj má dekret na celý písák grátis, přesně podle zákona. Záleží to samozřejmě na RO. Doposavad byl svaz jako uživatel zárukou, že bude hospodařit dle zákona, proto dostával dekrety, i když pod vodou vlastnil minimum pozemků.

Slavíček - Profil | St 2.1.2019 9:27:37

Mrknato >> Kde myslis ze jsou piskovny voda je statni ale pozemky jsou soukromy ! Nebavime se o soukromych vodach ale svazovych na pozemcich ktere statu nepatri.Tady je to parodox za pozemky na dalnice se plati jak za stavebni pozemky ve meste a lidi co vlastni pozemky u svazovy vody z toho maji kulovy .

Mrknato - Profil | St 2.1.2019 9:21:13

Slavíček >> Řekni mně jeden jediný důvod, proč vy měl ČRS (Územní svaz) platit za pronájem soukromých vod, když má dost státních? Pokud by platil soukromé vody a pozemky, pak mu zákonitě nezbyde na solidní různorodé zarybnění.....
To, že si takové soukromáky platí MO je průser, protože to jde ze společných peněz, neboť tyto MO nejsou SHMO, jak by dle stanov měly býti!!!!!!!

Slavíček - Profil | St 2.1.2019 9:12:08

Mrknato >> Pokud hospodari na statnich pozemcich je vsechno v poradku.Problem nastava ze spousta vod je na soukromych pozemcich.Ty kdyz budes mit pozemek bude ho vyuzivat nekdo cizi taky s toho budes neco chtit mit.Pak nastava ta situace ze pozenky se oploti aby to rybari nemohli vyuzivat a jsou vody kde neni pristup k vode .Musis nato koukat z pohledu majitele pozemku.Tobe by se asi taky nelibilo kdyby ti nekdo uzival zadarmo pozemek nebo snad ano ? Tohle vsechno by se melo legislativou doresit .

Mrknato - Profil | St 2.1.2019 9:02:24

Slavíček >> Právě proto, že jsou státní vody grátis, by je neměl svaz, ani vyčůránci s bolelísem používat ke svému bussinessu!
Svaz má k dispozici dostatek státních vod a proto nevidím důvod, aby ještě platil nájmy za nějaké rybníčky, které si MO až na vyjímky přisvojí a udělají z nich soukromáky!
Proč by měl svaz kupovat pozemky? Svaz má hospodařit podle zákona a to nedělá, hospodaří podle vůle členi a looooby a i když se to někomu může líbit, tak to bohužel povede k tomu, co jsi napsal v závěru. A tomu by měli rybáři zabránit, i přes to, že se budou cítit omezení nemožností měnit zákon a tvořit BP.....))))

Slavíček - Profil | St 2.1.2019 8:06:58

Mrknato >> To se hodne pletes ? U nas zkoncila krasna voda a proc protoze svaz do niceho nechce vrazit ani korunu .Zkratka chce vsechno uzivat zadarmo jak za sociku..Hospodari na soukromych pozemcich majitele s toho nic nemaji pouze bordel co nasi cleni delaji .Ze kaci kere stromy upravuji brehy pali ohne neodvezou bordel jezdi lidem po loukach polich auty .Zkratka si mysli jako svaz mam povolenku muzu se tam chovat jako kdyby to bylo moje .Pak se divi ze lidem dojde trpelivost pozemky prodaji a svaz o vodu prijde .Tu vodu svaz uzival nekdy od roku 1985 za tu dobu nekoupily ani kousek pozemku .Svaz zkratka dela vsechno proto aby o svoje vody prisel .A bohuzel to driv nebo pozdeji tak dopadne.Pak je uplne jedno jestli tu vodu bude mit nikl krasa vagner a nebo obycejny clovek zkratka vyuzije obchodni prilezitost .Je to investice jako kazda jina .

Petr.J - Profil | St 2.1.2019 7:17:28

supinna >> Takového kretena jako je mrknato a jemu podobní je nutno mít v ignoraci. Jsem velice tolerantní člověk, ale tyhle debily prostě nedám. Je to vždycky a všude stejné.

Mrknato - Profil | St 2.1.2019 6:57:39

Slavíček >> Mýlíš se. Tady nejde v prvé řadě o nějakého Nikla, Krásu, Vágnera. Jde o to, že společné (státní revíry) které jsou zatím zadarmo pro VRP, si určité skupiny a to i ten Nikl si chtějí nějak více přisvojit, ovládnout a zblbnout lidi..... A to ať už koulísem, BP, ochranou kapř, looooobingem u zákonodárců se stává, že ony "státní revíry" kdysi bohaté na různorodost obsádky se stávají prostorem pro monokulturu kapř. Jak se má hospodařit najde každý v zákoně 99/2004 a neplnění tohoto zákona může mít za následek odejmutí dekretu.

Včera jsem v TV poslouchal nějakého čilimníka ze Zlína, jak tvrdil, že svaz mění legislativu..... Jak je možné, že takový čilimník může být ještě druhý den čilimníkem?

supinna - Profil | St 2.1.2019 0:14:50

Slavíček >> Je to tak.

Slavíček - Profil | St 2.1.2019 0:11:04

supinna >> Tim jsem nemyslel primo tebe .Ale necekal jsem ze tohle vyvola takove emoce .Jestli to nebude podle moudra z filmu smrt talentovaho sevce .Jsme v cechach a tady se uspech neodpousti .Tim myslim Nikla jsou lidi co mu nemuzou prijit ns jmeno.

supinna - Profil | St 2.1.2019 0:05:26

Slavíček >> Já teda sem s tím úmyslem rozhodně nechodím. I do tohoto vlákna jsem vstoupil,když se tady začaly některé kapacity otírat o Nikla a jeho minulost. Všimni si ,že to vždy začne napadáním všeho a všech,kdo se motá okolo kaprařiny. Málokdy obráceně. Jak to tady někdo napsal - být to video o chytání ouklejí na brko,byla by diskuse veškerá žádná.
Na CF chodí lidi víceméně jednoho ražení,tak se pohádají jen vyjmečně :))

supinna - Profil | Út 1.1.2019 23:58:10

retrívr >> Už jsem myslel, že sem psát nebudu, ale byl jem oslovenej,tak při ty příležitosti odpovím i Tobě.
Mezi náma je ,co se týče jazykový (ne)vybavenosti rozdíl. To,co já považuju za svůj hendikep, Ty považuješ zřejmě za přednost. Tím bych to ukončil.

Slavíček - Profil | Út 1.1.2019 23:50:11

supinna >> Je zajimavy ze tady to zkonci v kazde diskuzi hadkou ze nekdo chce ostatni nasrat .Kdyz se podivas na carpfishing nikdo se tam hadat nechodi .Diskutuje se tam v klidu.

supinna - Profil | Út 1.1.2019 23:31:11

Mrknato >> Já chci diskutovat pokaždý. Jestli nasírám někoho Tvýho ražení, z toho fakt výčitky nemám. Máš tady přez dvacet tisíc zápisů ale marně přemýšlím, kdy bych se s tebou shodnul. Samozřejmš jsem je všechny nečetl, ale co jsem četl,stačilo. Do ignoru si nedám ani Tebe, ani nikoho jinýho.

Mrknato - Profil | Út 1.1.2019 22:36:08

supinna >> Já ti nevím, jestli jsi chtěl diskutovat, bavit se, nebo jen někoho nasírat. Celkem pozorně jsem si přečetl, co jsi stvořil a není z toho dobrý pocit....
Ani já se svenem vždy nesouhlasím, ale je jedním z mála, se kterým se nechá diskutovat, věcně a pokud se neshodneme, diskuse končí. Lidi, kteří diskusi převrací do osobní roviny též posílám do ignoru, ne z "hrdinství, nebo nadřazenosti", ale z důvodu "komunikace", která komunikací není.......

retrívr - Profil | Po 31.12.2018 15:31:36

sven >> Dík. OK. To by mi vyhovovalo. Klid, zábava, žádný stres.

sven - Profil | Po 31.12.2018 15:18:18

retrívr >> S těmi dětmi se dá všechno dohnat :-)
Se stany žádný problém. Klidně můžeš přijet třeba karavanem :-) Místa dost. Anebo jsou v dosahu pár km dva parádní kempy s plným servisem, koupáním, rybolovem ..

retrívr - Profil | Po 31.12.2018 15:16:09

supinna >> Ty si fakt potřebuješ cosi dokázat. Jen mi přije, že to co chceš nemá ani hlavu ani patu.

retrívr - Profil | Po 31.12.2018 15:13:04

supinna >> Tohle není vtip, tohle je skutečnost v celé Evropě. Tak se nediv SVENOVI.

retrívr - Profil | Po 31.12.2018 15:10:49

supinna >> O tom to není. Jsem rád, když se domluvím, pak nekoukám na pravopis, či výslovnost. Jde o to proč si sami musíme nutit výrazy z jiného jazyku. Jezdím hodně po světěa můžu Ti říct, že je to naše vlastnost. Jeď do Francie a promluv anglicky, nebo německy, tedy bez chyt a perfektně. Myslíš, že ses tebou budou bavit. Odpovím sám, nebudou a ještě s Tebou opovrhnou. To jen my vlezdoprdelky.

drvoštěp - Profil | Po 31.12.2018 15:05:50

retrívr >> Necháme ostatní v nejistotě 😂

retrívr - Profil | Po 31.12.2018 15:02:42

drvoštěp >> Věřím. Ono možná vyzní, že jsme staromódní a nestiháme, tak to ale opravdu není.

tuzemak - Profil | Po 31.12.2018 14:58:46

supinna >> jj flaška. 👏👏

retrívr - Profil | Po 31.12.2018 14:54:36

sven >> Moc díky za super reakci. Je to tak. Něco na ten způsob, co jsem psal, že si neumíme vládnout. Ale do kamene vytesat. To je ta naše pověstná národní hrdost, bohužel jen u hokeje, nebo při velkém průseru. ¨
Taky se měj taky. Myslím, že je to o zdraví, pak si poradíme. Chystal jsem se na ty závody u vás s dětma. Řešil bych to býval spaním někde v okolí, či stanu. Nemám rád přilítnout a zase odlítnout.
Tak moc a moc zdraví a štěstí.

supinna - Profil | Po 31.12.2018 14:47:05

Petr.J >> Je to tak :))

supinna - Profil | Po 31.12.2018 14:46:38

tuzemak >> Dává se tu nějaký zápisný? :))