Pytláci vypustili rybník plný línů, ryby zachránil déšť

Autor diskuse: Miraryb - Profil , 18.8.2015

dada11 - Profil | Út 18.8.2015 17:45:12

Já si myslím, že to byli nějací poblblí puberťáci.

Piškothonza - Profil | Út 18.8.2015 17:41:15

zvědavec >> to je jasný,dnes a denně je to vidět i tady na Mrku a u našich vod...o))))

zvědavec - Profil | Út 18.8.2015 16:59:03

Piškothonza >> Nepodceňuj hladovost čecháčků. Jsou i tací, kteří jsou téměř schopni po sobě sežrat houno když se jim to vyplatí. A takových není zrovna málo.

Piškothonza - Profil | Út 18.8.2015 15:04:43

neviděl bych tuhle akci na obyčejnýho zloděje.....tohle bych typoval na hladový ukrajince,či jinou chamrad z východu....((

nofish - Profil | Út 18.8.2015 14:14:04

Fantastická zpráva, dobře se to "prodává", ovšem realita. Tohle se děje běžně.
Na druhou stranu jsou i extrémy, kdy někomu vadí rybník na suchu a tak naruší "vypoštěcí zařízení". Tam bych to viděl jako větší problém, když třeba u pětihektarového nebesáku (bez přepadu) po velkém dešti prdne prožraná a prorostlá hráz...
Jo, je to hnusné, chttí někomu vypustit rybník, ale zpráva stejná as jako když někdo napíše, že se v tescu krade vodka- prostě se krade všude, co se dá dělat (jedině si svůj majetek hlídat). Stalo se mi to taky, někdo chtěl lovit dříve, bohužel. O tom to je, věnovat se práci na plno, jinak to stojí za prd ( a pokud to teče někde lesem do řeky, tak 2 ha takové placky, bez hloubky, by se daly "servat dolů" za noc a slovit, s troškou štěstí. Takže bych možná i tipoval na blbečka, co chtěl škodit a o ryby mu možná ani nešlo.

Honza7 - Profil | Út 18.8.2015 13:58:31

Obávám se, že tohle nebude poslední pokus krádeže ryb. Nahrává celé této situaci neschopná justice a velmi chatrná morálka českého člověka. Pokud se nezvednou tresty včetně finančních postihů a nezvedne se tlak na naší justici o spravedlivou náhradu škod včetně zaúčtovaných veškerý nákladů k doložení škody ( vyřizování na PČR, pojišťovně, kontaktování firem k nápravě škod způsobených na stavidlech, branách a plotech, které zloději musí zdolat k získání ryb a to nejsou pouze náklady na dopravu, ale i na mzdu, poněvadž člověk se musí věnovat situaci, kterou způsobil zloděj a musí co nejrychleji zasáhnout k zabránění dalších škod ).
V případě, že se naše zákony nezmění ve prospěch poškozených, tak podobné zprávy se objeví častěji.