Signalizátory záběru s příposlechem DOC 3+1 - hodnocení uživatelů

Hodnocení uživatelů k recenzi - Signalizátory záběru s příposlechem DOC 3+1

Autor diskuse: fotojakes - Profil , 30.5.2013

Pravidla: Každý pouze jeden zápis.

muf Pista - Profil | So 19.6.2021 14:31:04

Moje hodnocení:

prvni dva roky vcelku v pohodě

- vcelku malý dosah příposlechu

- častá výměna baterií

- po dešti velmi nestabilní , falešné záběry

První dva roky vcelku spokojenost , pravda ani jednou nezmokly. Po dvou letech tragédie. Falešné poplachy jen při ranní rose.Baterie měním několikrát do roka. Nejdelší vzdálenost příposlechu asi 40m.
Rozhodně nedoporučuji.

Mates04 - Profil | Po 25.2.2019 9:59:51

Moje hodnocení:

cena

funkce

výdrž baterie

zatím nic

nemám příposlech

Ahoj mám tyto hlásiče bez označení 2roky a za mě spokojenost i ve velkém dešti vydrželi .Pokud má někdo příposlech který už nepotřebuje at nabídne.

Karbi30 - Profil | Čt 12.9.2013 8:31:57

Cena

kvalita

dosah příposlechu

voděodolnost

noční režim

zatím nevím

Pro mně naprosto dostačující hlásiče, který vydrží i 4denní poměrně silný déšť. Příposlech jsem skoušel na 300m a bez problému i přes stromy a v chatě.

PAN Fá - Profil | Út 2.7.2013 15:41:15

Moje hodnocení:

cena

Nespolehlivost

Také jsem je vlastnil, měl jsem sadu 4+1, na první 3 denní rybačce přestali 2 fungovat. a jeden si dělal co chtěl. okamžitě jsem je vrátil. Nedoporučuji !

Lubo - Profil | Út 2.7.2013 15:17:55

Stejně jako u uvedené recenze

Zatím nic.

I když ty moje hlásiče nemají žádné firemní logo, jsou to ty samé v sadě 2+1. Za sedmnáct stovek mají vše důležité, co má hlásič mít a co od hlásiče já sám požaduju ( jsem celkem náročnější), včetně solidního kufříku. V uvedenné recenzi je vše popsáno stejně, jako jsou i mé zkušenosti. Až na ty dvě negativa, které jsem u těch mých nezaznamenal. Jako majitel hudebního sluchu jsem rozdílné tóny nezaznamenal a k pochopení obsluhy mi pomohl videonávod na stránkách J-F-T podle kterého to pochopí i šimpanz :-)

JoFa1 - Profil | Čt 6.6.2013 18:22:45

Moje hodnocení:

Cena.

Spôsob signalizácie.

Už teraz aj nastavenie.

Dizajn pripomína výrobu na ,,kolene".

Chvíľu trvá kým človek bez prečítania manuálu príde nato ako to všetko funguje.Ale inak nič zložité.

Mám rovnaké 4+1 len sú bez názvu .Vlani cca. 50dní a nocí v teréne v každom počasí.Tohto roku zatiaľ 15x.Za celú dobu som 2x menil batérie v príposluchu a 1x v pípakoch.Zatiaľ šlapú bez poruchy ak ma vydržia do konca sezóny budem spokojný.Snáď po tomto hodnotení neodídu :-)). .ZatiaĽ ma žiadne nevydržali viac ako 3 sezóny.

ctvrtmile - Profil | Po 3.6.2013 14:46:45

Moje hodnocení:

poměrně nízká pořizovací cena

nízká kvalita

způsob zpracování

dosah příposlechu

celková nespolehlivost produktu

servis

přístup prodejců k reklamacím

tyto hlásiče jsem vlastnil jen krátce,ale nežli mít tohle,tak budu raději sedět 24 hod.u prutů a čučet do blba.....

Luda - Profil | Po 3.6.2013 14:23:58

všechno

Jsou to totální šroty, varuju všechny před koupí, měli jsme s kamarádama tři sady, všechny třikrát reklamované, nakonec nám vraceli peníze! POZOR, AŤ SE TAKY NENACHYTÁTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cappyk - Profil | Ne 2.6.2013 13:54:05

Moje hodnocení:

Cena

Výdrž baterie

Vzhled

Funkce(+ funkce jen vybrace příposlechu ..uzákonit :) )

Dosah příposlechu

Jen průměrné zpracování elektroniky

Příposlech postrádá poutko nebo klip na pásek

Tyto hlásiče vlastním 2 sezony.Po zakoupení reklamován jeden kus(nefunkční padák).Prodávají se pod různou značkou (vlastním vimarco).Po každé výpravě vyndám baterku a nechám rozdělané vyvětrat.Ten konektor na 9V baterii (z bláta) je nutné před připojením baterie přihnout tak,aby měl dostatečný kontakt s baterií,jinak vydává falešné záběry (níže popsané),tyto falešné záběry může zavinit i částečně unavená baterie(jeden příposlech mi to dělá) po vložení nové baterie je spokojenej.Po několika připojení swingeru mi začal vynechávat konektotor(reklamovat nebo rozdělat a znovu propájet studené spoje).Závěrem:Rozdělat,propájet a modlit se ...! Známka 3

joz212 - Profil | Ne 2.6.2013 12:34:45

Cena

Vše co má fungovat

Než jsem je otestoval u vody, tak jsem dvakrát reklamoval a stratil duvěru.Naštěstí dodavatel bez problému vrátil peníze tak jsem připlatil a koupil něco co funguje.

matko291 - Profil | Ne 2.6.2013 11:02:02

Moje hodnocení:

Silná výdrž baterie

Začal signalizátor sám signalizovať zabery

Dosah slabý

na bazoši sa dajú za 50€

migrific - Profil | Ne 2.6.2013 10:54:43

Moje hodnocení:
Kolega je má druhým rokem, spokojenost nulová, bohužel. I když jsou seřízené, tak jak mají ( potah vlasce na max ) pípají si kdy zachtějí, trochu vlhka a blázní úplně. Příposlech max 50 metrů a to je ještě někdy hodně. Podotýkám, nebyl žádný členitý terén. Kdyby je někdo chtěl, kolega je prodá ...........................

Agous - Profil | Pá 31.5.2013 21:18:22

Moje hodnocení:

Funkce

Cena

Vzhled

I na nejmensi hlasitost to dost hrci

jinak asi nic

Za me paradni hlasice za skvelou cenu naka ta stovka hodin u vody i za silneho deste a nechteneho upusteni hlasice do vody :( ale i tak porad jedou takze proc ne.Jinak tu hlasitost jsem jeste snizil strcenim peny do zdirek u repracku hlasice.

Hlubočepy - Profil | Pá 31.5.2013 20:48:05

Mám je již rok,pouze nápis Vimarco.Zatím spokojenost dostali už docela slušně zahulit myslím od počasí.Zatím šlapou.

šesty - Profil | Pá 31.5.2013 19:34:00

Hlasitý projev

Hodně funkcí

Za vlhka nespolehlivý

Bohužel jak je to u všeho,cena odpovídá kvalitě...Letos v březnu jsem si je koupil a po první noci v Itálii odešel jeden za rosy,a další den odešly zbylé dva za deště.Reklamace sice uznaná,ale k čemu to,když jste dalších 10dní závislej na rolničkách,který mě nevzbudí...Kamarád má ty samé,od Traperu a tomu vydržely o den déle...Pět let jsem měl od Giantsfishing 3+1 za 1999kč a ty nikdy za rosy nebo za deště nezklamaly,bohužel jsem rozšlápl připoslech tak jsem si koupil od DOC .Za ty prachy se dají sehnat lepší mašiny...

sison - Profil | Čt 30.5.2013 17:37:30

Velka vydrz baterii a to jak v hlasici tak v priposlechu.Velka skala nastaveni od sitlivosti ,hlasitosti a variant zapnuti osvetleni.Pogumovany povrch a pekny vzhled vcetne prepravniho kufru.Zpetna vazba na hlasice.Kontrola dosahu.Moznost nastaveni pouze na vybrace.Nocni pozicni svetlo na priposlechu.

Jedna se o dost hlasite hlasice a to i pri nastaveni nejnizsiho stupne.Priposlech obcas pri vzaleni se od prutu pipne.Nemam na mysli zpetnou kontrolu,kdy priposlech sam testuje dosah a kontakt s hlasici.

Zdravim.Hlasice od firmy doc v setu 3+1 jsem si objednal pred rokem a zatim vse slape tak jak ma.Urcite se nejedna o zadny zazrak ale podle me se jedna o sikovne hlasice za rozumny peniz.

runaway - Profil | Čt 30.5.2013 17:34:57

Moje hodnocení:
Mam je dva roky, akorat znacka se jmenuje Caiman. K vode jezdim (zatim) max na 2-3noci a zatim bez zavad.Naprosta spokojenost

step.saf - Profil | Čt 30.5.2013 17:17:17

Moje hodnocení:

Cena,funkce

pro mě žádné,co jsem očekával to splňují

Mám je asi rok a půl s nápisem firmy Vimarco.Jsem velmi spokojen,protože nebyl zatím jediný problém.To jsem i chytal když týden pršelo.Nejvíc se mi líbí,že příposlech reaguje stejným počtem pípnutí i tonem jako nastavený signalizátor.Což většina příposlechů nedělá a při sebemenším potahu pípne příposlech 3x.Prostě spokojenost.

Frencis - Profil | Čt 30.5.2013 17:05:18

Moje hodnocení:

Jsou dobre.

Pro mě ždne minusy.

Je to jedno jestli DOC,Sport Fish,Fubi,Fishig monster Team, Caiman atd.Jsou v podstatě stejne za rozumnou cenu na tu to dobu.