Výrobci pumpují do ryb vodu, lidé platí za kus ledu i přes dvě stovky

Chosé 2 - Profil | Pá 2.11.2012 12:51:11

Rostid >> To je pěkný, že jsi se pobavil, ale teď už hybaj k vodě, protože večer se kapr chytat nemá, tak aby Mrknato nečekal zbytečně dlouho na spěšninu "křehký náklad" a nebloknul se mu krk z otáčení se po listonošce.

Rostid - Profil | Pá 2.11.2012 12:25:55

Mrknato >> :-D hezký, pobavil jsem se a za to ti dík :-)

Mrknato - Profil | Pá 2.11.2012 12:18:34

Rostid >> Ale kapř chytáš pěkný.... Neposlal byz mně nejakýho mraženýho i třeba glazovanýho? Sem chudej a potřebuju zdravě jest. To bys teprvá potom byl CaR, jako Jánošík, co bohatejm bral (svazu) a chudejm dával (mně).... Možná, že by pak o tobě skládali bajky, písně a možná bys byl i svatořečenej......

Rostid - Profil | Pá 2.11.2012 12:11:46

šmudla007 >> s tebou se nemá smysl bavit, ty kecy, co tady na mrku píšeš...svůj obrázek jsem si udělal a to mi stačí

Rostid - Profil | Pá 2.11.2012 12:09:41

Dawemaster >> naprostej souhlas :-)

Dawemaster - Profil | Pá 2.11.2012 12:07:44

Ladineeek >> :DD

šmudla007 - Profil | Pá 2.11.2012 12:07:00

Rostid >> čověče, ty seš dobrej pacient :)
Dívej se, situace se má následovně: rylísák si za boha nevezme rybu z revíru, protože by byl masař. Ale nemá problém křoupat na výpravě někým zmasařený makrely tunáky lososy pangasiuse nebo obligátní rybu "vepřové". Masař český mrazí svoje vlastní úlovky protože ví, že v zimě ryby neberou, nebo berou málo.. a od toho mrazáky byly vymyšlený aby se cpaly něčím čeho je naráz hodně, na pozdější dobu.
Proto je dobré si z pokryteckých rybářů dělat prču, ba co víc. dokonce i srandu. Oni si to totiž sami od sebe neuvědomí.
Omlouvám se Ti, ty jseš kaprař a do kaprařů já už radši nerejpu, protože sem taky kaprař.

Dawemaster - Profil | Pá 2.11.2012 12:06:30

Rostid >> Jj, já si rybu vezmu jen když vím,že jí budu hned doma vařit ale do mrazáku to taky necpu. Dávat rybu a jiné maso do mrazáku mi přijde jako svatokrádež,protože zmražením maso ztratí dost na hodnotě. Raději si chytím čerstvou rybku nebo když chci normální maso,tak si skočím k řezníkovi pro kousek čerstvého. Mrazák je pro mě dobrý akorát tak na zamražení nástražních rybiček a na výrobu ledu do letních drinků :D,jinak bych doma mrazák ani mít nemusel....

Ladineeek - Profil | Pá 2.11.2012 12:03:28

Dawemaster >> Tou vložkou si to dokonale vystihl :-D

Dawemaster - Profil | Pá 2.11.2012 12:02:54

Petan600 >> Normy na to jsou jenže jak známo,v našem státě úřady moc nefungují. Polovina úřadů je u nás zadarmo drahá. Jen do nich tečou prachy z našich daní a k ničemu nejsou.....

Dawemaster - Profil | Pá 2.11.2012 12:00:45

Ladineeek >> Já jsem ho jedl jednou a musím potvrdit,že to opravdu moc k jídlu není....když z toho vyteče všechna ta voda,tak se to pak dá možná použít jako menstruační vložka ale jíst už bych to znovu nechtěl :D.

Petan600 - Profil | Pá 2.11.2012 11:57:46

A proč ČOI nedělá kontrolu ???Nebo na to nejsou normy ???To mi hlava nebere.To je stejný jako s alkoholem,benzínem a pod. A nic se neděje.

Rostid - Profil | Pá 2.11.2012 11:52:19

co se se... do lidí, co ryby pouští...článek o mražených rybách a vy tady zase rozvedete blbý keci na téma CHaP...když tak dobře víte, že mražený ryby jsou k prdu, tak proč si je většina z vás cpe do mražáku. Nemám nic proti tomu, když si někdo vezme rybu a udělá si dobrej oběd, ale plnit mrazáky rybama je hnus!

Ladineeek - Profil | Pá 2.11.2012 11:06:54

Dawemaster >> Nechápu, jak někdo může jíst pangase, takovej neskutečnej humáč, smradlavej.

Ladineeek - Profil | Pá 2.11.2012 11:06:28

šmudla007 >> Poslední větu tesat do kamene :-))

Ladineeek - Profil | Pá 2.11.2012 11:05:13

Osobně se mraženejm rybám vyhejbám co to jen jde. Konzumuju takto maximálně mořské, které u nás neulovím :-) Českou rybu si prostě chci chytit a jednou za čas si nějakou vzít domů a sníst. Ortodoxní C&R když se změní v agresivní napadání okolí je skoro tak škodlivá, jako masení všeho chyceného.

Jovánek - Profil | Pá 2.11.2012 10:54:29

Lidí blbost sama. Mají si kupovat rybu čerstvou. Po několika zkušenostech bych si rybu v obchodě a ještě k tomu zmraženou víc nekoupil.

Dawemaster - Profil | Pá 2.11.2012 10:52:22

šmudla007 >> Já jsem si jednou koupil mraženého pangase a po rozmrazení jsem z toho vylil litr vody a z masa mi zůstalo jen pár takových malinkých,zcvrklých mrzáckých kousíčků masa bez šťávy. Prostě hnus,už nikdy mraženou rybu nekoupím. Občas si koupím mraženého lososa ale takové ty filety z tresky,pangase a podobně už bych nikdy nekoupil.

šmudla007 - Profil | Pá 2.11.2012 10:48:38

takzvané glazování- namočení zmražené filety do vody aby se na povrchu udělala celistvá vrstvička vody, brání znehodnocování filetu mražením(vymražením vody z masa). Ovšem nesmí se to přehánět, ono jako křehčený filet z ryby jak se dělají křehčený kuřata a jiné injektované tekutiny, to pak zákazník jenom kouká kolik mají rybky štávy.
Ale pro rylísáky jen to nejlepší, každý filé dobrý, hlavně že to nemuseli chytit a zabít a škrábat. Moře je bezedný, tam se na šupinatý kamarády nehraje.

Dawemaster - Profil | Pá 2.11.2012 10:27:46

malamut >> Přesně tak,já když mám chuť na rybku,tak si nějakou čerstvou ulovím. Ty jejich mraženky napumpované vodou a bůhví jak dlouho uleželé v mrazáku ať si strčí za klobouk.

Chosé 2 - Profil | Pá 2.11.2012 9:44:13

A protože je vše posvěceno a zlegalizováno, může si občan remcat akorát tak u předraženého piva, soukat do sebe buřty z kůžové emulze zalité chemikáliemi a cibulí z Polska.

malamut - Profil | Pá 2.11.2012 9:32:15

To není žádná novinka. Proto je lepší, ryby si nalovit, zmrzlou vodu ať si kupují pomatení C&R.