MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Pikantní štika

Diskuse k rybímu receptu Pikantní štika

Autor diskuse: Anýzový dědek ®8.4.2012


Chutnala vám takto upravená štika?

A)Ano 78%
B)Ne 22%

Od 14.12.2012 hlasovalo 9 čtenářů.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 3 | Vybrat stránku | Starší >> | Konec ]

N Anýzový dědek - ® Čt 11.1.2018 17:47:24
Darďas >> Děkuji za info
N Darďas - ® Čt 11.1.2018 15:05:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
Štika nebyla,tak jsem použil Sumce.Bylo to zvláštní a dobré.
N Pepé - Vsetín - ® Čt 11.1.2018 12:48:43
juba >> jo bude, neboj, ovšem když se teda zadaří.
N juba - ® Čt 11.1.2018 10:07:06
Pepé - Vsetín >> S tlouštěm v dubnu bych byl opatrnej.., jestli by teda nebyl po zahájení ze pstruhovky.
N Anýzový dědek - ® Čt 11.1.2018 9:40:24
Pepé - Vsetín >> Popravdě řeknu, že nevím. Nezkoušel jsem to.
Teoreticky by to mohlo fungovat na jakoukoliv rybu, ale chce to vyzkoušet.
Tak jestli to zkusíš, tak dej vědět.
N Pepé - Vsetín - ® St 10.1.2018 18:58:58
Anýzový dědek - >> lze použít dejme tomu na tlouště? Ke štice se nedostanu, ale k tloušťovi jo. V dubnu teda... Zkusil bych to.
N Anýzový dědek - ® St 10.1.2018 18:07:11
Darďas >> OK.
N Darďas - ® St 10.1.2018 17:30:23
Recept zaujal.Vzhledem k tomu,že nemám Štiku,tak jsem dnes naložil Sumce.Zítra dám foto a recenzi.
N SUFO - ® Čt 4.1.2018 9:09:03
Anýzový dědek >> Děkuji
N Anýzový dědek - ® St 3.1.2018 20:03:44
švadlen >> vyzkoušej uvidíš sám
N švadlen - ® St 3.1.2018 19:40:40
Anýzový dědek >> Štika mi nikdy moc nechutnala,protože je suchá.Tento recept je zajímavý zkusím to i z jiných ryb.
N Anýzový dědek - ® St 3.1.2018 19:25:34
SUFO >> recept je tady
https://www.mrk.cz/kucharka.php?id=26067

už zhruba 6 let... :-))
N SUFO - ® St 3.1.2018 19:16:55
Ahoj, zle recept zveřejnit
N Anýzový dědek - ® St 3.1.2018 18:43:03
Žroutík >> Děkuji za hodnocení a těší mne, že chutnalo i partnerce
N Žroutík - ® St 3.1.2018 17:31:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
Díky za recept, dnes jsem vyzkoušel na podzimní štice. Chutnalo i partnerce, které nemá ryby zrovna v lásce. Hodnotím za 1*
N Anýzový dědek - ® Pá 14.12.2012 10:16:05
Hrášek >> vyzkoušej a pak napiš recenzi...)))
N Hrášek - ® Pá 14.12.2012 7:18:00
na fotce to vypada moc vabně určitě vyzkoušim...
N Anýzový dědek - ® St 12.12.2012 20:32:43
valcha186 >> budu rád,, Ted mi leží pěkně marinádě naložená, nebyl jsem líný si přes léto natrhat lipový květ, tak to bude ještě o něco lepší..))
N valcha186 - ® St 12.12.2012 20:29:42
Anýzový dědek >> Máme pozvanou kuchařku od rybáře. Tak ji pověříme. Posledně se jen maželovi smála. Chytali jsme plotice na salát a jemu to nešlo. Byl z toho celý pryč, když to je ještě od manželky. Hodnocení dáme. Asi i foto. Dostal jsem totiž foťák.
N valcha186 - ® St 12.12.2012 20:25:55
meteor >> Byl to recept z kuchařky, ale mrknu na to. Nejdříve jsme chytili metrovku, 7 kg kapra, pak se přifařili další žrouti, tak jsme chytili 80 a k ní 5 kg kapra. Ale problém byl s troubou. Dělal nám to kuchař na ranči Malevil, dal jsem mu ale recept, koření a ryby. Délku udělal podle trouby a pak to perfektně spojil. Nic nezbylo. Supr. Teď mám připraveného 8 kg kapra a už jen štiky. To budeme dělat ale doma.
N Anýzový dědek - ® St 12.12.2012 16:42:53
Figos >> No záleží jen na tobě jak dlouho jí necháš v té marinádě, ale čím déle tím lépe.
N Figos - ® St 12.12.2012 15:01:41
Anýzový dědek >> 3 dny jo?Až tak moc?To mi budou sliny téct z huby tak dlouho??????Ale určitě to zkusím.....
N Anýzový dědek - ® St 12.12.2012 14:51:50
Figos >> hm, dobré je nechat to třeba 3 dny marinovat za občasného promíchání..))
N Anýzový dědek - ® St 12.12.2012 14:50:50
valcha186 >> tak to zfotodokumentuj a hlavně napiš recenzi jak to všem šmakovalo..))
N meteor - ® St 12.12.2012 14:49:52
valcha186 >> hoď sem recept (štika nadívaná kaprem)... já měl zatím akorát kachnu nadívanou králíkem :-) a bylo to MOC dobré...
N Figos - ® St 12.12.2012 14:14:24
Anýzový dědek - >> Nazdar chlape tak tenhle receptík se mi líbí.Už vím co mi udělá moje na oběd v brzké době....
N valcha186 - ® St 12.12.2012 14:10:00
To se mi líbí. Už jsem měl štiku nadívanou kaprem a taky supr. Mezi svátky se chystám na dírky, prvně, přemnožila se mi štika, mají tak kolem metru, nechám si výtěr. Pozval jsem pár kámošů a tak to zkusíme. Snad se něco povede. Pak posedíme a uděláme úlovek a nebo klobásy.
N Anýzový dědek - ® St 12.12.2012 14:07:26
meteor >> právě že takto marinovaná štika není suchá, ale s amurem jsem to nezkoušel...))
N meteor - ® St 12.12.2012 14:02:06
Anýzový dědek >> myslel jsem si to...

Na gril mi přijde lepší amur nežli sušší štika, takže moje volba je jasná :-) tedy až v létě, že ano...
N Anýzový dědek - ® St 12.12.2012 13:57:57
meteor >> Ta marináda jde použít na skoro každou rybu.
N meteor - ® St 12.12.2012 13:51:05
Anýzový dědek >> a nezkoušel jsi ten recept s nějakou jinou (pro mě dostupnější) rybou, třeba kaprem nebo amurem? :-)
Já myslím, že na použité rybě až tak nezáleží...
N Anýzový dědek - ® St 12.12.2012 13:38:28
Starc55 >> Nevadí , bude jindy..))
N Starc55 - ® St 12.12.2012 10:56:42
Anýzový dědek >> Bohužel neodzkoušel, štiku jsem nechytil, snad v nové sezoně. Uvidíme.
N Anýzový dědek - ® Út 11.12.2012 21:22:20
Tak vyzkoušel někdo z vás ten recept?
N Anýzový dědek - ® Ne 8.4.2012 21:40:16
LosPafkos >> no to ju...o))

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 3 | Vybrat stránku | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všechny ]

Co je nového - všeobecné
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniBrousek na háčky

Za 205
Výsuvný brousek vyrobený ze speciálního brusného kamene vhodný na ostření jednoháčků a troj-háčků. V brousku jsou vylisované 3 drážky, pro různé ostřící tloušťky.

akce, rybareniLowrance Hook-4X CHIRP 83/200

Za 6.239
jednoduše ovladatelný 4.3 palcový fishfinder, velmi dobře čitelným LED displejem s šedým podsvícením.

Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen