Soutěž na Ebru 2

Diskuse k rybářskému videu Soutěž na Ebru 2

Autor diskuse: Martin M. - Profil , 24.2.2018

Strakoš.sumci - Profil | Pá 13.4.2018 10:26:37

Je super jak člověk který má nulovou zkušenost s lokalitou Ebra, zde píše moudra na základě toho, že loví ryby úspěšně několik let na našich vodách. Já bych nikdy nehlásal o revíru svůj názor, pokud sním nemám vlastní zkušenost!!!! Všichni víte, že candoš 70 cm plus není na horní přehradě nějaká mega vzácnost. Kde jinde má našinec možnost si tak to zarybařit????

Strakoš.sumci - Profil | Pá 13.4.2018 9:56:52

Z telefonu foceno v loni myslím v září. Nachytáno na gumy. Vím, že to nejsou žádní mega obři. Jen kde se většině rybářů v Č.R nebo jinde v Evropě podaří pochytat běžně takové céčka. Jsou jedinci kteří jsou mistři ve svém oboru a dokáží to i v Č.R . Jen já znám pouze jednoho. Tak, že asi tak.

Strakoš.sumci - Profil | Čt 12.4.2018 20:18:44

Martin M. >> Marti myslím, že oba víme, že na Ebru je candátů solidnějších velikostí hodně. Je pravdou, že nám se je pochytat na vláčku při natáčení nepodařilo. Není to tak dávno, co jsem v nějaké diskuzi vložil i vcelku dost fotek candátů z loňské sezóny které jsem měl v telefonu. Je také pravdou, že candáti na Ebru nejsou takový pupkáči jako na některých revírech v Č.R. I když čas od času se chytne i na vejšku solidní ryba. Sám jsi to i u nás zažil a vím, že přívlač není zrovna tvá oblíbená disciplína, ale jsem si jist, že rybačka to nebyla vůbec špatná:-) Přikládám fotečku kterou mi poslala Kačka od Hrouzka dnes ráno. Fotka nic moc, ale je vidět, že candát nemá určitě 65 cm:-))))
Všichni tady ví, že na Ebro by nejezdila taková kvanta lidí kdyby se tam chytali pouze malincí candošci. Jen asi není o čem plkat :-(. Respektuji i názor člověka který tu psal, že byl z Ebru zklamaný, že už tam nepojede atd. Já bych na Lipno už taky nikdy nejel:-). Jsem zvaný na všechny možné revíry v Evropě a stejně nikam nejedu. Každému se líbí někde jinde. Seděl jsem před pár dny na rybách se stréčkem Dalasem. Popisoval mi Pád jako svoji srdcovku, že to tam má moc rád atd. Já tam nikdy nebyl a jsem si jist, že s největší pravděpodobností, tam ani nikdy nepojedu. Stejně jako do Švédska na štiky a tak bych mohl pokračovat. Každý má své oblíbené vody a revíry. Jen mě trošku zaráží tvrzení od lidí kteří na Ebru nikdy nebyly, že tam jsou jen candátí prťata. Paaaa

Strakoš.sumci - Profil | Út 10.4.2018 14:34:33

https://www.mrk.cz/clen.php3?id=91766

Dal se nebudu vyjadrovat.

Strakoš.sumci - Profil | Ne 8.4.2018 17:26:23

Na ruzoveho zabral tentok kosek rejpalisti:-)))!

Strakoš.sumci - Profil | Ne 8.4.2018 12:49:45

Me nejmenovani nenaserou:-) ja uz jsem u vody a beruuu:-)

Hrouzek - Profil | St 28.2.2018 18:26:01

candoši na granulách....:-) na fotkách nebudou vypadat nemocně Dalasu... Čím vypašenější, tím zdravější, podobně jako u kapra... to bude radosti, jen co s vláčáky?

Hrouzek - Profil | Út 27.2.2018 20:37:10

Na vertikál čeburašku nepoužívám, nejspíš by se to i motalo, nezkoušel jsem. Lovím pouze jednohák a to i klasiku jako je relax. Pokud má horší chod, candátům a okounům na Ebru to zřejmě nevadí. V ČR na Relaxe nelovím, tam šahám po jiných gumách, kde urvávání se prodraží a přidávám i trojháček... Jen jsem chtěl nabourat jednoznačné názory, že čeburaška není vhodná na kopyta, ale že může naopak i pomoci k lepším výsledkům při té klasické gumovačce, na základě vlastní zkušenosti. Jinak samozřejmě lovím i na klasické jigovky.. Šoupnu jednu fotečku Káti, ryba 70+ na 7ku čeburašku s nevhodnou nástrahou zelené kopyto od relaxu...

Stewik - Profil | Út 27.2.2018 12:02:53

Tá elektronická kotva je super. Mám podobnú, ale v tehlovej farbe :) len občas je problém s naviazaním spojenia na GPS :D videjko fajn, dobre padlo v takom nečase :)

Strakoš.sumci - Profil | Ne 25.2.2018 14:07:57

MB >>jo kaprici na vlacku jsou velka zabava:-))